18 / 05 / 2024

Limak Kosova

Limak Kosova

Limak Kosova, işsizliğin yüzde 50 seviyesinde olduğu Kosova'da, istihdam yaratan projesiyle 14.ödülüne sahip oldu.

Limak ve Çalık'a uluslararası ödül verildi!

Limak Şirketler Grubu ve Çalık Holding'in ortak olduğu Kosova Elektrik Dağıtım A.Ş (KEDS) bünyesinde hayata geçirdiği KEDS Academy, uluslararası platformda ödüllendirildi.

Limak, kurumsal sorumluluk ödülü aldı!

Limak Kosova, işsizliğin yüzde 50 seviyesinde olduğu Kosova'da, istihdam yaratan projesiyle 14.ödülüne sahip oldu.

Limak Turizm yurt dışında otel yapacak!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, Global Connection'ın daveti üzerine Türk basınına yaptığı açıklamada, otel yatırımı için dünyanın bütün şehirlerinin radarlarında olduğunu söyledi.

Limak otel yatırımı için New York ve Moskova ile görüşüyor!

Limak Turizm Genel Koordinatörü Kaan Kavaloğlu, otel yatırımı için bütün şehirlerin radarlarında olduğunu belirtti. Kavaloğlu, New York, Balkanlar ve Moskova’da görüşmeler yaptıklarını açıkladı.

Limak Grubu yeni otel yatırımı yapacak!

Kavacık’taki Limak Eurasia Luxury Hotel’de Rus gazetecileri ağırlayan Limak Grubu, turizmdeki yatırım planlarını paylaştı.

Kosova'daki Yanova Murat Bey Cami restore edildi!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından restore edilen Kosova'daki Yanova Murat Bey Cami ibadete açıldı.

İstikbal Kosova'da 2 mağaza açtı!

İstikbal, Kosova'nın Gjilan ve Ferizaj şehirlerinde aynı günde 2 mağaza açtı. Böylece yurtdışı mağaza sayısı 334'e ulaştı.

Limak İnşaat, Kuveyt Havalimanı terminal binasını yapacak!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat'ın verdiği 1.312 milyar dinarlık (4.34 milyar dolar) teklifi onayladığını açıkladı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Kuveyt Merkezi İhale Komisyonu (CTC), Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesinde Limak İnşaat’ın verdiği 4,34 milyar dolarlık teklifi onayladı.

Limak inşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı ihalesini kazandı!

Limak İnşaat; Priştine, Kahire ve Rostov'un ardından Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini de kazandı.

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminal inşaatı ihalesini kazandı!

Limak, Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal inşaatı ihalesini kazandı. 4,34 milyar dolarlık bu ihale, Türk müteahhitlerin yurtdışında tek pakette kazandığı en büyük ihale olma özelliğini taşıyor.

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'nın terminalini yapacak!

Limak İnşaat Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4.34 milyar dolarlık teklifi ile kazandığını açıkladı.

Limak, Kuveyt Havalimanı yeni terminalini inşa edecek!

Limak İnşaat, Kuveyt Uluslararası Havalimanı yeni terminal binası yapım ihalesini 4,34 milyar dolarlık teklifle kazandığını duyurdu.

Limak Kosova Haberi

Limak Kosova

2010 yılından bu yana Fransız ortağı ile Kosova Priştine Adem Yaşari Havalimanı’nın işletmesini üstlenen Limak Kosova, ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Güney Afrika’nın Johannesburg kentinde düzenlenen IPRA (International Public Relations Associations ) kongresinde, kurumsal sosyal sorumluluk kategorisinde birinci olan şirket, bugüne kadar kazandığı ödül sayısını da 14'e çıkardı.


Genç işsizliğin, yüzde 50 seviyesinde olduğu Kosova’da, gençlere istihdam yaratan projesiyle bu ödüle layık görülen şirketin, Boğaziçi ve Priştine üniversiteleri ortaklığıyla hayata geçirdiği proje kapsamında öğrenciler 6 ay süreyle eğitim aldı.


Ödül törenine katılan Limak Kosova CEO’su Haldun Fırat Köktürk, Kosova’da faaliyete başladıkları günden bu yana sanattan, spora; eğitimden sağlığa tüm önemli projelere destek verdiklerini hatırlattı. Köktürk, “LimakASI, son derece kapsamlı bir sosyal sorumluluk projesiyle Priştine Üniversitesi’nin son sınıf 30 öğrencisine eğitim verdi....