27 / 04 / 2024

Limak projeleri

Limak projeleri

Limak-Konar Enerji Isparta Gönen'de güneş enerji santrali kuruldu. Santralin kuruluş aşaması Time Lapse Türkiye tarafından görüntülendi.

Limak, Kuveyt, Hindistan, Rusya'da inşaat işlerini takip edecek!

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir,  Kuveyt, Hindistan, Rusya’da inşaat işlerini özellikle takip edeceklerini açıkladı.

Limak'tan 2 yeni yatırım projesi!

Limak Holding, Türkiye'nin önde gelen gruplarından biri. Birçok büyük projeye imza atan firmayı kamuoyu daha çok inşaat ve enerji şirketleri ile tanıyor.

Limak son bir yılda 11.2 milyar dolarlık iş aldı!

Dünyanın en büyük müteahhitleri listesinde 85. sıraya yerleşen Limak, son bir yılda ortaklarıyla tam 11.2 milyar dolarlık iş aldı. Özdemir, "İş hayatı matrix gibi sizi hep büyümeye itiyor" diyor ve ekliyor: İnanıyoruz ki Türkiye'nin büyümesi Doğu'dan gelecek.

Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası!

4 milyar dolarlık Kuveyt Uluslararası Havalimanı’nın Yeni Terminali için kolları sıvayan Limak Grubu’nun Yönetim Kurulu Başkanvekili Sezai Bacaksız, “Türk müteahhitlik sektörü artık dünya markası haline dönüştü” yorumu yapıyor.

Limak, InfreMed ile enerji verimliliğini 2'ye katlayacak!

Limak, Infre Med ile enerji verimliliğini 2'ye katlayacak. LİMAK Yatırım ile Infra Med Infrastructure arasında, fonun projeye yüzde 25 oranında ortak olması konusunda anlaşma sağlandı.

Limak Kuveyt Uluslar arası Havalimanı'nın terminalinin inşaat ihalesini kazandı!

Yapılan açıklamada, Kuveyt Uluslararası Havalimanı'na yeni terminal inşası için en düşük teklifi 1.39 milyar dinar ile Limak ve Kharafi National şirketlerinin oluşturduğu konsorsiyum verdi.

Duhok-Zaho tünelinin iki ucu törenle birleştirildi!

TIR ve ticari araç geçişlerinde büyük kolaylık sağlayacak Duhok-Zaho tünelinin iki ucu birleşti. Günde 3 bin TIR ve ticari aracın kullanacağı tünelle Türkiye-Irak arasındaki ticaret yeni bir boyut kazanacak.

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak!

Limak‘ın tüneli 2015‘te Irak ticaretini uçuracak. Türkiye-Irak arasındaki geçişi kolaylaştıracak tünel tamamlanıyor. 3,6 km'lik tünelle Irak-Türkiye ticareti 2015’te çok daha güvenli ve hızlı hale gelecek.

Limak İnşaat'ın Kuveyt'teki projeleri tam gaz!

Limak İnşaat, koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı tüm önemleri alarak Kuveyt'teki projelerine hız kesmeden devam ediyor.

Limak İnşaat'ın projeleri 7 milyar doları aştı!

Tamamlanan 100'den fazla projenin toplam değeri 7 milyar doları aşan Limak İnşaat Grubu, Engineering News Record Dergisi'nin yaptığı sıralamalarda dünyanın en büyük uluslararası inşaat şirketleri arasında yer alıyor.

Limak Holding, Kanal İstanbul'a talip!

Limak Holding, Kanal İstanbul ve Çanakkale Boğazı projeleri ile yakından ilgileneceklerini açıkladı. Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, Türkiye'yi merkez alarak, bölgesel büyümeye ve özellikle Afrika ile Balkanlara odaklanmak istediklerini söyledi.

Tuzla 2013 projeleri!

Yatırımcıların iştahını kabartan Tuzla özellikle 2013 yılını oldukça hareketli geçirecek. Peki yıl içinde bölgeyi bekleyen gelişmeler neler olacak? Gelişmeler bölgedeki emlak fiyatlarını nasıl etkileyecek? İşte Tuzla 2013 projeleri ve yansımaları…

Anadolu Yakası ofis projeleri 2013! 20 projede ofis fiyatları!

Anadolu Yakası’nda ardı ardına lüks ofis projeleri yükseliyor. Projelerin özellikle Kartal ve Ataşehir ilçelerinde yoğunlaştığı dikkat çekiyor. Fiyatlar ise 110 bin TL’den başlıyor 7 milyona kadar çıkıyor…

2013 İstanbul projeleri!

Marmaray’dan Haliç Metro Köprüsü’ne, hızlı trenden metro hatlarına kadar şu anda yapımı devam eden ve 2013’te hizmete sunulacak projeleri araştırdık. İşte kente yeni soluklar getirecek 2013 İstanbul günceleri…

Arnavutköy konut projeleri!

Yapılacak olan 3. Köprü ve 3. Havalimanı ile Arnavutköy Konut Projeleri 'nin fiyatlarında ciddi artış görülecek...

Kayseri turizm projeleri ile 7.500 kişiye istihdam edecek!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, dünya kenti hedefi doğrultusunda gecekondulaşmaya son verdiklerini, 50 yıllık su sorununu çözdüklerini, turizm projeleri ile 7 bin 500 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirtti...

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı projeleri için kredi çekti!

Rönesans Gayrimenkul Küçükyalı ofis ve okul projeleri için Garanti Bankası ile 50 milyon Euro proje finansmanı anlaşması imzaladı...

Düşük taksitli konut projeleri!

İnşaat yatarımcıları düşük taksitlerle müşterilerini kira öder gibi ev sahibi yapıyor. İşte o konut projeleri…

Limak Konut Taahhüt İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Limak Konut Taahhüt İnşaat Yatırım Anonim Şirketi 16 Ocak 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Memnune Özden Kasap tarafından kuruldu...

Asım Güzelbey: 2013 Gaziantep'te projeleri bitirme yılı olacak!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey 2013 yılının kendileri için projeleri tamamlama yılı olacağını söyledi

Toki İstanbul projeleri havadan görüntülendi!

TOKİ'nin İstanbul projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Limak projeleri Haberi

Limak projeleri

Türkiye'nin en büyük şirketlerinden Limak, yenilenebilir enerji alanındaki faaliyetlerini sürdürüyor. Limak bu kapsamda Konar Enerji ortaklığıyla Isparta Gönen'de 5,7 MWP gücünde Güneş Enerjisi Santrali kurdu.

Santralin kuruluş aşaması Türkiye'nin en büyük time lapse kuruluşu olan Time Lapse Türkiye tarafından görüntülenmesi gerçekleştirildi. Projenin hava çekimlerini de yine Time Lapse Türkiye yaptı. Elde edilen time lapse ve drone görüntüleriyle de projeyi anlatan bir video hazırlandı.

Halen devam etmekte olan Çamlıca TV Radyo Kulesi başta olmak üzere, TOKİ Kayapark projesi, Tahincioğlu'nun tüm şantiyeleri, Türkiye'nin en büyük alt geçit projesi, Konar ve Limak Enerji'nin santralleri, Steag RES projesi, Türkiye'nin ve Avrupa'nın en büyük kanser ilacı fabrikası, Erikli-Nestle fabrikası, Türkiye'nin ilk yeşil evi ve daha onlarca projenin time lapse çekimleri Time Lapse Türkiye tarafından yapılıyor.