07 / 05 / 2024

Liman Park ne zaman teslim edilecek

Liman Park ne zaman teslim edilecek

Ofislerin 99 bin dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulduğı Liman Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılının Aralık ayı deniliyor. Projede firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla faizsiz 12 aya kadar taksitlendirme yapılıyor...

Zam geldi yeni tarifeler peş peşe güncellendi! Yeni İSPARK otopark ücreti kaç lira? İSPARK'ta 1 saat park ne kadar?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi Ekim ayı toplantısından zam kararı çıktı. Bu kapsamda İSPARK otopark ücretlerine yüzde 55 ile yüzde 57 arasında zam yapılacağı kararlaştırıldı. Peki, Yeni İSPARK otopark ücreti ne kadar oldu? İşte detaylar

Taksim Gezi Parkı ne olacak?

Taksim Gezi Parkı’nın İBB'nin elinden alan Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün Gezi Parkı için yeni projeler hayata geçireceği iddia edildi.

İzmir İstinye Park ne zaman açılacak?

İzmir Üçkuyular'da hayata geçirilen İstinye Park projesinin Mayıs 2020'de hizmete açılması planlanıyor. Proje Orjin Grup imzası taşıyor.

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin 11 soru meclis gündeminde!

Filyos Liman Projesi'ne ilişkin yazılı soru önergesi hazırlayan CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, sorularının Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını talep etti...

Antalya Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Kurvaziyer ve Yat Limanı Projesi’ne Maya Holding talip oldu. Proje kapsamında marina, otel, ticari alan, yat kulübü yer alacak.

Rize Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 5 soru TBMM'de!

Rize Yat Limanı Projesi'nin durumu meclis gündeminde konu oldu. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Bekaroğlu sorularını Ulaştırma Bakanı Arslan'a iletti..

Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanan Deluxia Park Residence projesi 364 daire ve 34 adet ofisten meydana geliyor. Peki Kartal Deluxia Park ne zaman teslim?

Ataköy Mega Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 9 sorun TBMM'de!

CHP İstanbul Milletvekili Gülay Yedekci, İstanbul Ataköy'de yapılması planlanan Mega Yat Limanı Projesi'ne ilişkin 9 soru hazırladı. Yedekci sorularını Başbakan Yıldırım'a sordu..

Vadistanbul Park ne zaman tamamlanacak?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından inşa edilen Vadistanbul Park projesinde 12 ay sıfır faizle, 36 ay 0,50 faizle, 120 ay 0,86 faizle taksitli ödemeler yapılıyor...

Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Artaş ve Invest Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Seyrantepe Vadistanbul Park projesinde fiyatlar 754 bin 700 TL'den başlangıç gösteriliyor. Peki Seyrantepe Vadistanbul Park ne zaman teslim?

Antalya Liman Mahallesi'ne semt pazarı yapılıyor!

KONYAALTI Belediyesi, eskiyen çatısı nedeniyle tehlike oluşturan Liman Mahallesi Kapalı Semt Pazarı'nda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Yaşar Bahçeci: Kırşehir'e iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz!

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Ana İshale hattı, Aşıkpaşa Tabiat parkı, Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Merkezi, Güzler Evcil Hayvan Parkı ve piknik alanı çalışmalarını yerinde inceledi. Bahçeci, ''Şehrimizde kalıcı, iz bırakacak yatırımlar yapıyoruz.'' dedi.

Karşıyaka Nergiz Parkı ne zaman açılacak?

Karşıyaka Belediyesi, Nergiz Parkı’nı sil baştan yeniliyor. Sıradan bir parktan öte; hem çocuklar hem de yetişkinler için modern bir sosyal yaşam alanına dönüşecek olan park, Ramazan Bayramı’nın ardından törenle hizmete açılacak.

Liman Park ne zaman teslim edilecek Haberi

Liman Park ne zaman teslim edilecek

Liman Park ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer bilgilerinden bahsedelim. Projenin 7.katında yer alan 13 adet ofisin satış sürecine başlandı. 


İlk 5 katı antrepo, üç katı ofis olması planlanan Liman Park Ambarlı projesi, 9 katlı tek blok halinde hayata geçiriliyor. Projenin ilk katında restoranlar yer alacak. 


Firma bünyesinde yüzde 50 peşinatla 12 aya kadar sıfır faizle taksitlendirme yapılan Liman Park ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2015 yılı deniliyor. 



Ofislerin alanlarının 33 metrekare ile 86 metrekare arasında farklılık gösterdiği Ambarlı Liman Park projesi, Gül İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Ambarlı Limanı'nın içerisinde inşa edilecek gümrük binasına alternatif olarak inşa edilen Ambarlı Limanpark'ta ofis fiyatları 99 bin dolardan başlıyor. 


Liman Park ne zaman teslim sorusuna 2015 yılının Aralık ayında cevabı veriliyor. Proje,...