19 / 05 / 2024

Lin Gayrimenkul adres

Lin Gayrimenkul adres

Lin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsalama Abdulsalam tarafından kuruldu.

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi Şişli’de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığına kuruldu.

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Beytem Plaza Gayrimenkul Pazarlama Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ayşe Tülin Şekerci, Beyhan Berna Nalcı ve Zahide Melike Tatari ortaklığında kuruldu.

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

İgt Usta İnşaat Gayrimenkul Ve Turizm Yatırımları Limited Şirketi Kadıköy’de   450 bin TL sermaye bedeli  ile Tülin Günay tarafından kuruldu.

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Turhes Gayrimenkul Emlak Dan.Gıda Tekstil İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  600 bin sermaye bedeli  Tülin Nurduhan tarafından kuruldu.

Lin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsalama Abdulsalam tarafından kuruldu.

Arday Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arday Gayrimenkul Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tülin Türkmen Aygörmez tarafından kuruldu. 

GY Gayrimenkul Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

GY Gayrimenkul Geliştirme Yatırımları Anonim Şirketi, Bülent Tosun, Orkun Tosun, Tülin Tosun tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 3 Temmuz'da Kadıköy, Kozyatağı Mahallesi'nde kuruldu.

BMI'den gayrimenkul semineri!

Business Management Institute (BMI), gayrimenkul hukuku, finansı ve değerlemesi konularında seminer düzenledi

Mustafa Özbek Kıbrıs'ın gayrimenkul zengini

Ergenekon'un finansörü' olarak bilinen Mustafa Özbek'in Kıbrıs'ta gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı

 

Gayrimenkul almalı mı?

Emlak Kulisinde sorulara cevap verdiğim bölümde bana özelikle bu soru soruyor, gayrimenkul sektöründe neler oluyor, alma zamanı mı, beklemeli miyiz, ne kadar beklemeliyiz? Ben de sorulara kısa kısa ve tek tek cevap vermek yerine genel bir cevap yazmalıyım

Gayrimenkul sektörü körfez yatırımcılarıyla buluşacak

"Türk gayrimenkul sektörünün körfez yatırımcıları ile buluşması" 13 - 14 Nisan 2009 tarihlerinde İstanbul Swissotel'de gerçekleştirilecek

Vakıflar'dan Trabzon'da 46 kiralık gayrimenkul

Vakıflar, Trabzon'da bulunan 46 adet gayrimenkulü kiraya vermek üzere ihale açtı

Lin Gayrimenkul adres Haberi

Lin Gayrimenkul adres

Lin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile A.Abdulsalama Abdulsalam tarafından kuruldu.


Lin Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu: 

Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu danışmanlığını vermek yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde...