05 / 05 / 2024

Lina Alyassini

Lina Alyassini

YG Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Feras Alyaghchi, Lina Alyassini tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da kuruldu.

Lina Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Teknik Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Enes Öztekin tarafından kuruldu.

Lina Konaklama Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Konaklama Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa’da  10 bin TL sermaye bedeli  ile İlayda Çerçel, Murat Dağcı ve Yegana Gursoy tarafından kuruldu.

Lina Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 600 bin TL sermaye bedeli  ile İmran    Demir tarafından kuruldu.

Lina Trade İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Trade İnşaat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Vladımır Bısero Ivanov tarafından kuruldu.

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lina Ziraat Hayvancılık Gayrimenkul İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Lina Akkam, Mohamad Hassan Alkalai ve Qutaiba Alkalai ortaklığında kuruldu.

Everest Seyahat Turzim Dış Ticaret Limited Şirketi açıldı!

Everest Seyahat Turzim Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 20 bin TL sermaye bedeli ile Lina Varak tarafından kuruldu.

Zuhal Topal ve Korhan Saygıner Los Angelas'tan ev alacak!

Star TV'de izdivaç programı sunan Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner ve kızları Lina ile Amerika tatiline çıktı. Çift, Los Angeles'tan ev alma kararı verdi.

Azalan konut satışları düşmeye devam eder mi?

İstanbul’da konut satışları Haziran’da neden düştü? Düşüş trendi devam eder mi? Destek Yatırım Menkul Değerler Araştırma Uzman Yardımcısı Lina Barokas değerlendirdi.

Lina Termal Turizm, Asya Termal Tesisleri'ni satın aldı!

Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri el değiştirdi!

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu.Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

Kızılcahamam Asya Termal Tesisleri satıldı!

Asya Termal Tesisleri el değiştirdi, tesisin yeni adı "Lina Termal Turizm" oldu. Asya Termal Tesislerini devralan Kızılcahamam Lina Termal Turizm'in Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yeşil, otel binasında basın toplantısı düzenledi.

İlginç ilan: Evimi alan beni de alsın!

Endonezya'da evini 70 bin dolara satışa çıkaran güzellik salonu sahibi Lina Wia adlı kadının tek şartı var: Evi satın alanla evlenmek! Tuhaf ilan soruşturmalık oldu.

YG Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YG Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Feras Alyaghchi, Lina Alyassini tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Kasım'da kuruldu.

Lina Alyassini Haberi

Lina Alyassini

YG Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, MHD Feras Alyaghchi, Lina Alyassini tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da kuruldu. 


YG Gayrimenkul Danışmanlık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-)Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler,plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapmak ,ekspertiz raporları hazırlamak hazırlatmak.Hertürlü inşaat taahhüt işleri konut,ticarethane,ve işyeri inşaatları yapmak ,yaptırmak,satmak ,kiraya vermek.Başkalarına ait arsa ve arazi üzerine kat karşılığı inşaat yapmak ,yaptırmak. b-)Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil...