27 / 08 / 2024

lineadecor mutfakları

lineadecor mutfakları

Lineadecor Rivo modeliyle, doğal ahşabın sıcaklığını şık ve modern bir tasarımla mutfaklara taşıyor. Alt kapaklar boyunca kullanılan enregre kulplar mutfaklara genişlik ve ferahlık hissi katıyor.

Lineadecor'dan ABD'ye üçüncü mağaza!

2017 yılında NewYork’ta Lineadecor USA LLC ismiyle şirket kurarak ABD pazarına adım atan Lineadecor, ABD'deki üçüncü mağazasını açtı.

AYT Home'dan Rational mutfaklar serisi!

AYT Home yeni tasarım Rational mutfaklar ile ayrıcalıklı yaşam imkanı sunuyor. Rational, dar çerçeveleri şık siyah camla birleştiriyor.

Fakir'den yeni fırsat paketi!

Fakir Hausgeräte, “Fırsat Paketleri” ile avantajlı ürünler sunuyor. Dört ürünü bir arada kombinlendiği paket özel renk tasarımlarıyla mutfakları renklendiriyor.

Artema mutfaklara hareket getiriyor!

Artema, el duşlu yeni eviye bataryalarıyla, mutfakları hareketlendiriyor. Artema Tasarım Ekibi’nin imzasını taşıyan bataryalar, 10 yıl kaplama garantisiyle sunuluyor.

MOD Bahçelievler, geniş mutfaklarıyla müstakil ev konforu sağlıyor!

Birinci el konut sahibi olmak isteyenlerin öncelikli taleplerinin başında büyük mutfak geliyor. Kullanıcı talepleri doğrultusunda proje geliştiren MOD Gayrimenkul’ün geniş ölçekli planladığı MOD Bahçelievler dairelerinde yer alan mutfakların büyüklüğü 12.84 ile 13.62 metrekare arasında değişiyor.

Fakir küçük ev aletleriyle mutfaklar renkleniyor!

Fakir Hausgeräte, kendine ait renk pantoneleri olan çekici “Rouge Kırmızısı” ve zarif ‘’Violet” serisi mutfak grubu küçük ev aletleriyle yeni yılda mutfaklara renk katıyor.

Tureks Stone'dan kişiye özel mutfak tasarımı!

Tureks Stone, özel yüzey işleme teknikleriyle ortaya çıkardığı benzersiz ürünlerle mutfakları yeni baştan yaratıyor.

Emsan, yılbaşı sofralarınızı renklendirecek!

En leziz yemekleri pişirmenize ve sunmanıza eşlik eden Emsan, özenle hazırlayacağınız yılbaşı sofraları için geleneksel kırmızıyı modernleştirerek mutfaklarınıza taşıyor

STOSA’dan yeni yıl kampanyası!

STOSA Cucine, mutfaklarını yenilemek isteyenlere yeni yıla girerken kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yeni yılı yüzde 35’e varan indirimlerle karşılayan STOSA, Avcılar ve Bakırköy mağazalarında her zevke ve bütçeye uygun farklı mutfak modelleri sunuyor.

Silverline ile ankastre yaşamın tam odağında!

Yeni yaşam tarzının bir sembolü olarak mutfakların gözdesi haline gelen ankastre, teknoloji odaklı ve şık tasarımları ile mutfaklarda daha dekoratif formlarda karşımıza çıkmaya başladı.

Silverline Ankastre gelecek hedeflerini anlatacak!

1996 yılından bu yana uzmanlaştığı alanda yeni teknolojiler ve trendler ile özel tasarımlar geliştiren Silverline Ankastre, teknolojiyi kalite, estetik ve tasarım ile birleştirerek kısa zamanda mutfakların tercih edilen markası haline geldi.

HEP İstanbul için Arçelik özel mutfak üretti!

Tekfen Emlak Geliştirme’nin “iyi yaşam” konseptiyle hayata geçirdiği Hayatımın Evi Projesi’nin mutfaklarında Arçelik grubunun en prestijli markası Leisure Patricia Urquiola Ankastre Serisi yer alıyor.

Füzyon tencere mutfakların başrol oyuncusu olacak!

Yenilikçi mutfak markası Emsan’ın pişirmede devrim niteliği taşıyan Füzyon düdüklü tenceresi, Kurban Bayramında da mutfakların başrol oyuncusu olacağa benziyor.

lineadecor mutfakları Haberi

lineadecor mutfakları

Rivo modelinde iç içe geçmiş farklılıklar ile ideal bir uyum yaratılıyor. Açık ve koyu renklerin güçlü etkisi, farklı iki kulbun birarada özgürce kullanılması, tasarıma ayrı bir zenginlik katıyor.


Tasarımın süreklilik etkisini daha da öne çıkaran derin çekmeceler, içerisinde aksesuar ve mekanizmaları ile her ihtiyaca cevap veriyor.  Lineadecor, sürgülü evye dolabı, kiler ve köşe mekanizmaları gibi tasarıma kolayca uyum sağlayan çözümlerle, kayıp alanı minimuma indiren, fonksiyonel pek çok detaya imza atıyor.


Her mutfak kişiye özeldir anlayışıyla Lineadecor, tüm...