17 / 05 / 2024

Lisanssız üretim güneş başvuruları

Lisanssız üretim güneş başvuruları

Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, katıldığı çeşitli konferans ve panellerde güneş enerjisi açısından dünya ve Türkiye gündemini değerlendiren açıklamalarda bulundu. Lisanssız üretimde güneş başvuruları 345 MW’a ulaştı.

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim! Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar?

DDiamond'da anneler gününe özel net yüzde 50 indirim başladı. Peki Pırlanta tamtur yüzük fiyatı ne kadar? DDiamond pırlanta takı fiyatları...

Deprem bölgesindeki lisanssız üretim tesisleri elektrik satabilecek

Deprem bölgesinde bu yıl ilk defa devreye sokulan lisanssız üretim tesislerinin ihtiyaç fazlası olan elektriğinin tamamı satışa sokulması konu edilebilecek. İşte ayrıntılar...

ŞOK'tan yaz kataloğu: Deniz şortu 99,95 TL'ye, güneş spreyi 330,90 TL'ye yüzücü gözlüğü 39,95 TL'ye düştü

ŞOK market 31 Mayıs Çarşamba tarihli ikinci bir indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımladı. Bu katalogta deniz şortundan güneş kremine, plaj havlusundan yüzücü gözlüğüne kadar yaz ürünleri yer aldı. İşte ŞOK 31 Mayıs Çarşamba indirimli aktüel ürünler kataloğu...

15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın! Bu rakamı gören yatırımcılar zil takıp oynayacak

Seçime yaklaşık bir ay kaldı. 14 Mayıs'ta sandıktan çıkan sonuç ekonomiyi nasıl etkileyeceği merak edilirken ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar yorumu geldi. 15 Mayıs sabahı dolar güne böyle uyanacak! Şimdiden planınızı yapın!  

14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim! Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat fiyat listesi

Favori pırlanta 14 Şubat sevgililer gününe özel çılgın indirim kampanyası başlattı. Pırlanta yüzüklerde net yüzde 55 indirim başladı. Bu yüzükleri görenin gözleri kamaşacak! Favori 10 Şubat 2023 fiyat listesi.

Gram altın birkaç güne bu kadar olacak! Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın!

Yaptığı açıklamalarla altın yatırımcılarının radarına giren Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, gram altının birkaç güne kadar geleceği rakamı açıkladı. Altını olanlara resmen soğuk duş! Hemen siz de bu rakama bir göz atın...

Trabzon hasır yüzükler görenleri büyülüyor! Trabzon hasır yüzükler ne kadar? Elizi 20 Ekim 2022 fiyat listesi 

Kendine has havası olan Trabzon hasır yüzükler binlerce kişinin dikkatini çekiyor. Görenleri kendine hayran bırakan bu yüzükler çok kişi tarafından tercih ediliyor. Peki Trabzon hasır yüzük fiyatları ne kadar? İşte Elizi Trabzon hasır yüzük fiyat listesi...

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Güneşyüz Yalıtım İnşaat Ve Turizm Limited Şirketi Büyükçekmece'de Hakan Güleryuz tarafından kuruldu!

Bakan Varank: Finansal piyasalardaki dalgalanmalar Türkiye ekonomisinin üretim gücünden ve sanayisinden bağımsız

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank, finansal piyasalardaki dalgalanmaların Türkiye ekonomisinin üretim gücünden ve sanayisinden bağımsız olduğunu belirtti.

Güneş Biber, Tek-Art İnşaat'ın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Tek-Art İnşaat Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerinden olan Seyfettin Çilesiz'in istifa etti. Görevinden ayrılan Seyfettin Çilesiz'in yerine Güneş Biber'in Bağımsız Yönetim Kurulu üyesi oldu.

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Kalyon Güneş Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi Beykoz'da 370 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zara Çatı Panel İmalatı Ve Güneş Enerjisi Üretim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Ulusu ve Zafer Boy ortaklığında kuruldu.

Luxera Güneşli'de peşinatsız, bankasız ödeme planı!

Luxera Güneşli'de peşinatsız, bankasız ödeme planı hazırlanıyor. 2 etap halinde yükselen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri yer alıyor.

Lisanssız üretim güneş başvuruları Haberi

Lisanssız üretim güneş başvuruları

Türkiye’de lisanssız elektrik üretimi başvurularında güneş enerjisinin toplamda 345 MW seviyesine geldiğini söyledi.

Uğur Kılıç Yingli Solar’ın sahip olduğu üç adet AR-GE laboratuvarında güneş paneli hücrelerinin verimliliğini artırmak ve hammadde fiyatlarındaki artışa rağmen silikon dışı hammaddelerde maliyetleri düşürmek için çalışmalar yaptıklarını belirtti.

Merkezi Çin’de bulunan, 2012 ve 2013 yıllarını dünya pazar lideri olarak kapatan dünyanın en büyük güneş paneli üreticilerinden Yingli Solar Türkiye Müdürü Uğur Kılıç, Solarpraxis tarafından düzenlenen PV Elektrik Santralleri (PV Power Plants) Konferansı ve İhlas Fuarcılık tarafından düzenlenen SOLAREX 2014 Fuarı’na konuşmacı olarak katıldı.



Yingli Solar’dan AR-GE’ye büyük yatırım



Yingli Solar’ın AR-GE laboratuvarlarında panel verimliliğini yükseltmek amacıyla güneş hücrelerinin verimliliğini artırmaya yönelik testlerin devam ettiğini sözlerine ekleyen Uğur Kılıç şöyle konuştu:

“Verimlilik artışı panel satın alanların panellerin “toplam sahip olma” maliyetlerini...