28 / 04 / 2024

liv hospital alsancak

liv hospital alsancak

İlk hastanesini İstanbul Ulus'ta açan Liv Hospital, 2014 yılının sonunda hastane sayısını 4'e çıkarmayı hedefliyor...

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

İstinye Üniversite Hastanesi açıldı!

Medical Park, VM Medical Park ve Liv Hospital'ın çatı şirketi MLP Care'in katkısıyla kurulan İstinye Üniversite Hastanesi, İstanbul Esenyurt'ta kapılarını açtı.

Özgür Deniz Aydın 2. kez baba oldu!

Emlakkulisi.com satış ve pazarlama danışmanı Özgür Deniz Aydın ikinci kez baba oldu. Liv Hospital'da dünyaya gelen Nehir Bebek 48 santimetre boyunda ve 2 kilo 400 gram ağırlığında.

Liv Büyükçekmece nerede?

Liv Büyükçekmece Konutları'nın 2 yıl içerisinde teslim edilmesi öngörülüyor. Projede 2+1'den 5+2'ye kadar farklı daire tipleri yer alıyor. Peki Liv Büyükçekmece nerede?

Liv Büyükçekmece projesi için ön talep toplanıyor!

Liv Yapı, Büyükçekmece'de hayata geçireceği Liv Büyükçekmece projesi için ön talep topluyor, Liv Büyükçekmece projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve 5 oda 2 salon konut seçenekleri bulunuyor.

İzmir Alsancak Stadı arazisi için şartlı onay!

Geçen yıl yıkılan Alsancak Stadı içinde kalan ve İzmir Büyükşehir Belediyesine ait olan 4239 metrekarelik arsanın Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğüne şartlı muvafakat ile bedelsiz tahsis edilmesi oy birliğiyle kabul edildi.

İzmir Büyükşehir’den Alsancak Stadı için bedelsiz tahsis!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Alsancak Stadı'nın bulunduğu alanda yeniden bir stadyum inşa edilebilmesi amacıyla, kendi mülkiyetinde bulunan 4 bin 239 m² arsayı 25 yıl süreyle Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü'ne “bedelsiz” olarak tahsis etti.

Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon!

Toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanında yer alacak olan proje henüz satışa çıkarılmadı. Özak İzmir Alsancak Projesi lokasyon bilgisine göre Kordon Boyu’na yürüme mesafesinde yükselecek.

Alsancak Limanı'na Konak Belediyesi'nden itiraz!

Özelleştirme süreci tamamlandığında Avrupa'nın ilk 10, dünyanın ise ilk 50 limanı arasına girecek olan Alsancak Limanı'nda beklenen yine olmadı. Önceki yıllarda planlara dava açan kurumların da bu kez olumlu bulduğu yeni plana itiraz geldi.

İzmir Alsancak Devlet Hastanesi yenilendi!

İzmir'in en merkezi semti olan Alsancak'da hizmet veren Sağlık Bakanlığı İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği'ne bağlı Alsancak Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi'nde 2015 yılı yenilik ve değişikliklerle geçti.

Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamaya göre Ibis Otel Eskişehir ve Ibis Otel İzmir Alsancak değerleme raporları yayınlandı.

Özak Alsancak Projesi iletişim!

İçerisinde konut, rezidans, ofis, otel, hastane, PSM ve AVM'nin bulunduğu proje toplam 75 bin 467 metrekare arsa alanına yayılacak. Özak Alsancak Projesi iletişim bilgisine göre telefon numarası 0 212 486 36 50 olarak belirlendi.

Alsancak Özak GYO projesi nerede?

Arsa alanı 264 bin 136 metrekare olarak belirtilen Özak GYO İzmir Alsancak projesinde konut, otel, ofis, PSM, AVM ve hastane yer alacak. Peki Alsancak Özak GYO projesi nerede?

liv hospital alsancak Haberi

liv hospital alsancak


Genel Müdürlüğü'nü Meri İstiroti'nin üstlendiği Liv Hospital, İstanbul Ulus'ta 120 milyon dolarlık yatırım bedeli ile hizmete açılıyor. Liv Hospital, 2014 yılı sonuna kadar, İstanbul Bahçeşehir, İzmir Alsancak ve Ankara Çankaya'da hastane açarak, sayısını 4'e çıkarmayı hedefliyor. Ulus'ta açılan Liv Hospital'de 8 ameliyathane, 154 yatak ve 48 klinik...