02 / 05 / 2024

Liv Hospital hastaneleri

Liv Hospital hastaneleri

Ankara’daki 40 milyon dolarlık yatırımla kurduğu hastane ise 24 Kasım’dan itibaren hasta kabulüne başlayan Liv Hostipal, önümüzdeki dönemde İstanbul’da yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla 3 yeni hastane daha kurmayı planlıyor.

Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak?

Şehir hastanelerinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak. Hem de KPSS şartı olmadan alınacak personel için koşullar araştırılıyor. Peki Şehir hastaneleri personel alımı ne zaman? Kaç kişi alınacak? Başvuru şartları nedir?

2022 bütçesinde şehir hastaneleri için 14.1 milyar TL kira ödeneği ayrıldı!

2022 yılı bütçesinde sağlık için ayrılan kaynakta en büyük payın sahibi şehir hastaneleri oldu. Şehir hastanelerinin kiraları için 14 milyar 91 milyon 904 bin TL ödeme yapılacak. 

Medicine Hastaneleri'nden İstanbul'a 2 yeni yatırım!

Lisans eğitimini İstanbul Tıp Fakültesi, uzmanlığını Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Hastalıkları Bölümü'nde bitirmesinin ardından 28 yaşında Medicine Hastaneleri'ni kuran Dr. Yusuf Elgörmüş, hayali olan üniversite projesini geçtiğimiz sene İstanbul Kağıthane'de hayata geçirdi. 

Türkiye'deki şehir hastaneleri Rusya'ya ilham oldu!

Koronavirüs salgınında başarılı hizmet veren şehir hastaneleri Rusya'nın dikkatini çekti. Moskova'da 1600 yataklı şehir hastanesi inşa edecek olan Rusya inşaatta Türkiye'yi örnek alacak. 

Fikret Şahin'den şehir hastaneleri açıklaması!

Şehir hastaneleri, bütçeleriyle ve kira bedelleriyle tartışılıyor. CHP, şehir hastanelerini Anayasa Mahkemesi'ne taşıyacak. CHP Balıkesir Milletvekili Fikret Şahin, sağlık hastanelerine ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Liv Hospital Vadistanbul’da açılacak!

Sağlık sektörünün öncü isimlerinden Liv Hospital Vadistanbul’da hizmet vermeye hazırlanıyor. Yeni açılacak hastane 250 yatak kapasiteli olacak.

Şehir hastaneleri için 2020'de 8.7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödendi!

Sağlık Bakanlığı, şehir hastaneleri için 2020’de müteahhitlik şirketlerine 8,7 milyar TL kira ve hizmet bedeli ödedi.

Central Hospital'ın satışı durduruldu!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçilmişti. Hastane satışa çıkarıldı. Fakat mahkemeye yapılan başvuru satışı durdurdu.

Central Hospital'ın satış ihalesi 23 Mart'ta!

Central Hospital'ın satışı için harekete geçildi. 2017'den bu yana TMSF tarafından yönetilen hastanenin satış ihalesi 23 Mart'ta yapılacak. 

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği mecliste!

Şehir hastaneleri için üstlenici firmalarla imzalanan sözleşmelerin içeriği ve Tekirdağ'da bulunan şehir hastanesiyle ilgili bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yüceer, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler TBMM gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündeminde!

Şehir hastaneleri için yapılan sözleşmeler meclis gündemine taşındı. CHP'li Ünsal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Liv Hospital hastaneleri Haberi

Liv Hospital hastaneleri

İlk hastanesini 2013’te İstanbul’da açan, Ankara’daki 40 milyon dolarlık yatırımla kurduğu hastane ise 24 Kasım’dan itibaren hasta kabulüne başlayan Liv Hostipal, önümüzdeki dönemde İstanbul’da yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla 3 yeni hastane daha kurmayı planlıyor.


Sağlık sektöründe yabancı hastalara tedavi hizmeti vermenin çeşitli teşviklerle özendirilmesinin ardından, sağlık sektörüne iddialı bir giriş yapan Liv Hospital, bir yıl içinde ikinci hastanesini Ankara’da açtı.


Genel Müdür Op.Dr. Gülçin Türkmen Sarıyıldız, Grup Koordinatörü Meri İstiroti ve Tıbbi Direktör Prof.Dr. Bülent Menteş, Liv Hospital’in sağlık sektöründeki faaliyetleri ve yeni yatırımlarıyla ilgili bilgilendirme toplantısı düzenlediler.


Koordinatör Meri İstiroti, 40 milyon dolara mal olan yatırım çerçevesinde 27 bin metrekare alanda 150 yatak ve 8 ameliyathane kapasiteli bir hastane projesini hayata geçirdiklerini bildirdi. Türkiye’yi sağlık sektöründe bir marka haline getirmek...