18 / 05 / 2024

live center istanbul

live center istanbul

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor. Grohe basın toplantısı 6 Ocak'ta yapılacak.

Karcher Center İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açacak!

Temizlik ekipman sektörünün önemli temsilcilerinden Karcher, İstanbul Anadolu Yakası'nda yeni mağaza açılışı gerçekleştirecek.

Katar, Sheraton İstanbul City Center’i  93 milyon euro’ya satın aldı!

JW Marriott Istanbul Bosphorus ile Katar merkezli Al Rayyan Turizm ve Yatırım Şirketi, Marriott International zincirininden olan Sheraton Istanbul City Center’i toplam 93 milyon euro’ya satın aldı...

HOM Design Center'a 13. İMOB İstanbul Fuarı'nda yoğun ilgi!

Eroğlu Gayrimenkul’ün ev ve ofis tasarımına yönelik, özel konseptli yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni alışveriş merkezi HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

HOM Design Center, 13. İMOB İstanbul 2017 Fuarı’nda!

HOM Design Center, 24 – 29 Ocak tarihleri arasında CNR EXPO’da gerçekleştirilen 13. İMOB İstanbul Mobilya Fuarı’nda mobilya sektörünün devleriyle ve ziyaretçileriyle buluşuyor.

3. GROHE Live!Center Buluşmaları’nda konut projeleri konuşuldu!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğiyle üçüncüsü düzenlenen GROHE Live!Center (GL!C) Buluşmaları’nda konut projelerinin en tanınmış 5 mimarlık ofisinin temsilcileri güncel projelerini paylaşıldı.

Mimarlar İşlerini Anlatıyor semineri 24 Mayıs'ta!

Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat üreticisi GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları’na devam ediyor.

GROHE Live!Center semineri 29 Mart'ta!

GROHE Türkiye ve Arkitera Mimarlık Merkezi işbirliğinde mimarlara yönelik GL!C (GROHE Live!Center) Buluşmaları düzenleniyor. 29 Mart Salı günü ilk ayağı gerçekleşecek olan seminer serisinin teması ise “Su” olacak.

Torunlar Center Mecidiyeköy'in ofis bölümü 2016 Ocak'ta teslim!

Torunlar Grubu'nun istanbul Mecidiyeköy'de inşa ettiği Torunlar Center, Ocak 2016'da ilk misafirlerini kabul etmeye başlayacak. Torunlar Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Ofis bölümü, Ocak 2016 itibariyle faaliyete geçecek" diyor.

Legoland Discovery Center Forum İstanbul'da açılıyor!

Doğu Avrupa'nın ve Türkiye'nin ilk LEGOLAND Discovery Center'ı, 2015 yazında Forum İstanbul'da ziyaretçilerini kabul etmeye başlayacak.

Raffles İstanbul Zorlu Center 4 ayda 3 ödül aldı!

127 yıl önce kurulan dünyanın en lüks otel zincirlerinden Raffles, Türkiye'deki ilk otelini, geçtiğimiz Eylül ayında Zorlu Center'da açmıştı. Otel dört ayda üç ödül aldı..

Grohe, Live Center İstanbul'u 6 Ocak'ta tanıtıyor!

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor. Grohe basın toplantısı 6 Ocak'ta yapılacak.

İstanbul'un yeni gözdesi Özdilek Center oldu!

Özdilek'in, ÖzdilekPark İstanbul AVM, River Plaza ve Wyndham Grand İstanbul Levent'ten oluşan karma projesi ' Özdilek Center ', geçtiğimiz günlerde düzenlenen basın organizasyonu ile tanıtıldı

live center istanbul Haberi

live center istanbul

Dünyanın en büyük sıhhi tesisat üreticilerinden biri olan Grohe yeni yatırımı olan "Live! Center İstanbul"u müşterilerinin ve iş ortaklarının hizmetine sunuyor.


Grohe Türkiye bünyesinde Türkiye'de gelişen faaliyetleri hakkında bilgi paylaşmak ve 2014-2015 yılını değerlendirmek için basın toplantısı düzenlenecek.


Basın toplantısı, Grohe Orta Doğu ve Afrika Bölgesi Başkanı Simon G.Shaya'nın da katılımlarıyla gerçekleşecek.


Toplantı 6 Ocak 2015 Salı günü saat 10:30'da Live! Center İstanbul  yapılacak. Toplantıya kayıt olmak için ise saat 10:00 ile 10:30 arasında toplantı yerinde olunması gerekiyor.


Toplantının yapılacağı Live! Centre İstanbul'un adresi;


Saray Mah. Siteyolu Sok. No: 5 Anel İş Merkezi, Giriş Kat Ümraniye/İstanbul


Not: Taksim'den servis kalkacaktır.


LCV: Mehtap Çakıroğlu

[email protected]

T: 0212 339 8360 - C: 0530 580...