22 / 07 / 2024

Lloyds Bankacılık Grubu şubelerini neden kapatıyor

Lloyds Bankacılık Grubu şubelerini neden kapatıyor

İngiltere’nin önde gelen bankalarından Lloyds Bankacılık Grubu, 49 şubesini kapatarak toplam 520 çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.

Fitch, Türkiye'de bankacılık yatırımlarının artmasını bekliyor!

Fitch Ratings Küresel İslami Bankacılık Grubu Başkanı Bashar Al-Natoor, son dönemde Körfez ülkeleriyle yeniden güçlenen ilişkilerin Türkiye'de İslami finans alanındaki yatırımlara hız katmasının beklendiğini söyledi.

Ziraat Bankası’ndan bankacılık tarihine geçecek kampanya! Şimdi al, istediğin zaman öde!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, bankacılık tarihine adeta altın harflerle yazılacak bir kampanya duyurusu yaptı. Kampanya kapsamında, yapılan alışverişlerin tutarı hesap kesim tarihine kadar dilediğiniz zaman ödeyebileceğiniz duyuruldu.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 152 milyar 59 milyon lira arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 152 milyar 59 milyon TL arttı ve 8 trilyon 509 milyar 916 milyon TL'ye çıktı.

Türkiye’nin perakende devi ‘TOM Bank’ ile bankacılık sektörüne girdi! TOM Bank hangi alanlarda hizmet verecek?

Türk bankacılık sektörü şu sıralar hareketli günler yaşıyor. BDDK’nın dijital bankacılık ile ilgili düzenlemesinin ardından sektöre yeni oyuncular katılmaya devam ediyor. Aydın Grup tarafından kurulan dijital perakende bankası TOM Bank, BDDK’dan faaliyet izni aldı

Bankacılık sektörü kredi hacmi 8 trilyon 357 milyar 857 milyon liraya çıktı!

Açıklanan son dakika rakamlarına göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 111 milyar 167 milyon Türk Lirası arttı ve 8 trilyon 357 milyar 857 milyon TL'ye yükseldi.

IMF, bankacılık sektörünü yakından takip etmeye devam ediyor!

Uluslararası Para Fonu (IMF) Sözcüsü Julie Kozack, bankacılık sektöründe yaşanan sıkıntıların ardından hızla alınan önlemlerin piyasa stresini bir miktar azalttığını, ancak belirsizliğin hala yüksek seviyelerde devam ettiğini belirtti. 

Bankacılık sektörü kredi hacmi 73 milyar 823 milyon lira arttı!

Açıklanan son dakika detaylarına göre, bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 73 milyar 823 milyon TL arttı ve 8 trilyon 246 milyar 690 milyon TL'ye  çıktı.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

Bankacılık sektörünün mevduatı 129,6 milyar lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, 10 Mart 2023 tarihi ile biten haftada 129,6 milyar Türk Lirası artarak 9 trilyon 910,6 milyar TL'ye çıktı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu bilişim personeli istihdam edecek! Son başvuru tarihi 26 Mart 2023!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu tarafından çok sayıda bilişim personeli istihdam edileceği bildirildi. Son başvuru tarihinin 26 Mart 2023 olduğu paylaşıldı. İşte haberin detayları…

Bankacılık sektörü kredi hacmi 6 milyar 752 milyon lira arttı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 86 milyar 752 milyon TL arttı ve 8 trilyon 88 milyar 395 milyon TL'ye çıktı.

Bankacılık sektöründe çalışan kadın sayısı erkekleri geride bıraktı!

Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar bankacılık sektöründe çalışanların yüzde 50’den fazlasının kadın olduğunu ve sektörde kadın yönetici oranının da arttığını söyledi.

Bankacılık sektörü kredi hacmi 7 trilyon 908 milyar lira oldu!

Açıklanan rakamlara göre, Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 21 milyar 270 milyon TL arttı ve 7 trilyon 908 milyar 192 milyon TL'ye çıktı.

Lloyds Bankacılık Grubu şubelerini neden kapatıyor Haberi

Lloyds Bankacılık Grubu şubelerini neden kapatıyor

Lloyds Bankacılık Grubu'nun açıklamasında, önümüzdeki üç yıllık dönemde bankanın yeniden yapılanma planları kapsamında toplam 49 şubesini kapatarak, 520 kişiyi işten çıkaracağı bildirildi.


Banka daha önce bu yılın sonuna kadar toplam 5 bin 500 kişinin işten çıkarılmasının planlandığını açıklamıştı.


Lloyds Bankacılık Grubu bu yıl içerisinde toplam 153 şubesini kapatma kararı...