08 / 05 / 2024

Lobi

Lobi

Türkiye’nin en köklü gayrimenkul geliştirici firmalarından Dumankaya İnşaat, 2012’de tam zamanında gerçekleştirdiği daire teslimlerinden sonra 2013’te yeni projelerinin teslimlerine başlıyor..

D Maris Hotel Lobi Teras Bar projesine Yoo Mimarlık imzası!

YOO Mimarlık özel ve seçkin projelerden bir yenisine daha imza attı. D Maris Bay Datça Peninsula içinde yer alan Suit odalar, Manos, La Guerite ve Maris Kitchen projelerinden sonra Lobi ve Teras alanı YOO Mimarlık tarafından tasarlandı.

Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da!

GİSP gayrimenkul sektöründe yaşanan kurumsal finansman eksikliğine dikkat çekmek adına Gayrimenkul Alanında Uluslararası Lobi toplantısı 16 Kasım'da yapılacak. 

Lobi Tasarım Uygulama İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lobi Tasarım Uygulama İnşaat Mobilya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yüksel Özgür Arıkan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta Beyoğlu, Firuzağa Mahallesi'nde kuruldu.

Bornova Lobi Parlas'ta satışlar devam ediyor!

Bornova Lobi Parlas projesi aylık ortalama 5 milyon ziyaretçi sayısına ulaşan alışveriş merkezlerine ise sadece 2 dakika uzaklıkta. Ankara Asfaltı ile Çeşme-Çanakkale otoyol bağlantısı ise sadece 50 metre mesafede.

Lobi Parlas Residence 12 ay içinde teslim edilecek!

Toplam 5 bin metrekare arazi üzerine inşa edilen Lobi Parlas alışveriş merkezlerine ise sadece 2 dakika uzaklıkta. Ankara Asfaltı ile Çeşme- Çanakkale otoyol bağlantısı ise sadece 50 metre mesafede yükseliyor...

Lobi Parlas Residence 'ta 225 bin liraya! Yeni proje!

Lobi Parlas Residence 'ta fiyatlar 225 bin liradan başlıyor. 1 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Lobi Parlas Residence 'ın Şubat 2015 'te sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor...

MAPIC Fuarı'nda muhteşem final!

Her yıl düzenlenen dünyanın en büyük uluslararası gayrimenkul ve perakende fuarı Mapic, bu yıl da 13-15 Kasım tarihlerinde Fransa'nın Cannes kentinde ziyaretçilerini ağırladı. Türkiye yoğun lobi faaliyeti gerçekleştirdi. ..

Aydınlı Adres Lobi Evleri'nin havadan yeni videosu!

527 adet konut ve 41 adet mağazadan meydana gelen Adres Lobi projesi yatay mimaride tasarlanmış 3 blok halinde yükseliyor. Tuzla Aydınlı'da yer alan Adres Lobi projesi Dumankaya İnşaat imzası taşıyor

Adres Lobi son durum!

Dumankaya İnşaat imzası ile hayata geçirilen Dumankaya Adres Lobi projesi Tuzla Aydınlı'da yer alıyor. 22 bin metrekare inşaat alanı üzerinde inşa edilen Dumankaya Adres Lobi projesinde 3 blokta 527 konut ve 41 mağaza bulunuyor

Dumankaya İnşaat'ın 9 projesi havadan görüntülendi!

Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçirilen Dumankaya Miks, Konsept Halkalı, Dumankaya İkon, Dumankaya Dizayn, Dumankaya Adres, Adres Lobi, Adres Su, Ritim İstanbul ve Gizlibahçe Akdeniz Evleri projeleri www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntü

Holiday Inn Diyarbakır City Center Diyarbakır'da açılıyor!

InterContinental Oteller Grubu (IHG) Türkiye'deki onaltıncı oteli Holiday Inn Diyarbakır City Center'ın anlaşmasını imzaladı. "Açık Lobi" konseptinin de bünyesinde bulunacağı otelin 2015 yılında açılması bekleniyor..

Dumankaya Adres Lobi'nin havadan en yeni görüntüleri!

Dumankaya İnşaat tarafından Tuzla bölgesinde hayata geçirilen Dumankaya Adres Lobi projesi 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden olan kameraman Sayen Kaspar tarafından havadan görüntülendi.

Aydınlı Adres Lobi'nin havadan son videosu!

Dumankaya Adres Lobi projesinin 22 Mayıs 2013 tarihinden www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Lobi Haberi

Lobi

Gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşlarından Dumankaya İnşaat, 2012 yılında daire teslimlerini gerçekleştirdiği Adres Botanik, Adres Lobi, Dizayn, Modern, İkon ve Lobi projelerinden sonra, 2013 yılında da daire teslimlerine hız kesmeden devam edecek. 2012 yılında toplam 2910 dairenin teslimini gerçekleştiren Dumankaya, 2013’te Dumankaya Cadde, Flex Kurtköy ve Adres Panorama projelerini tamamlayarak sahiplerine teslim edecek.


Dumankaya İnşaat,31 Mayıs’ta Dumankaya Cadde’de 303, 31 Ağustos’ta Flex Kurtköy’de 376 ve 31 Aralık’ta Adres Panorama’da 245 dairenin teslim edilmesiyle birlikte, 2013 yılında toplam 924 dairenin teslimini gerçekleştirecek. 


Konuyla ilgili açıklama yapan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya: “ 2013 yılı bizim için büyük bir öneme sahip. Bu yıl sektördeki 50. yılımızı kutlarken,  “kente kimlik katan yaşam alanları oluşturma” misyonumuzla kendini tekrar etmeyen ve farklı projelerimizi müşterilerimizle...