05 / 05 / 2024

Loft Dragos Kartal Ariston Genus HP

Loft Dragos Kartal Ariston Genus HP

İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.

Kartal Loft'ta yüzde 50 peşin 120 ay vade fırsatı!

MSY Yapı imzasıyla Yakacık'ta yükselen proje Kartal Loft'ta yüzde 50 peşin 120 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. Peki Kartal Loft'ta konut fiyatları ne kadar?

Kartal Loft'ta yüzde 30'unu peşin, kalanını 14 ay 0 faizle ödeme imkanı! Yeni proje! 

Kartal Loft projesinde konut satışları yüzde 30'unu peşin, kalanına 0 faiz 14 ay vade fırsatıyla başladı. Peki Kartal Loft'ta konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen detaylar... 

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dragos Grup İnşaat Metal Hırdavat Elektrik Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Var tarafından kuruldu.

Versus Dragos fiyat ve ödeme planı!

Kartal Kordonboyu Mahallesi'nde hayata geçirilen Versus Dragos projesinde Dubai Modeli ödeme planı ile ev sahibi olunabiliyor..

Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı!

Kartal Kordonboyu Sahil Yoluna ve Marmaray Metro Durağına 5 dakika yürüyüş mesafesinde yer alan Versus Dragos'un Sevgililer Günü kampanyası 18 Şubat'a uzatıldı..

DKY Dragos iletişim bilgileri!

DKY Dragos iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 4 bloktan oluşan proje İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta inşa ediliyor. 

DKY Dragos satılık daire!

DKY İnşaat imzasıyla İstanbul'un Anadolu Yakası'nda yer alan Kartal ilçesine bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek olan DKY Dragos projesinde ön talep dönemi başladı. 

DKY Dragos'ta kesintisiz adalar manzarası!

DKY Dragos'da ön talep toplanıyor. Kartal'da DKY İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1'e kadar tüm daire alternatifleri yer alacak.

DKY Dragos'ta ön talep toplanıyor! Yeni proje!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'a bağlı Dragos'ta hayata geçirilecek DKY Dragos projesinde ön talep toplanıyor. 4 bloktan meydana gelecek proje henüz projelendirme aşamasında...

Marmara Loft: Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı!

Daire fiyatlarının 378 bin TL'den başladığı Marmara Loft projesi "Kartal'da ev sahibi olmanın emsalsiz fırsatı" sloganı ile satış sürecine devam ediyor.

Marine Loft Kartal satılık!

Marine Loft Kartal satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 seçeneklerinde tasarlanıyor. Marine Loft projesinde konutların yanı sıra 7 adet dükkana da yer veriliyor...

Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Versus Dragos projesi İstanbul Kartal'da 8 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kartal Versus Dragos daire fiyatları ne kadar?

Marine Loft satış ofisi!

Marine Loft projesi İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirildi. Projede dairelerin 24 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor....

Loft Dragos Kartal Ariston Genus HP Haberi

Loft Dragos Kartal Ariston Genus HP

Loft Dragos Kartal projesine yüksek kapasiteli Ariston Genus HP ile  konforlu çözüm…


İstanbul Kartal Dragos’da yer alan 100 konutun yanı sıra ticari alanların da bulunduğu projeye 8x150 KW kaskad uygulaması yapılarak yüksek kapasite ihtiyacına hem akıllı hem de sessiz çözüm sunulacak.


Yüzde 110,4’e varan verim 8 bar işletme basıncı, 1/7 modülasyon oranı ve paslanmaz çelik uzun ömürlü ana eşanjore sahip modelleri ile sektörde rakipsiz ürünler sunan Ariston Thermo Group duvar tipi kazanlarda da 45 Kw ile 150 Kw arasında 6 paslanmaz çelik eşanjörlü model ile tüketicilerin tercihi oluyor. 


Genus HP, premix brülör ve yoğuşma teknolojisiyle gaz faturalarında %35’e varan tasarruf sağlarken, elektrik tüketiminde de %30’a varan bir tasarruf sağlıyor. “AUTO fonksiyonu”, modülasyonlu ısı ayar aksesuarlarına ilave olarak sıcaklık dalgalanmalarını ortadan kaldırıyor ve...