17 / 05 / 2024

Loft İncek kiralık

Loft İncek kiralık

Loft İncek satılık daire fiyatları 300 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Akfen İnşaat tarafından hayata geçirilen İncek Loft projesi 1199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden oluşuyor.

Suıte MXN : Kiralık daire fiyatına residence konforu!

Suıte MXN projesi "Kiralık daire fiyatına residence konforu" sloganıyla basına tanıtılıyor. Proje 41 adet 1+1 ve 10 adet loft daireden meydana geliyor.

Ankara İncek Loft satılık konut!

Ankara İncek Loft satılık konut tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Ankara Gölbaşı'nda inşa edilen projede daire fiyatları 320 bin 505 TL'den başlıyor.

İncek Loft satılık ev fiyatları!

İncek Loft satılık ev fiyatları 300 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Akfen İnşaat tarafında hayata geçirilen İncek Loft projesi 1199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden meydana geliyor.

Gölbaşı İncek Loft satılık daire!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen projede teslimler 2016 yılında yapılması planlanıyor. Gölbaşı İncek Loft satılık daire tipleri 1+1'den 6.5+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Gölbaşı İncek Loft satılık!

Gölbaşı İncek Loft satılık daire alanları 71 metrekareden başlıyor. Teslim tarihi 2016 yılı Mayıs ayı olarak belirlenen projede 1.199 adet dairenin yanı sıra 44 adet ticari ünite bulunuyor.

Ankara İncek Loft satılık!

Ankara İncek Loft satılık konut tipleri arasında 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Teslimlerin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşeceği projede yüzde 10 peşinatla ödeme yapılabiliyor.

Ankara İncek Loft satılık ev!

Toplam 1.199 adet daireden meydana gelen proje Akfen İnşaat imzası taşıyor. Ankara İncek Loft satılık ev tipleri 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

Kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Mesken kiralamalarında evin içerisinde yapılan giderlerden hangilerinin ev sahibine hangilerinin ise kiracıya ait olduğu, merak edilen hususlar arasında yer alıyor. Peki, kiralık evde kombi arızası kime aittir?

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık daire sayısı düşüyor!

Konya'da satılık daire sayısı artarken, kiralık ev sayısı da düşüyor. İnşaat sektörünün her geçen gün geliştiği Konya'da, birçok bina yükselse de kiralık daire bulma oranı her geçen düşüyor...

Ormanada kiralık portföyünü sunuyor!

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor. Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “ önce otur, sonra satın al ” dönemi başlıyor.

Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor!

Yaşayan bir mahalleye dönüşen Ormanada sınırlı sayıda ayırdığı kiralık portföyünü sunuyor.Eczacıbaşı Gayrimenkul Geliştirme ve Yatırım’ın konut projesi Ormanada Zekeriyaköy’de, “önce otur, sonra satın al” dönemi başlıyor.

Günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık evler hakkında yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu evler için ruhsat alınması gerekiyor. Peki, günlük kiralık ev ruhsatı nasıl alınır?

Günlük kiralık ev cezası nedir?

11 Ekim 2013 tarihinde yapılan yasal düzenlemelere göre, günlük kiralık evler pansiyon statüsüne alınarak bu şekilde kiraya verilen evlere ruhsat şartı getirildi. Peki, ruhsatsız günlük kiralık ev cezası nedir?

Loft İncek kiralık Haberi

Loft İncek kiralık

1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1, 6+1 ve 6,5+1 gibi daire seçenekleri bulunan Akfen İnşaat İncek Loft Evleri 1199 adet daire ve 44 adet ticari üniteden meydana geliyor. 


Projede daire alanları 71 metrekare ile 562 metrekare arasından değişiklik gösteriyor. 


Loft İncek satılık daire fiyatları 300 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Projede ödemeler yüzde 10 peşinatta; 18 ay sonra ara ödeme veya kalan yüzde 20'si taksitle, yüzde 30'u ara ödemeyle, yüzde 40'ı ise teslimden sonra olacak şekilde yapılıyor.


Sosyal donatılar arasında parti evi, spor sahaları, sinema salonu, gözlem evi, fitness merkezi, yürüyüş yolu, alışveriş kanyonu, pony club, kapalı havuzu ve hobi atölyesi bulunan Akfen İnşaat İncek Loft projesi 2016 yılında teslim edilecek.


İncek Loft iletişim

444 83 38

www.incekloft.com.tr

Pınar...