15 / 05 / 2024

lojistik firmaları enerji yatırımları

lojistik firmaları enerji yatırımları

Türk lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları hızla artıyor. Firmalar, milyonlarca dolar yatırdıkları ekipmanları ve uzman kadrolarıyla artık Türkiye bağlantılı olmayan enerji projelerini de dünyanın bir ucundan diğer ucuna taşıyor

Türk lojistik firmalarının enerji yatırımları hızla artıyor!

Türk lojistik firmalarının enerji sektörüne yönelik yatırımları hızla artıyor. Firmalar, milyonlarca dolar yatırdıkları ekipmanları ve uzman kadrolarıyla artık Türkiye bağlantılı olmayan enerji projelerini de dünyanın bir ucundan diğer ucuna taşıyor

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binsay Yapı Enerji İnşaat Taahhüt Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Şerafettin Sayım tarafından kuruldu.

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Otomotivcilerden lojistik sorununa ilginç çözüm! Tarihi Haydarpaşa limanına çadır kurdular!

Otomotivde teslimatları geciktiren lojistik sorunlarına Türkiye’de farklı bir çözüm getirildi. Firmalar lojistik sorununu limana çadır kurarak çözüyor.

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi kuruldu!

Günhan Solar Enerji Ve Lojistik Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Peıpeı Zhang tarafından kuruldu.

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkar Hafriyat İnşaat Tekstil Lojistik Enerji Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdal Göksoy tarafından kuruldu.

Sıfır araçlara son bir ayda yüzde 8 zam! Nedeni ise bambaşka! Duyunca çok şaşıracaksınız!

Çip krizi, döviz, enerji maliyeti derken sıfır araç fiyatlarına şimdi de TIR şoförü zammı dahil oldu. Tüm dünyada büyüyen TIR şoförü eksikliği nedeniyle sorun teslimatları erteletirken, açığı kapatmaya çalışan firmalar, lojistik maliyetindeki artışı fiyatlara yansıtmaya başladı.

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. kuruldu!

Ms Suphan Group Lastik Dönüşüm Enerji Lojistik Madencilik Petrol Tekstil İthalat İhracat A.Ş. Beylikdüzü'nde 20 milyon TL sermaye bedeli ile Sedat Aygün ve Muhebullah Abzul Azız ortaklığında kuruldu.

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megrel İnşaat Enerji Otomotiv Gıda Turizm Lojistik İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cemil Şirin tarafından kuruldu.

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yüce Planlama Mimarlık İnşaat Enerji Lojistik Ve Prodüksiyon Hizmetleri Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli  ile Tolga Yüce tarafından kuruldu.

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Saçak Enerji İnşaat Turizm Lojistik Ve Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile ARS Temizlik Hizmetleri İnşaat Sanayi ve Ticaret L., Bulut Mimarlık Mühendis İnşaat Turizm Taahhüt T., İştem Temizlik Hizmetleri Turizm ve İnşaat Sanayi

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Nc Marin Denizcilik Yat Liman Turizm İnş.Enerji Lojistik Tarım Madencilik Dış Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Özden ve Nurdan Aydın Polatcı ortaklığında kuruldu.

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Akset İnşaat Tarım Gıda Hayvancılık Yem Enerji Lojistik Tarım Aletl.Oto Mad.İth.Ve İhr.San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Kılıç tarafından kuruldu.

lojistik firmaları enerji yatırımları Haberi

lojistik firmaları enerji yatırımları


Türkiye ve çevre ülkelerdeki enerji projeleri bu alana yönelik lojistik ihtiyacını da artırdı. Birçok Türk lojistik firması bünyesinde bu alana özel departman kurarken, bazı firmalar ise rotasını tamamen enerji lojistiğine çevirdi. Dev enerji projelerini taşımak için milyonlarca dolarlık ekipman yatırımı yapan firmalar, yurtdışındaki projelerde söz sahibi olabilmek için Ortadoğu ülkeleri başta olmak üzere birbiri ardına yeni ofisler açıyor. Sektör temsilcilerine göre bu alanda uzmanlaşan firmalarımızın artık Avrupalı devlerden hiçbir eksiği yok. 


Enerji lojistiği kapsamında akaryakıt ürünleri, petrol arama ekipmanları, doğalgaz, hidroelektrik, termik ve yenilenebilir enerji santralleri taşımaları yapan firmalar, santrallerin yapımı bittikten sonra da yedek parça standart malzemeleri taşıyor. Firmalar sadece taşıma değil mühendis kadrosuyla projelerin montajını da yapıyor. Sektör temsilcileri, enerji lojistiğini de içine alan proje taşımacılığının Türkiye’de her...