01 / 05 / 2024

Lojistik Köy nedir

Lojistik Köy nedir

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca kentte kurulması planlanan iki " lojistik köy '', bölge ve Türkiye'nin " dağıtım kalbi " olacak

Diyarbakır'a lojistik köy kurulacak!

MÜSİAD Lojistik Kurulu Diyarbakır’da ‘Yeni Türkiye, Güçlü Lojistik’ ana temalı Lojistik Sektör Zirvesi’ni gerçekleştirdi. Zirvede Ortadoğu bölgesine yakınlığı ile ön plana çıkan Diyarbakır’a lojistik köy kurulması gündeme geldi.

İzmir'de yapılan lojistik köyün yüzde 90'ı tamamlandı!

2010 yılı yatırım programına giren, 2012 tarihinde ihalesinin yapıldığını İzmir'in ilk, Türkiye'nin en büyük lojistik köyü projesinin altyapı çalışmaları yüzde 90 oranında tamamlandı. Çalışamalar sürüyor..

Samsun'a 45 milyon euroluk Lojistik Köy kurulacak!

Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, projenin bölgesel gelişim farklılıklarını azaltıp; çok merkezli gelişimi destekleyerek rekabet edebilirliğini artıracağım belirtti. 672 dönüm alan üzerine kurulan Lojistik Köy projesinin 2016 yılı sonunda tamamlanacak.

Tatile çıkamayanlar dikkat! Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022 ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Armutlu tatil köyü fiyat listesi 2022  güncel fiyat listesi nedir? İhlas Armutlu Tatil Köyü'nde tatil fiyatları sürekli güncellenerek resmi internet sitesinde duyuruluyor. Peki, İhlas Armutlu Tatil Köyü fiyatları ne kadar? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Atık Yönetimi Enerji İnşaat Lojistik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de Akansel Arslan tarafından kuruldu.

Köy evi maliyeti 2021!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs pandemisinin etkisiyle beraber şehirden köylere göç başladı. Peki köyde ev inşa etmenin maliyeti nedir? İşte köy evi maliyeti 2021...

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ec X Çevre Ve Atık Yönetimi İnşaat Müteahhitlik Lojistik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Sultangazi'de yapıldı.

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli nedir?

Dekar Kıyıbahçe Ödeme Korumalı Finans Modeli ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire tipleri bulunuyor.

Kemalpaşa'da lojistik köy kurulması için kamulaştırma kararı TBMM'de!

İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde bir lojistik köy kurulması kapsamında tarım arazilerinin acele kamulaştırılması nedeniyle mağdur olan vatandaşların durumu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Polat konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Samsun Lojistik Köy Mart ayında hazır!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, lojistik köy projesinin Mart ayında hazır olacağını söyledi.

Samsun Lojistik Köy projesi tanıtıldı!

Samsun'da hayata geçirilen Türkiye’nin ilk ve tek intermodal lojistik merkezi “Lojistik Köy”ün tanıtımı gerçekleşti.

Samsun Lojistik Köy'ün inşaatında sona gelindi!

Gürcistan Acara Özerk Cumhuriyeti Maliye Ekonomi Bakan Yardımcısı Konstantine Megrelişhvili, Acara TSO Başkanı Tamaz Shavadze ve beraberindeki heyet Samsun'daki Lojistik Köy’ü gezerek yetkililerden bilgi aldılar.

Samsun Lojistik Köy şantiyesinde 300 kişi çalışıyor!

Samsun Tekkeköy'de inşa edilen Lojistik Köy Projesi'nin şantiyesinde 300 kişi çalışıyor. Şantiyenin tek kadın çalışanı olan makine mühendisi Esra Kendüzler, "İnşaattakiler bana 'süslü şef' " dedi. 

Samsun Lojistik Köy projesinde son durum!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, yapımı hızla devam eden Lojistik Köy projesi ile ilgili açıklamalar yaptı.

Tekkeköy Türkiye'nin 4'üncü lojistik üssü oluyor!

Samsun ve Tekkeköy ekonomisine, istihdamına büyük katkı sağlayacak dev yatırımlar arasında ilk sıralarda yer alan “Lojistik Köy”de sona yaklaşıldı.

Bilecik Lojistik Köy Projesi 2019'a kadar tamamlanmış olacak!

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde yapımına başlanılan ve ilk etap çalışmaları sona eren Lojistik Köy projesinin 2019'a kadar tamamlanmış olacağı açıklandı.

Lojistik Köy nedir Haberi

Lojistik Köy nedir

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığınca sanayi kenti Kocaeli'nde iki "lojistik köy" kurulacak.


Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Gebze, İzmit, Kartepe ve Gölcük hattındaki iki noktada kurulacak lojistik köylerin, bölgenin ve Türkiye'nin dağıtım kalbi olacağı bildirildi.


"Lojistik Köy Projesi"nin, bölge ve ülke ihracatını rahatlatacağı, üretilen malzemelerin daha hızlı pazar alanlarına sevkini sağlayacağı kaydedilen açıklamada, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın, Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek ve AK Parti İl Başkan adayı Şemsettin Ceyhan'la gerçekleştirdiği toplantıda çalışmalarla ilgili bilgi aldığı ifade edildi.


Işık'ın başkanlık ettiği il koordinasyon toplantısında Gebze'de trafik ve metro gibi bazı ulaşım projeleri üzerinde durulduğu vurgulandı.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Işık, projenin kısa zamanda hayata geçirilmesinin kente büyük katkı sağlayacağını, sanayisiyle...