04 / 05 / 2024

lojistik merkez inşaatı

lojistik merkez inşaatı

Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan, inşaatı devam eden Kars Lojistik Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Arslan, ülkeye 21 lojistik merkez kazandırılacağını söyledi.

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Teoman Lojistik Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi KArtal'da yapıldı.

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi kuruldu!

Byboyut yapı inşaat malzemeleri oto turizm nakliyat lojistik elekt. Elektronik sanayi limited şirketi Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu. Bağcılar’da Gökhan Nacar tarafından kuruldu.

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dayı Lojistik Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Dayı tarafından kuruldu.

Miracle God Lojistik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Miracle God Lojistik Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 400 bin TL sermaye bedeli  ile Blessıng C. Dozıe tarafından kuruldu.

Durgunlular Lojistik Otomotiv İnşaat Metal Tekstil Temizlik Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Durgunlular Lojistik Otomotiv İnşaat Metal Tekstil Temizlik Sanayi Limited Şirketi  Bağcılar’da  400  bin TL sermaye bedeli ile İbrahim    Sonay tarafından kuruldu.

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için kamulaştırma kararı!

Rize İyidere Lojistik Limanı İnşaatı Projesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi.

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ach Lojistik Depolama İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Altun, Cenk Sügür ve Haydar Toprak ortaklığında kuruldu.

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neo 2021 Danışmanlık Organizasyon Lojistik Otomotiv İnşaat Kimya Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Aşık tarafından kuruldu.

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm Lojistik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Cenan Şimşek, Selim Gültekin ve Ümit Hakkı Özkan tarafından kuruldu.

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Merkez İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Refik Kıroğlu tarafından kuruldu.

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni bina inşaatında son durum!

Merkez Bankası’nın İFM’deki yeni binasına rekor imar hakkı verilmişti. Şimdi AVM, otel gibi gayrimenkullerin satışından pay alarak inşaatı yapacak firmanın havlu attığı, TOKİ'nin projeden çekildiği ve Merkez'in şimdi binayı cebinden yaptıracağı ileri sürüldü...

Çotanak Lojistik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çotanak Lojistik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Turan Karaaslan tarafından kuruldu. 

Merkez Bankası'nın Levent'teki arsasında camii inşaatı başladı! 

Merkez Bankası’nın Beşiktaş Levent’teki 18 dönümlük arazisinde cami inşaatı başlatıldı. Merkez Bankası‘na ait olduğu belirtilen alana cami yapılabilmesi için arazinin mülkiyeti Milli Emlak‘a verildi. Caminin inşaatını ise ASL İnşaat üstlendi...

lojistik merkez inşaatı Haberi

lojistik merkez inşaatı

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "Türkiye’mizin dünyanın lojistik üssü olması adına başlattığımız seferberlik çerçevesinde ülkenin birçok yerinde projeler yapıyoruz. Bu da Türkiye'nin ekonomisinin, sanayisinin ve endüstrisinin büyümesine katkı sunacak." dedi.


İnşaatı devam eden Kars Lojistik Merkezi'ninde incelemelerde bulunan Ulaştırma Bakanı Arslan gazetecilere yaptığı açıklamada, ülkede sanayinin geliştirilmesi ve ülkenin bir lojistik üssü olması adına bazı projeler yürüttüklerini söyledi.


Ülkeye, 21 lojistik merkez kazandırılacak


Proje kapsamında bugüne kadar 7 lojistik merkezi bitirerek hizmete açtıklarını hatırlatan Arslan, şu bilgileri aktardı:


"Şu anda da inşaat çalışması devam eden 7 lojistik merkezinden biri olan Kars'tayız ve bu 7 lojistik merkezinin hepsinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Ayrıca planlama çalışması yaptığımız, gerek ihale hazırlıkları yapılan, gerek projeleri hazırlanan 7 lojistik merkezinin daha çalışması sürüyor. Böylece ülke genelinde...