17 / 05 / 2024

lojman daireleri

lojman daireleri

Özelleştirme İdaresi, Ankara Çankaya'da yer alan lojman daireleri ve lojman binasını özelleştirecek

İstanbul Üniversitesi’nin Roma'daki daireleri lojman mı oldu?

İstanbul Üniversitesi’ne Türk öğrencilerin kalması için İtalyan vatandaşın bağışladığı Roma’daki 3 daire, büyükelçilik lojmanı oldu. Diğer bağışlanan para mücevher, tablolar da ortada yok.

The Kayseri Forum Residences projesinin örnek daireleri tamamlandı!

ASR Gayrimenkul ve YDA Group tarafından yapılan Kayseri'nin ilk rezidansı The Kayseri Forum Residences projesinin örnek daireleri tamamlandı. Konutların yüzde 70'inin satıldığı projede fiyatlar 520 bin TL'den başlıyor.

Metropolitan örnek otel daireleri görücüye çıktı!

Hotel apartments konseptinde İstanbul Esenyurt' taki Metropolitan İstanbul Kule'nin örnek otel daireleri hazırlandı. 5 yıldızlı otel gibi işletilecek olan proje, farklı özelliklere sahip dairelerden oluşuyor...

Metropolitan İstanbul Kule'nin örnek otel daireleri hazırlandı!

Hotel Apartmens konseptinde olan İstanbul Esenyurt'taki Metropolitan İstanbul Kule'nin örnek otel daireleri hazırlandı. 5 yıldızlı otel gibi işletilecek olan proje, farklı özelliklere sahip dairelerden oluşuyor.

İstanbul vergi daireleri adresleri!

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı; Akşemsettin Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı No:56 Fatih/İstanbul adresinde yer alıyor. Peki, İstanbul vergi daire birimleri nerelerde var? İşte İstanbul vergi daireleri adresleri..

Bazı illerdeki vergi daireleri 31 Temmuz'a kadar açık olacak!

Gelir İdraesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Ankara, İstanbul, İzmir, Adana ve Bursa İl Merkezlerindeki Tüm Vergi Daireleri 31 Temmuz 2014 Perşembe Günü Saat 19.00’ a Kadar Açık Bulundurulacak.

Beykoz Komutan Lojmanı dış cephe mantolama işi ihaleye çıkıyor!

Beykoz Komutan Lojmanı Dış Cephe Mantolama Yapılması, Çatı Onarımı ve de Faraday Kafesi Tipi Yıldırımdan Korunma Sistemi Tesis Edilmesi işi 4 Ağustos tarihinde ihaleye çıkıyor...

Ankara Urankent Lojman Binası tadilat işi 7 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

Jandarma Genel Komutanlığı Jandarma Lojistik Komutanlığına Bağlı (Urankent D-6 Blok) Lojman Binası mantolama, çatı işleri ve engelli rampaları tadilatı yapım işi 7 Ağustos tarihinde ihaleye çıkıyor.

Yargıtay Hukuk Daireleri dört ana başlığa ayrılıyor!

Yargıtay Hukuk Daireleri artık 4 ana başlık altında ihtisaslaşacak. Medeni Hukuk Daireleri, Gayrimenkul Hukuk Daireleri, Ticaret ve Borçlar Hukuk Daireleri ile İş ve Sosyal Güvenlik Hukuku Daireleri olmak üzere davalar kendi içlerinde gruplandırılacak.

İpekyolu'nda Van İl Özel İdaresi'nden 1 Ağustos'ta lojman foseptik yapım ihalesi!

Van İl Özel İdaresi, İpekyolu'nda yer alan 16 lojmanın foseptik yapım işini 1 Ağustos'ta saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. 16 lojmanın foseptik yapım işi 90 günde tamamlanacak.

Evim Kadıköy Fikirtepe daireleri!

Evim Kadıköy Fikirtepe daireleri fiyatları 297 bin liradan başlangıç gösteriyor. Evim Kadıköy Fikirtepe daireleri stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı...

Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

Türksal inşaat tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evler projesinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıkarılarak beğeni topladı.

Mesut Akgül Gülseren-Anayurt Mahallelerinde örnek daireleri gezdi!

Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, Gülseren-Anayurt Mahallelerinde uygulanan kentsel dönüşümü yerinde inceledi, örnek daireleri de gezen Akgül, Gecekondu izlerinin yok olduğu mahallelerimizde konutlar hızla yükseliyor dedi...

lojman daireleri Haberi

lojman daireleri
Özelleştirme İdaresi, lojman daireleri ve lojman binasını özelleştirecek. Ankara'nın Çankaya İlçesi'nde yer alan özelleştirmeye konut lojmanlardan dairelerin fiyatları 115 ila 140 bin TL' arasında değişiyor. Açık ihale usulü satışa sunulacak dairelerin ihale günü 16 Nisan olarak belirlendi. 10 dairenin ihale saati ise 10.00 ila 16.00 arasında yapılacak. Lojman binası ihalesi ise kapalı teklif usulü 17 Nisan'da saat 10.30'da yapılacak. Tahmini bedeli 3 milyon 165 bin TL olarak belirlendi. 
Dosyayı görüntülemek için tıklayın
Daireler ve lojmanlar hakkında detaylar için