28 / 04 / 2024

Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıktı!

Türksal inşaat tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evler projesinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıkarılarak beğeni topladı.



Türksal İnşaat'ın genç patronu Murat Türksal, "İnşaata başladığımız her arsanın üzerinde, sadece yeni bir bina değil, yeni bir güven İki bloktan oluşan 96 dairede rat Türksal, arsaların üzerine Türksal İnşaatın "Şanslı Evler" projesinin temel atma ve örnek dairenin açılışı Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Arslan, Çiğli'de yatırım yapan Türksal İnşaatı ve Murat Türksal'ı tebrik etti. 


Türksal İnşaat, Çiğli Harmandalı'da farklı bir projeyi hayata geçiriyor. "Lüksün tanımını değiştiriyoruz" diyerek yola çıkan firma, gençler ve kendisini genç hissedenler için "Şanslı Evler" kuruyor. 


Katip Çelebi Üniversitesi'nin yakınında 7 bin 588 metrekare inşaat alanında iki blokta toplam 96 daireden oluşan proje, 2+1 ve 1 +1 daire seçenekleri sunuyor. Merkeze yakın ama şehrin karmaşa ve stresinden uzak bir yaşamın kapılarını açan "Şanslı Evler"de lüks. standart olarak sunuluyor. Bütün detayların düşünüldüğü projede, kapalı otopark, yüzme havuzu, açık hava sineması, spor salonu, barbekü alanı, jakuzi, sauna, merkezi ısıtma ve merkezi sıcak su yer alıyor. 


KALİTE VE GÜVEN 


2+1 ve 1+1 seçekleri bulunuyor. Türksal İnşaat'ın patronu Musadece binanalar değil kalite ve güven inşa ettiklerini söyledi inşa ettik. Yaptığımız binalar büyüdükçe, insanların ve finansman kuruluşlarının bize olan güvenleri de büyüdü. Türksal İnşaat, sadece bir inşaat şirketi markası değil, güven duygusunun yeni simgesi oldu. İnşa ettiğimiz güven, binalarımızın piyasadaki en uygun kredi koşullarıyla satılabilmesinin yolunu açtı. Yeni geliştirdiğimiz projelerimiz, henüz yapım aşamasında olduğu sürelerde adeta yok sattı. 

Her yeni projemiz, bir öncekinden çok daha iyi oldu" dedi. 


Habertürk Egeli



Tel: 0232 329 22 23

web: Web: www.turksal.com.tr


Geri Dön