11 / 05 / 2024

Şanslı Evler proje bilgileri

Şanslı Evler proje bilgileri

Türksal inşaat tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evler projesinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıkarılarak beğeni topladı.

KİPTAŞ Aydınlık Evler bugün görücüye çıkıyor! Yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın hayata geçireceği Aydınlık Evler Projesi bugün görücüye çıkıyor. Proje 70 milyon 579 bin 422 TL bedelle hayata geçiriliyor.

DKY Lokum Evler proje fiyatları 2017!

Lokum Evler projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire tipi ve toplam 722 adet daire yer alıyor. Fiyatlar 441 bin liradan başlıyor. İşte DKY Lokum Evler proje fiyatları 2017...

Lokum Evler proje teslim tarihi!

Lokum Evler proje teslim tarihi ilk etap için bu yıl Haziran olarak belirtiliyor. Lokum Evler Tuzla projesinde 2+1 fiyatları 441 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Lokum Evler proje fiyatları 2017!

Lokum Evler proje fiyatları 2+1 dairelerde 441 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Lokum Evler Tuzla'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor...

DKY Lokum Evler proje fiyatları!

DKY Lokum Evler proje fiyatları 2+1 dairelerde 440 bin TL'den başlayarak değişiyor...

Şanslı Evler Çiğli’ye değer katıyor!

Türksal İnşaat'ın işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan Çiğli'deki "Şanslı Evler"inin sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

Bizim Evler 6 Ispartakule proje fiyatları!

Bizim Evler 6 Ispartakule proje fiyatları 461 bin TL'den başlıyor. Mayıs'ta teslim edilen Bizim Evler 6 projesinde yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor...

Lokum Evler Tuzla proje fiyatları!

Lokum Evler Tuzla proje fiyatları 280 bin liradan başlayarak değişiyor. Lokum Evler projesinde peşinatsız ve faizsiz ödeme fırsatları sunuluyor...

İzmir Şanslı Evler'de daire teslimleri bu ay yapılacak!

Türksat İnşaat'ın İzmir Çiğli'de projelendirdiği Şanslı Evler'de fiyatlar 1+1 konutlarda 139 bin liradan başlıyor. 6 katlı iki blokta toplam 96 daire yer alıyor. Teslimler bu ay gerçekleşecek.

İdeal Yaşam Evleri Çiğli'de lüks anlayışını değiştiriyor!

Türksal İnşaat, "lüksün tanımını değiştiriyoruz" sloganıyla, gençler ve kendisini genç hissedenler için "Şanslı Evler" kuruyor. Proje, zemin + 6 katta 2+1 ve 1+1 daire seçenekleri sunuyor.

Bizim Evler 7'de ön talep fırsatı başladı!

İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen Bizim Evler 7'de ön talep fırsatı başladı. Daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanan proje 28 katlı 4 blok halinde inşa ediliyor.

Bizim Evler 7'de satışlar yarın başlıyor!

Bizim Evler 7 yarın satışta Bizim Evler 7 projesinde avantajlı ön talep toplama süreci bugün sona eriyor. Yarın satışlarına başlanacak proje için şu ana kadar üç binin üzerinde müşteri adayına bilgi verildi.

Bizim Evler 7 yarın satışa çıkıyor!

Bizim Evler 7 projesinde avantajlı ön talep toplama süreci bugün sona eriyor. Yarın satışlarına başlanacak proje için şu ana kadar üç binin üzerinde müşteri adayına bilgi verildi.

Şanslı Evler proje bilgileri Haberi

Şanslı Evler proje bilgileri

Türksal İnşaat'ın genç patronu Murat Türksal, "İnşaata başladığımız her arsanın üzerinde, sadece yeni bir bina değil, yeni bir güven İki bloktan oluşan 96 dairede rat Türksal, arsaların üzerine Türksal İnşaatın "Şanslı Evler" projesinin temel atma ve örnek dairenin açılışı Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Arslan, Çiğli'de yatırım yapan Türksal İnşaatı ve Murat Türksal'ı tebrik etti. 


Türksal İnşaat, Çiğli Harmandalı'da farklı bir projeyi hayata geçiriyor. "Lüksün tanımını değiştiriyoruz" diyerek yola çıkan firma, gençler ve kendisini genç hissedenler için "Şanslı Evler" kuruyor. 


Katip Çelebi Üniversitesi'nin yakınında 7 bin 588 metrekare inşaat alanında iki blokta toplam 96 daireden oluşan proje, 2+1 ve 1 +1 daire seçenekleri sunuyor. Merkeze yakın ama şehrin karmaşa ve stresinden uzak bir yaşamın kapılarını...