12 / 05 / 2024

Şanslı Evler örnek daireleri

Şanslı Evler örnek daireleri

Türksal inşaat tarafından Çiğli'de hayata geçirilen Şanslı Evler projesinin temel atma töreni yapıldı. Temel atma töreninde Şanslı Evler projesinin örnek daireleri görücüye çıkarılarak beğeni topladı.

Ucuz krediyle konut alan ev sahiplerine çağrı: 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyona çıktı, kiradan da kar etme!

Konut kredisi faiz oranları şu anda özel bankalarda aylık olarak 2.85 seviyelerinde. Zamanında ucuz kredi ile ev alanlar şanslı. 3 yılda evler 1 milyon liradan 10 milyon liraya yükselirken kiralar fahiş fiyatlara yükseldi. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler'de örnek daire tamamlanıyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Tuzla ilçesinde inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde inşaat çalışmaları hızlandı. Projede örnek daire oluşmaya başladı. 

Manavgat'taki örnek ev bir ay içerisinde tamamlanacak!

Manavgat'ta çıkan yangın sonrası için hasar tespit çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Dışişleri Bakanı  Mevlüt Çavuşoğlu, yanan evler yerine inşa edilecek konutlar için bir ay içerisine örnek ev inşa edileceğini dile getirdi.

Safranbolu evleri mimarisiyle örnek oluyor!

UNESCO Dünya Miras Listesi'nde yer alan Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, 18, 19. yüzyıl ve 20. yüzyılın başlarında inşa edilen evler, yeni yapılan binalar için de örnek oluyor.

Bizim Evler Güzelce örnek daire!

Büyükçekmece'de  92 bin 200 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Bizim Evler Güzelce örnek daire görselleri yayınlandı. Projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daireler yer alıyor...

Bizim Evler 7 örnek daire!

Daire teslimleri hemen yapılan Bizim Evler 7 projesi İstanbul Avcılar Ispartakule Mevkii'de, Panoramik Küçükçekmece gölü ve Marmara Denizi manzarasına hakim bir noktada inşa edildi..

Ordu Mesudiye'de Safranbolu Evleri örnek oldu!

Ordu'nun Mesudiye ilçesine bağlı Yeşilce Mahallesi'ndeki binalar evler Safranbolu evleri örnek alınarak boyandı. Bin 600 nüfuslu Yeşilce Mahallesi, turistlerin ilgi odağı oldu.

TOKİ GGC Konutları'nda örnek evler tanıtıldı!

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti ve Toplu Konut İdaresi imzasıyla hayata geçirilen konut projesinde sona gelindi. Örnek daireler gazetecilere tanıtıldı.

Şanslı Evler Çiğli’ye değer katıyor!

Türksal İnşaat'ın işlevsel ve estetik mimari projesi ile ilgi odağı olan Çiğli'deki "Şanslı Evler"inin sahipleri kent hayatı içinde huzur ve konforlu bir atmosferde yaşamaya başladı.

İzmir Şanslı Evler'de daire teslimleri bu ay yapılacak!

Türksat İnşaat'ın İzmir Çiğli'de projelendirdiği Şanslı Evler'de fiyatlar 1+1 konutlarda 139 bin liradan başlıyor. 6 katlı iki blokta toplam 96 daire yer alıyor. Teslimler bu ay gerçekleşecek.

İdeal Yaşam Evleri Çiğli'de lüks anlayışını değiştiriyor!

Türksal İnşaat, "lüksün tanımını değiştiriyoruz" sloganıyla, gençler ve kendisini genç hissedenler için "Şanslı Evler" kuruyor. Proje, zemin + 6 katta 2+1 ve 1+1 daire seçenekleri sunuyor.

Kandıra sahil şeridindeki evler beyaza boyanıyor!

Kocaeli Büyükşehir ve Kandıra Belediyesi ile Cebeci Muhtarlığı’nın ortak kararıyla yapılan bu uygulama kapsamında sahil şeridindeki evler örnek teşkil etmesi açısından Kandıra Belediyesi ekiplerince boyanmaya başlandı.

Konya Vüska Evleri'nin örnek daireleri açıldı!

Vav Yapı, Vüska Evler projesinin örnek daire açılışını programla gerçekleştirdi. Ali Şevval Boya Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Ali Yılmaz, "Şehrimize yakışan yapı yaptık" dedi..

Şanslı Evler örnek daireleri Haberi

Şanslı Evler örnek daireleri

Türksal İnşaat'ın genç patronu Murat Türksal, "İnşaata başladığımız her arsanın üzerinde, sadece yeni bir bina değil, yeni bir güven İki bloktan oluşan 96 dairede rat Türksal, arsaların üzerine Türksal İnşaatın "Şanslı Evler" projesinin temel atma ve örnek dairenin açılışı Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan ve seçkin davetlilerin katılımıyla gerçekleşti. Başkan Arslan, Çiğli'de yatırım yapan Türksal İnşaatı ve Murat Türksal'ı tebrik etti. 


Türksal İnşaat, Çiğli Harmandalı'da farklı bir projeyi hayata geçiriyor. "Lüksün tanımını değiştiriyoruz" diyerek yola çıkan firma, gençler ve kendisini genç hissedenler için "Şanslı Evler" kuruyor. 


Katip Çelebi Üniversitesi'nin yakınında 7 bin 588 metrekare inşaat alanında iki blokta toplam 96 daireden oluşan proje, 2+1 ve 1 +1 daire seçenekleri sunuyor. Merkeze yakın ama şehrin karmaşa ve stresinden uzak bir yaşamın kapılarını...