06 / 05 / 2024

lojman ihalesi iller bankası

lojman ihalesi iller bankası

İller Bankası’na ait 363 lojman açık artırma yöntemiyle 45 milyon 500 liraya satıldı. Lojman gelirlerinin yarısı kentsel dönüşüme aktarılacak...

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…

Milli Emlak'tan büyük fırsat! O ilde 255 bin 805 liraya lojman ve arsa satıyor! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü Sakarya'da kargir lojman ve arsa satıyor. Gayrimenkullerin satış ihalesi 30 Haziran 2022 tarihinde  gerçekleştirilecek. 

TOKİ Şanlıurfa'da 85 konutluk lojman inşa edecek! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Karaköprü'de 85 konutluk lojman inşa edecek. Projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

TOKİ Jandarma Genel Komutanlığı için 85 lojman inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı için 85 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 23 Mart tarihinde yapılacak.

TOKİ'den Ankara'ya 119 yeni lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 yeni lojman inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Ankara Etimesgut'a 119 lojman!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ankara Etimesgut'ta 119 adet lojman inşa edecek. Projenin ihalesi 9 Kasım 2021 tarihinde saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Van Lojman binası işi ihalesi bugün!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Van'a lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi bugün!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Van'a hizmet ve lojman binası!

Van Defterdarlığı Hizmet Binası ve Lojman Binası İnşaat İle Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İnşaat İkmal İşi ihalesi 5 Nisan 2021 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Osmaniye 59 konut ihalesi yarın!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Osmaniye'ye lojman müjdesi!

Osmaniye İli, Merkez İlçesi, Kurtuluş Mahallesi Jandarma Komutanlığı 59 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 10 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Siirt'e 80 yeni konut! İhalesi yarın!

Siirt İli, Merkez İlçesi, Evren Mahallesi Jandarma Komutanlığı 80 Adet Konut (Lojman) İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İhale) ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

lojman ihalesi iller bankası Haberi

lojman ihalesi iller bankası


İller Bankası’na ait 363 lojman açık artırma yöntemiyle 45 milyon 500 liraya satıldı. Büyük izdihamın yaşandığı açık artırmada Ankara’nın Emek semtindeki müstakil ev 3 milyon 600 bin liraya satıldı. Lojman satış gelirinin yarısı kentsel dönüşüme diğer yarısı da yerel yönetimlere destek olarak kullanılacak.


Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın ilgili kuruluşu olan İller Bankası’na ait 363 lojman açık artırma usulü ile satışa çıkarıldı. Fiyatları 34 bin ile 170 bin lira arasında değişen konutlar, yüzde 20 peşin 60 ay vadeyle satıldı. Ankara, İstanbul, Adana ile eş zamanlı internet bağlantısıyla gerçekleştirilen açık artırmaya yaklaşık 3 bin kişi katıldı.


Açık artırmalı ihaleyi kazanan vatandaşlar gayrimenkul fiyatının yüzde 20’sini peşin öderken, geri kalanını 60 ay taksitle ödeyecek. Taksit fiyatları 2 yılda bir TÜFE oranlarına göre artacak. Satıştan...