29 / 04 / 2024

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacağı belirtildi. İşte 6 taşınmazla ilgili geçici teminat bedeli ve ihale şartları…



Ankara Doğal Elektrik Üretim ve Ticaret A.Ş.(ADÜAŞ) tarafından 6 taşınmaz ihalesi yapılacak. Ankara, Bursa ve Tokat illerinde bulunan taşınmazlar, satış yöntemiyle 4046 sayılı Özelleştirme Uygulamaları Hakkında Kanun hükümleri çerçevesinde özelleştirme yapılacak.

Özelleştirme işlemlerinin; her türlü resim, vergi, harç ve KDV’den muaf olduğu belirtildi. İhale ve Teklif Açma Tarihi 24 Nisan 2023 saat 10:00 olarak belirlendi. Söz konusu ihaleler, birden fazla teklif sahibinden kapalı zarfla teklif almak ve görüşmeler yapmak şekliyle pazarlık usulü ile yapılacak.  Pazarlık görüşmelerine devam edilen teklif sahiplerinin katılımı ile yapılacak açık artırma suretiyle ihaleler tamamlanacak.

ADÜAŞ ın KDV’den muaf merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte o iller…

Söz konusu ihaleye gerçek ve tüzel kişiler, Ortak Girişim Grupları, kooperatifler, vakıflar ile belgelerinde taşınmaz edinebileceklerine dair hüküm bulunan derneklerin katılabileceği ifade edildi.

ADÜAŞ'ın merakla beklenen taşınmaz satış ihalesi 24 Nisan 2023’te yapılacak! İşte detaylar…


Geri Dön