18 / 05 / 2024

lojman kiralama bedeli

lojman kiralama bedeli

Lojmanlar, devletin kamu çalışanlarına az bir kira bedeli karşılığında lojman evleri tahsis ediyor. Peki lojman kiralam bedeli ne kadar? 2014'te lojmanlar için ne kadar kira verilecek?

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azizoğlu Vinç Kiralama Nakliyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Enes Balcı tarafından kuruldu.

Mkhk Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Mkhk Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Karadeniz tarafından açıldı.

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Nera Grup Mimarlık İnşaat Oto Alım Satım Kiralama Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali İnal tarafından kuruldu.

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aym Makine Kiralama Ve İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Akın ve Yakup Akın ortaklığında kuruldu.

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Kantarcı Yirmiüç İnşaat Gıda İlet. Kuy.Nak.Oto.Ve Kiralama San.Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Necmettin Kantarci tarafından açıldı.

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abuzahar İnşaat Tekstil Hayvancılık Araç Alım Satım Kiralama İhr.İth. Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ğassen Abuzahar tarafından kuruldu.

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilbay Gayrimenkul Alım Satım Kiralama Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Bilbay tarafından kuruldu.

Horus Kiralama Ve Turizm İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Horus Kiralama Ve Turizm İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Semira Çaparoğlu ve İfakat Merve Çaparoğlu ortaklığında kuruldu.

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Günaydınlar Gayrimenkul Kiralama Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Zengin tarafından kuruldu.

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tte Gayrimenkul Yönetimi Geliştirme Ve Kiralama Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Koray Özgül ve Nülüfer Özlem ortaklığında kuruldu.

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Colorful Excellent Veyron Otelcilik Kiralama Ve Yatırım İşletmeleri Turizm Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin 459 TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Dharma Gayrimenkul Kiralama Danışmanlık Turizm İnşaat Restorasyon Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fazilet Axelrod tarafından kuruldu.

Karot Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Hırdavat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karot Gayrimenkul Danışmanlığı Oto Kiralama Hırdavat Ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Avni Ak tarafından kuruldu.

lojman kiralama bedeli Haberi

lojman kiralama bedeli

Lojman kiralama bedeli!

Lojmanlar, devletin kamu çalışanlarına az bir kira bedeli karşılığında lojman evleri tahsis ediyor. Bu lojman dairelerinden alınacak kira bedelleri her senenin başında Milli Emlak Genel Tebliği ile açıklanıyor.


10 Ocak 2014 tarihinde Resmi Gazete'de yayımlanan Tebliğe göre 2014 yılında uygulanacak lojman kiralama bedeli şu şekilde belirlendi:


Yurt içinde bulunan konutlardan aylık her bir metrekare için;

- Kerpiç, ahşap, bağdadi ve benzeri konutlarda 1,35 TL/m²,

- Kalorifersiz konutlarda 2,11 TL/m²,

- Kaloriferli konutlarda 2,77 TL/m² kira bedeli alınacak.


Belirlenen kira bedellerine ek olarak aylık her bir metrekare için aşağıda belirtilen tutarlarda ilave kira bedeli alınır.


Kaloriferci, kapıcı ya da her ikisinin de kamu kurum ve kuruluşlarınca karşılandığı konutlardan 0,25 TL/m² alınacak.


Elektrik ve su bedellerinin tespitinde, kurumlarca yapılan gerçek giderlerin dikkate alınarak kullanıcılarından tahsil edilmesi esas...