05 / 05 / 2024

lojman puan cetveli

lojman puan cetveli

Devlet memurlarının lojman puanlama hususu ile ilgili olarak en çok merak ettiği konular arasında "askerlik" süresinin lojman tahsis süresine dahil edilip edilmediği yer alıyor. İşte sorunuzun yanıtı...

Meydan Merter AVM'de bol puan bol hediye!

01 Aralık 2014 ile 31 Ocak 2015 arasında tam 2 ay süreyle Meydan Merter AVM’de her gün alışveriş yapan hediye kazanmak için puan sahibi oluyor.Puan kazananlar “Hediye Noktası”ndaki çeşitli hediyeler arasından tercihlerine göre hediye sahibi olacak.

TOKİ Bayburt Üniversitesi 2. etap lojman inşaatı ihalesi bugün!

Toplukonut İdaresi Başkanlığı Bayburt Üniversitesi 2 Etap 60 Adet Lojman İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi ihalesi bugün saat 14:00'de gerçekleşecek.

TOKİ Çeşme Reisdere parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı!

TOKİ Çeşme Reisdere projesinin parselasyon planları ve dağıtım cetveli bugün askıya çıktı. 4 Kasım 2014 tarihinde bakanlık tarafından onaylanan planlar 9 Aralık 2014 tarihinde askıdan inecek...

Sancaktepe Paşaköy Kuran Kursu ve Camii lojmanı hizmete açıldı!

Sancaktepe İlçe Müftülüğü’nün çalışmaları ve hayırsever işadamlarının desteği ile Paşaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Paşaköy Camii lojmanı ve Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de törene katıldı.

Otellerde maliyet, enflasyonun iki puan üzerinde arttı!

Otellerde maliyet, enflasyonun iki puan üzerinde arttı. Yıl bazında en yüksek maliyet artışları bakliyat-un, meyve sebze, et ve süt grubunda gerçekleşti. Maliyet artışı, bakliyatta yüzde 25'i buldu.

Reel kesim güven endeksi 0.7 puan azaldı!

TCMB verilerine göre, ekim ayında reel kesim güven endeksi bir önceki aya göre 0.7 puan azaldı. Mevsimsellikten arındırılmış endeks ise bir önceki aya göre 2.1 puan arttı

Eski SEKA Kağıt Fabrikası'nın lojmanı, dokümantasyon merkezine dönüştürüldü!

Eski SEKA Kağıt Fabrikası'nın lojmanı, dokümantasyon merkezine dönüştürüldü. Merkezde, cumhuriyetin ilk sanayi kuruluşlarından Kocaeli'ndeki SEKA Kağıt Fabrikası'na ait belgeler yer alıyor.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

İzmir Devlet Malzeme Ofisi İdari Bina ve Lojman Binası Güçlendirme ihalesi 30 Ekim'de!

İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü, İzmir Devlet Malzeme Ofisi İdari Bina ve Lojman Binası Güçlendirme İşini ihaleye çıkarıyor. İhale 30 Ekim 2014 tarihinde saat 11:00'de yapılacak...

İhracat beklentisi 0,4 puan arttı!

İhracat Beklenti Endeksi, yılın 4. çeyreğinde, 3. çeyreğe göre 0,4 puan arttı. Yılın 3. çeyreğinde 113,7 olan endeks, 4. üç aylık dönem için 114,1 seviyesinde gerçekleşti.

İhracat beklentisi 0,4 puan arttı!

Ekonomi Bakanlığının, 2014 yılı 4. çeyreğine ilişkin dış ticaret beklenti anketi açıklandı. Ekonomi Bakanlığı Dış Ticaret Beklenti Anketi'ne göre, yılın 4. çeyreğinde, 3. çeyreğe göre ihracat beklentisi 0,4 puan arttı.

BW Citadel Hotel, kalite denetiminden tam puan aldı!

Amerika’nın uluslararası otel zinciri olan Best Western (BW)’in, Türkiye’de zincire bağlı olan otellerinde yaptığı denetimler sonucunda, BW Citadel Hotel, 1000 üzerinden, ‘ 1000 puan ’ aldı.

Finansbank'ta konut kredisi faiz oranları 0,21 puan arttı!

Faiz oranlarındaki düşüşün devam etmesi beklenirken Finansbank, 2014 Ekim ayına konut kredisi faiz oranlarını yükselterek girdi. Finansbank'ta konut kredisi faiz oranları 0,21 puan arttı.

İTÜ Teknogirişim Atölyesi, lojman eksikliği nedeniyle dönüştürülüyor!

Üniversite - iş dünyası birlikteliğine örnek olan İTÜ Teknogirişim Atölyesi, lojman eksikliği nedeniyle dönüştürülüyor. Üniversite yönetimi, çok sayıda buluşa imza atan 50 girişimciye kapıyı gösterdi...

lojman puan cetveli Haberi

lojman puan cetveli

Askerlik süresi lojman tahsisinde hizmet süresinden sayılır mı?

Devlet memurlarnın lojman puanlama hususu ile ilgili olarak en çok merak ettiği konular arasında "askerlik" süresinin lojman tahsis süresine dahil edilip edilmediği yer alıyor.


657 sayılı Kanunun 83 üncü maddesi ile muvazzaf askerlik hizmeti memuriyet hizmetinden sayılıyor. Buna karşın Kamu Konutları Yönetmeliği kapsamında yer alan lojman puanlama sistemi ise şu şekilde sıralanıyor:


Sıra Tahsisli Konutların Puanlama Cetveli:

a) Görevinde başarılı olanlardan sicili çok iyi veya iyi olan personel için (+ 10) puan,


b) Personelin 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamına giren kurum ve kuruluşlarda geçen hizmet süresinin her yılı için (+ 5) puan,


c) Personelin, 2946 sayılı Kamu Konutları Kanunu kapsamında olan kurum ve kuruluşlarda, daha önce konuttan yararlandığı her yıl için (-3) puan,


d) Personelin eşi için...