18 / 05 / 2024

Lojman tahsisi 2018

Lojman tahsisi 2018

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. Ersoy, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.

Bursa Orhaneli'nde 218 lojmanın 68'i hasarlı!

EÜAŞ 2018 Sayıştay Denetim Raporu'nda Orhaneli’nde bulunan 218 lojmanın 68’inin hasarlı olduğu, Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesindeki Hamitabat Santrali'nin özelleştirilmesinden sonra 218 lojmanın 14’ünün kullanılamaz halde olduğu açıklandı...

20 maddede lojman satışları 2018!

Lojmanların kime, kim tarafından, ne zaman ve nasıl satılacağına dair usul ve esaslar belli oldu. İşte 20 maddede lojman satışları 2018..

Lojmanlar nasıl satılacak 2018?

Lojmanlar, Kurumların talebi üzerine satılabiliyor. Peki, lojmanlar nasıl satılacak 2018? Lojman satış işlemleri nasıl yapılacak?

Lojman talep dilekçesi örneği 2018!

Kamu çalışanları, devletin kamu lojman konutları için kurumlarına bir dilekçe ile müracaat edebiliyor. İşte lojman talep dilekçesi örneği 2018..

4 maddede 2018 lojman kira bedelleri!

1 Ocak 2018 tarihinden itibaren yürürlükte olacak 380 Nolu Milli Emlak Genel Tebliği kapsamında lojmanların 2018 yılı aylık kira bedellerine yer verildi. İşte 4 maddede 2018 lojman kira bedelleri...

Lojman kira fiyatları 2018!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Kamu Konutları Yönetmeliği ile lojman kira fiyatlarına 2018 yılı zammı geldi. İşte lojman kira fiyatları 2018..

Lojman kirası 2018 ne kadar?

Kamu Konutları Yönetmeliği kapsamındaki kamu konutlarının 2018 yılı aylık kira bedelleri belli oldu. Peki, lojman kirası 2018 ne kadar?

2018 lojman kiraları belli oldu!

2018 yılında tahsil edilecek lojman kiraları belli oldu. Kaloriferli lojmanların kirası metrekare başına 52 kuruş arttı.. 

Lojman kiralarında KDV!

Lojman; herhangi bir kuruluşun personel ve ailelerinin barınması için, ilgili kuruluş tarafından sağlanan konut olarak ifade ediliyor. Lojman tahsisi karşılığında alınan bedelde KDV oranları Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanıyor..

Lojman başvuru dilekçesi nasıl yazılır?

Lojman evlerinin tahsisi için öncelikle lojman kiralamak isteyen görevlilerin, lojman talep dilekçesi yazmaları gerekiyor. Peki, lojman başvuru dilekçesi nasıl yazılır? İşte lojman başvuru dilekçesi örneği...

Sancaktepe Paşaköy Kuran Kursu ve Camii lojmanı hizmete açıldı!

Sancaktepe İlçe Müftülüğü’nün çalışmaları ve hayırsever işadamlarının desteği ile Paşaköy Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Paşaköy Camii lojmanı ve Kuran Kursu için açılış töreni düzenlendi. Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de törene katıldı.

Eski SEKA Kağıt Fabrikası'nın lojmanı, dokümantasyon merkezine dönüştürüldü!

Eski SEKA Kağıt Fabrikası'nın lojmanı, dokümantasyon merkezine dönüştürüldü. Merkezde, cumhuriyetin ilk sanayi kuruluşlarından Kocaeli'ndeki SEKA Kağıt Fabrikası'na ait belgeler yer alıyor.Açıklamada, şu ifadelere yer verildi.

Kayseri 2. Hava ikmal Bakım Merkezi arazisinin Büyükşehir'e tahsisi görüşüldü!

Büyükşehir Belediye Meclisi gündeminde bulunan 83 maddeyi görüşerek karara bağladı. Meclis, 2. Hava İkmal Bakım Merkezi arazisinin Kayseri Büyükşehir Belediyesi' ne tahsisi konusunu da görüştü.

Lojman tahsisi 2018 Haberi

Lojman tahsisi 2018

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy,  Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk oldu. Ersoy, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Türkiye'de yetişmiş kalifiye personelin lojman sorununun bulunduğuna değinen Ersoy, bunla ilgili de çalışma yaptıklarını, listelerin çıkarıldığını, ücretli olmak kaydıyla bölgelerde lojman tahsis arazi alanları oluşturduklarını söyledi. 

Böylelikle insan kaynaklarının bir unsuru olan eğitimi ve konaklamayı çözeceklerini belirten Ersoy, nitelikli turistin turizm bölgelerine ulaşmaları konusunda da çalışmalar yaptıklarını dile getirdi. Ulaşımın nitelikli turist açısından sorun olduğuna dikkati çeken Ersoy, şunları ifade etti:

"Antalya, Bodrum, Dalaman, İzmir gibi ağırlıklı turist alan bölgeler 'charter' ile geliyor yolcular. Burada eğer nitelikli turist istiyorsanız, 'business class'lı tarifeli seferleri başlatmanız gerekiyor. Türk Hava Yolları ile bir protokol gerçekleştirdik ekim...