28 / 04 / 2024

Loka Holiday Homes

Loka Holiday Homes

Kuzey Kıbrıs'ta Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlayan Akol Group CEO’su Niyazi Şanal, burada yatırımın geri dönüş süresi 10 yıl olduğunu söylüyor..

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sama Yıldızı Holiday Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 350 bin TL sermaye bedeli ile Basel A.H.R.B ve Waeel Alhossaını ortaklığında kuruldu.

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Invest Homes Emlak Turizm Ve Oto Kiralama Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad Fahim Mohammad Osman tarafından kuruldu.

Mavera Homes için ÇED süreci başladı!

Makro İnşaat imzası ile İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen Mavera Homes projesi için ÇED süreci başladı.

Mavera Homes nerede? 

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığında inşa edilecek olan Mavera Homes projesinde lansman öncesi satışlar için düğmeye basıldı. Ön satışların başladığı Mavera Homes projesinde, uygun fiyat seçenekleri sunuluyor. Peki Mavera Homes nerede? 

Mavera Residence ve Mavera Homes projeleri geliyor!

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile hayata geçirilecek olan Mavera Residence ve Mavera Homes projelerinde lansman öncesi ön satışlar başladı.

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı!

Sinpaş GYO, Custom-Made Homes projesini tanıttı. Projedeki evleri kişilerin zevklerine göre kişiselleştiriyor.

Balat Homes Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balat Homes Turizm Otelcilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehboob Hamza Dawoodbhoy  tarafından kuruldu.

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pearl Holiday Turizm Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Hussein F Hındawi ortaklığında kuruldu. 

First Homes Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

First Homes Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdessattar Bougouffa, Bousehjin Tony ve Ismail Ben Omrane ortaklığıyla kuruldu.

Livera Homes'ta 0.98 vade farkı ile ev sahibi olma fırsatı!

İstanbul'un Kemerburgaz ilçesinde hayata geçirilecek Livera Homes projesinden ev sahibi olmak isteyenler anlaşmalı bankalardan aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanabiliyor.

Kemerburgaz Livera Homes'ta fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor! 

Fimar Yapı tarafından Kemerburgaz'da hayata geçirilen Livera Homes projesinde fiyatlar 490 bin TL'den başlıyor.Projede anlaşmalı bankalar üzerinden aylık 0,98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredi kullanma fırsatı bulunuyor. 

Kemerburgaz Livera Homes'ta 36 ay 0 faiz avantajı!

Fimar Yapı imzası ile hayata geçirilen Livera Homes projesinde taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede anlaşmalı bankalar tarafından aylık 0.98 faiz oranı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanılıyor.

Livera Homes'ta 36 aya 0 faiz taksit avantajı!

Fimar Yapı imzası taşıyan Livera Homes projesinde taksitli ödeme fırsatı sunuluyor. Projede anlaşmalı bankalar tarafından aylık 0.98 vade farkı ile 120 aya kadar konut kredisi kullanılabiliyor.

Loka Holiday Homes Haberi

Loka Holiday Homes

Kuzey Kıbrıs'ta 2004'ten beri gayrimenkul projeleri geliştiren Akol Group, Loka Holiday Homes adında yeni bir yatırıma başlıyor. CEO Şanal, Kuzey Kıbrıs'ta yatırımın amorti süresinin 10 yıla indiğini, maliyetinin de Türkiye'ye göre yüzde 40 ucuz olduğunu söylüyor.

Gazete Vatan'dan Meltem Kara'nın haberine göre, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Gazimağusa kentinde 2004’ten bu yana hem ticari hem de konut projeleri hayata geçiren AKOL Group, 1.000 metrekarenin üzerinde farklı konsept ve ihtiyaçlara yönelik inşaat projesiyle yavru vatana 438 milyon liralık yatırım yaptı. Şirket, Yeni Boğaziçi bölgesinde Loka Holiday Homes adında yeni bir projeye başlarken, 150 bin metrekarelik yeni yatırımını da geliştirme sürecinde.

Amorti yarı yarıya

Akol Group CEO’su Niyazi Şanal ile Kuzey Kıbrıs’taki gayrimenkul piyasasını ve burada yatırım yapmanın avantajlarını konuştuk. Şanal, öncelikle Türk vatandaşlarının Kuzey...