05 / 05 / 2024

lokasyon bilgileri

lokasyon bilgileri

Yalova'da inşaat sektöründeki hızlı gelişme ve yenilenen konut stoğu ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar yaratırken, Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Hayrettin Yılmaz, konut alacak vatandaşların dikkat etmeleri gerekenler konusunda bilgilendirme

Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara ev aldı!

Hollywood'un sevilen isimlerinden Sylvester Stallone 35.4 milyon dolara malikane satın aldı. Lokasyon bilgileri bilinmeyen evin bahçesinin okyanusa açıldığı iddia edildi.

Air Başakşehir nerede? Lokasyon bilgisi!

Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Air Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Avrupa Konutları Çamlı Vadi nerede? Lokasyon bilgisi!

Avrupa Konutları Çamlı Vadi nerede sorusunun yanıtı ve lokasyon bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Avrupa Konutları Çamlı Vadi nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Nef Ortayaka lokasyon!

Nef Ortayaka lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Satışların başladığı projede fiyatlar NEF Ailesi'ne özel 299 bin TL'den başlıyor. 

Evora İzmir lokasyon!

Evora İzmir lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. 1,090 adet daire, 37 ticari birim ve 121 odalı otele yer verilen proje Teknik Yapı ve Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasını taşıyor. 

Trademark Studios 2 lokasyon!

Trademark Studios 2 lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Adnan Kılıçoğlu İnşaat tarafından İzmir Çiğli'de inşa edilen proje 173 daire ve 15 dükkandan oluşuyor.

Mahall Bomonti lokasyon!

Mahall Bomonti lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Konutların yanı sıra ofislere yer verilen projede Lazzoni'den 10 bin TL hediye çeki veriliyor.  

Tuzla Doka Evleri lokasyon!

Tuzla Doka Evleri lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 142 daireye yer verilen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla Aydınlı'da yükseliyor.

S Life Ekspres lokasyon!

S Life Ekspres lokasyon bilgileri haberimizde yer alıyor. "Daha fazla kazan, daha fazla yaşam, daha fazla alışveriş" sloganıyla tanıtılan proje Si Yapı ve Sak Group ortaklığında hayata geçiriliyor. 

Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri!

Toplam 1.533 daire ile 25 ticari birimden meydana gelen Yenitepe İzmir projesi Nuhoğlu İnşaat , Aybar İnşaat ve Alt ve Üst Yapı İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. İşte Yenitepe İzmir lokasyon bilgileri...

Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon!

KİPTAŞ ile HYK Yapı ortaklığında hayata geçirilen Lal Bahçe Başakşehir projesi 36 adet daireden meydana geliyor.  Peki Lal Bahçe nerede? İşte Lal Bahçe Başakşehir  lokasyon bilgileri...

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon!

İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir projesi 373 adet ofis, ticari alan ve otelden meydana geliyor. İstanbul Kuzey Yakası Başakşehir lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon!

Toplam 57 adet lüks villadan oluşan Asrın Konakları Marina İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü Yakuplu'da inşa ediliyor. Yakuplu Asrın Konakları Marina lokasyon bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

lokasyon bilgileri Haberi

lokasyon bilgileri

Yalova'da inşaat sektöründeki hızlı gelişme ve yenilenen konut stoğu ev sahibi olmak isteyenlere yeni fırsatlar yaratırken, Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Hayrettin Yılmaz, konut alacak vatandaşların dikkat etmeleri gerekenler konusunda bilgilendirmede bulundu. Dernek Başkanı Yılmaz, konut alırken işçilik ve malzeme kalitesi kadar konutun bulunduğu lokasyonun da dikkate alınması gerektiğini söyledi. Konut satın alırken yaşamak için mi yoksa yatırım için mi alındığının da önem taşıdığını belirten Yalova Emlak Komisyoncuları Derneği Başkanı Yılmaz, "Konut ihtiyaç dışında eğer yatırım için alınıyorsa satın alan vatandaş yatırımın değerini korumasını ve değer kazanmasını ister.Bu açıdan konutun bulunduğu bölge önem taşır.Satın almayı düşündüğünüz konutun bulunduğu bölgede beş yıl içerisinde hayata geçirilmesi söz konusu olan kamu ya da özel sektör yatırımlarının bulunup bulunmadığı mutlaka araştırılmalı. Bu tür yatırımlar...