22 / 07 / 2024

Lokman Salman

Lokman Salman

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Numan Salman, Lokman Salman tarafından 43 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu.

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenşen İnşaat Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Salman ve Muhammed Numan Salman ortaklığında kuruldu.

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Salman Konut Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emirhan Salman ve Emrah Salman ortaklığında kuruldu.

Lokman Hekim İnşaat sermayesini 36 milyon TL'ye çıkaracak!

Lokman Hekim İnşaat'ın 24 milyon TL olan çıkarılmış sermayesinin 36 milyon TL'ye çıkarılması ve Şirket Esas Sözleşmesinin "Sermaye ve İmtiyazlar" başlıklı 6' ncı maddesinin tadil edilmesi hususunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuruda bulunuldu.

Lokman Hekim İnşaat'ın sermayesi 36 milyon TL'ye ulaşacak!

Lokman Hekim İnşaat, yasal işlemler tamamlandıktan sonra bedelsiz hisse dağıtımı gerçekleştirecek. Şirketin mevcut 24 milyon TL olan sermayesi yüzde 50 artarak 36 milyon TL olacak.

Lokman Hekim Ankara Hastanesi, Lokman Hekim Üniversitesi'ne kiraya verildi!

Lokman Hekim Ankara Hastanesi'nin gayrimenkulü dâhil tüm sabit kıymetleri, Lokman Hekim Üniversitesine kiralanacak olup, hastanede onay tarihi itibariyle tüm çalışanlar da Lokman Hekim Üniversitesi'ne devredilecek...

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Lokman Çağrıcı kimdir?

Lokman Çağrıcı'ın 2019 yerel seçimlerinde yeniden AKP'den Bağcılar İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Lokman Çağrıcı kimdir? Lokman Çağrıcı bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Lokman Özcan kimdir?

Lokman Özcan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından Siirt Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Lokman Özcan kimdir? Lokman Özcan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rıhanı And Salman İnşaat Gayrimenkul Tekstil Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te Mohanad Rıhanı ve Abdulmoın Salman ortaklığında kuruldu. 

Lokman Hekim Üniversitesi kuruldu!

Ankara'da Sevgi Vakfı tarafından Lokman Hekim Üniversitesi kuruldu. Karar, bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı..

Lokman Hekim Üniversitesi kurulacak!

Ankara'da Sevgi Vakfı tarafından Lokman Hekim Üniversitesi adıyla yeni bir vakıf üniversitesi kuracak.

Lokman Hekim Üniversitesi kuruluyor!

Ankara'da yeni bir vakıf üniversitesi kuruluyor. Sevgi Vakfı tarafından kurulacak olan üniversitenin adı Lokman Hekim Üniversitesi olacak...

Turmaks, Maldivler'deki Kral Salman Camisi'ni inşa edecek!

Turmaks İnşaat, Maldivler'de yapılacak olan Kral Salman Camisi işini aldı. 6 katlı olarak inşa edilecek cami, 6 bin kişi kapasitesine sahip olacak.

Lokman Salman Haberi

Lokman Salman

Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muhammed Numan Salman, Lokman Salman tarafından 43 milyon TL'lik sermaye ile 15 Nisan'da kuruldu. 


Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Oto yollar, kara yolları, şehir içi yollar ve diğer araç veya yaya yollarının inşaatı.


Yedigöze İnşaat Danışmanlık Otomotiv İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Yeşilköy, Atatürk Caddesi, EGS Business Park, B-3 Blok, No:12/2 Kat:8...