28 / 04 / 2024

Lokum Evler indirim kampanyası

Lokum Evler indirim kampanyası

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor.

DKY Sahil ve Lokum Evler'de kadınlara özel indirim!

DKY, DKY Sahil ve Lokum Evler projelerinde Kadınlar Günü'ne özel kampanya başlattı. Kampanya Mart ayı sonuna kadar devam edecek...

DKY Lokum Evler güncel fiyatlar!

Lokum Evler Tuzla'da teslimlerin 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Peşin ödemelerde yüzde 12 indirim uygulanan projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. İşte DKY Lokum Evler güncel fiyatlar...

Lokum Evler Aydınlı ödeme koşulları!

Sabiha Gökçen Havalimanı’na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Lokum Evler Aydınlı ödeme koşulları kapsamında nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Aydınlı Lokum Evler fiyat!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da inşa edilen projede teslimler 2016 yılında yapılacak. Projede nakitte yüzde 15 indirim uygulanıyor. Aydınlı Lokum Evler fiyat listesi kapsamında 250 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler'de peşin ödemede yüzde 15 indirim!

DKY İnşaat imzasıyla Tuzla'da inşa edilen Lokum Evler'de peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte, Lokum Evler'de kampanya detayları...

Lokum Evler Tuzla adres!

Lokum Evler Tuzla adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Tuzla Aydınlı, Esentepe Mahallesi'nde yer alıyor. Toplam 722 adet daireden oluşan projede nakitte yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor.

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiyor. Sahile 8 dakika uzaklıkta olan projede nakitte yüzde 15 indirim avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi!

Lokum Evler Rezidans'ta daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Teslimlerin 2016 yılında gerçekleşeceği projede peşin alımlarda yüzde 15 indirim uygulanıyor. İşte Tuzla Lokum Evler güncel fiyat listesi...

Lokum Evler Aydınlı ödeme planı!

Lokum Evler Aydınlı ödeme planı kapsamında, tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılıyor. İşte, Lokum Evler Aydınlı ödeme planı detayları...

DKY Lokum Evler kampanyalı ödeme planı!

DKY Lokum Evler kampanyalı ödeme planı kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa edilen projede 1+1'den 3+1'e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

DKY İnşaat Lokum Evler ödeme seçenekleri!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği proje İstanbul Tuzla Aydınlı'da yükseliyor. DKY İnşaat Lokum Evler ödeme seçenekleri kapsamında peşinatta yüzde 15 indirim uygulanıyor.

Aydınlı Lokum Evler ödeme koşulları!

Aydınlı Lokum Evler ödeme koşulları kapsamında peşin ödemelerde yüzde 10 indirim uygulanıyor. Projede toplam 722 adet konut bulunuyor.

Tuzla Lokum Evler ödeme şartları!

Tuzla Lokum Evler ödeme şartları kapsamında peşinde yüzde 15 indirim uygulanıyor. Üniversitelere 12 dakika uzaklıkta inşa edilen projede fiyatlar 240 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler indirim kampanyası Haberi

Lokum Evler indirim kampanyası


 DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı tarafından Tuzla'da hayata geçirilen 'Lokum Evler' projesinde yüzde 24 indirim sunuluyor. 1,999 TL'den başlayan taksitlerle satışa çıkan projede peşin alımlarda yüzde 4 ek indirim avantajı da bulunuyor. Kampanya ile tüm bu avantajlara ek olarak yüzde 25'lik peşinat tutarını vade farksız 18 ay soma ödeme imkanı da mümkün. 

16 Aralık 2014 tarihine kadar sürecek bu özel indirim kampanyasında 325 bin TL değerindeki 117 metrekare 2+1 daireler 241 bin TL'ye; 142 metrekare 3+1'ler 393 bin TL yerine 292 bin TL'den satışa sunuluyor. Lokum Evler Projesi'nde tüm 2+1 ve 3+1 dairelerde ebeveyn banyosu ile balkon kullanımlı ferah daire planlan mevcut. Park alam dahil toplamda 53 dönüm arazi üzerine kurulacak Lokum Evler projesinde, doğa ile bütünleşen yürüyüş yolları,...