05 / 05 / 2024

Lokum Residence konumu

Lokum Residence konumu

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Residence daire fiyatları 1+1 daireler için 177 bin TL'den başlıyor.

NG Residence'tan yatırımcısına müjde!

NG Residence, konumu ve donanımından aldığı güçle, inşaat çalışmalarına başladığı günden bu yana, 2 yılda yatırımcısına yüzde 48 prim kazandırdı...

Residence Inn Deluxia ödeme koşulları!

Residence Inn Deluxia ödeme koşulları haberimizde yer alıyor. İstanbul Havalimanı'na yakın konumu ile dikkat çeken Residence Inn Deluxia'da satışlar devam ediyor. 

Residence Inn Deluxia ön satış!

Residence Inn Deluxia ön satışları başladı. Teknik Yapı imzasını taşıyan proje Bahçeşehir Gölet manzarasına, AVM'lere ve 3. Havalimanı'na yakın konumu ile dikkat çekiyor. 

Propa Plus Residence'ta dolar kuru 2.75'te sabitleniyor!

Şehrin nabzının attığı Zincirlikuyu’da yükselmeye başlayan Propa Plus Residence hayatı kolaylaştıracak pek çok özelliği barındırıyor. Yeri, konumu ve konsepti ile farklılaşan proje, yoğun ilgi görüyor.

Tuzla Lokum Evler ne zaman teslim?

Lokum Evler Residence'de 722 adet konut yer alıyor. 10 bin TL peşinatla daire sahibi olunabilen projede satışlar devam ediyor. Peki Tuzla Lokum Evler ne zaman teslim edilecek?

Tuzla Lokum Residence fiyat listesi!

İstanbul Tuzla Aydınlı'da hayata geçirilen projede 722 adet daire yer alıyor. Tuzla Lokum Residence fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 180 bin TL' den başlangıç gösteriyor.

Tuzla Lokum Residence'ta fiyatlar 177 bin TL'den başlıyor!

İBRAHİM Dumankaya Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren DKY inşaat ile Metropolist Yapı tarafından istanbul Tuzla'da hayata geçirilen Lokum Evler Projesi'nde daireler 177 bin liradan başlayan fiyatlarla satışta..

DKY İnşaat Lokum Residence fiyat listesi!

Daire tiplerinin 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildiği projede toplam 722 adet daire yer alıyor. DKY İnşaat Lokum Residence fiyat listesi kapsamında projedeki 1+1 dairelerin fiyatları 177 bin TL'den başlıyor.

Tuzla Lokum Residence projesi!

Toplam 53 dönüm arsa alanı üzerine yayılan projede toplam 722 adet daire bulunuyor. Tuzla Lokum Residence projesi Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Lokum Residence daire fiyatları!

Toplam 722 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Lokum Residence daire fiyatları 1+1 daireler için 177 bin TL'den başlıyor.

Lokum Evler Residence satılık!

Lokum Evler Residence satılık daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi. Toplam 722 adet daireden meydana gelen proje DKY İnşaat ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçiriliyor.

Lokum Evler Residence fiyat listesi!

Lokum Evler Residence fiyat listesi kapsamında projedeki daireler 177 bin TL'den satışa sunuluyor. Toplam 722 daireden meydana gelen projede daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

Lokum Residence Tuzla satılık!

DKY İnşaat ve Metropolist Yapı işbirliğinde hayata geçirilen Lokum Residence Tuzla satılık daire alanları 64.91 metrekareden başlıyor. Projede 1.772 TL'den başlayan taksitlerle konut sahibi olunabiliyor.

Lokum Residence konumu Haberi

Lokum Residence konumu

Lokum Evler projesinin Lokum Residence etabı olarak yükselen projede daire tipleri 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Toplam 53 dönüm arsa alanı üzerine yayılan proje 15 ay krediyi firmadan sağlanıyor.


Ortak alanlar kapsamında Lokum Residence projesinde kuru temizleme, araç yıkama, ev temizliği, resepsiyon, fitness center, yeşil alan, spor alanları ve havuz bulunuyor. Proje 2 blok şeklinde yükseliyor.


DKY İnşaat  ve Metropolist Yapı ortaklığı ile hayata geçirilen projede ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim sağlanıyor. Projede 36 ay 0 faiz ile vadelendirme sağlanıyor.


Lokayon bilgisi kapsamında proje Anadolu Yakası’nda merkezi konum ve ulaşım avantajları sunuyor. Proje sahile 8 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 6 dakika, Üniversiteler'e 12 dakika mesafede yükseliyor. 


Daire alanları 1+1'lerin 64.91 metrekare ve 2+1'lerin...