27 / 04 / 2024

Propa Plus Residence'ta dolar kuru 2.75'te sabitleniyor!

Propa Plus Residence'ta dolar kuru 2.75'te sabitleniyor!

Şehrin nabzının attığı Zincirlikuyu’da yükselmeye başlayan Propa Plus Residence hayatı kolaylaştıracak pek çok özelliği barındırıyor. Yeri, konumu ve konsepti ile farklılaşan proje, yoğun ilgi görüyor.



Şehrin nabzının attığı Zincirlikuyu’da yükselmeye başlayan Propa Plus Residence hayatı kolaylaştıracak pek çok özelliği barındırıyor. Yeri, konumu ve konsepti ile farklılaşan proje, yoğun ilgi görüyor. 38 rezidans için ilk ayda 390 talep alan ve şimdiden sekiz dairenin sahibini bulduğu projede satışların kısa sürede tamamlanması bekleniyor.


Dolar kuru 2.75'te sabitleniyor


Çok amaçlı kullanılmaya uygun olarak tasarlanan Propa Plus Residence’da daireler; ev, ofis ya da home office olarak değerlendirilebilecek. Büyüklükleri 69 ile 156 metrekare arasında değişen dairelerde 1+1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunuyor.


Son derece kârlı bir yatırım olan Propa Plus Residence’da daireler lansmana özel indirimle 312.000 dolardan alıcı bulurken, dolar kuru 2.75 TL’den sabitleniyor ve yüzde 5 peşinat oranıyla 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor.


Propa Plus Residence Projesi; Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi’nde, Zincirlikuyu Metro istasyonuna 250 metre, Zincirlikuyu Metrobüs durağına ise 250 metre mesafede yer alıyor.


Şehrin tam ortasında ama kalabalıktan uzak bir dünya vaat eden Propa Plus Residence ile dilediğiniz anda şehrin ritmine ayak uydurabilir ya da huzurlu bir ortamın keyfini çıkarabilirsiniz. Ev, iş, yaşam üçgeninin bir arada sunulduğu projede; farklı büyüklüklerde tam donanımlı toplantı odaları, spor salonu, pilates ve yoga stüdyosu, SpA, terapi, masaj ve bakım hizmetleri yer alıyor. Yeşil özlemini gideren bahçe teraslar ve yine terasta yer alan panoramik manzaralı yüzme havuzu da bulunuyor.


Rezidans sahiplerine günün her anında kusursuz hizmet verebilmek için 7 gün 24 saat concierge ve Plus House Car özel şoförlü transfer hizmetleri de mevcut.


İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler ise 2017 yılının Mayıs ayında yapılacak.


Milliyet 




Haber Yeni Yüzyıl Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Propa İnşaat'ın Zincirlikuyu'daki dördüncü yatırımı Propa Plus Residence'a 3 günde on katı talep geldi. 38 rezidans için ilk ayda 390 talep alan ve şimdiden sekiz dairenin sahibini bulduğu projede satışların kısa sürede tamamlanması bekleniyor. Çok amaçlı kullanılmaya uygun olarak tasarlanan Propa Plus Residence'da daireler ev, ofis ya da homeoffice olarak değerlendirilebilecek. Büyüklükleri 69 ile 156 metrekare arasında değişen dairelerde 1 + 1, 2+1 ve 3+1 seçenekleri bulunuyor. Daireler lansmana özel indirimle 312.000 dolardan alıcı bulurken, dolar kuru 2.75'den sabitleniyor ve yüzde 5 peşinat oranıyla 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


Yeni Yüzyıl





Haber Posta Gazetesi'nde şu şekilde yer alıyor...


Ön talep döneminde olan Propa Plus Residence'taki 38 rezidansa 10 katı talep alındığı belirtildi. Propa İnşaat imzalı Zincirlikuyu'daki projede 8 daire ise satıldı. İsteğe göre ev, ofis ya da home ofis olarak değerlendirilebilecek Propa daireleri, 1+1,2+1 ve 3+1 tipinde. Lansmana özel indirimle satılan evler 312 bin dolardan alıcı buluyor. Projede dolar kuru 2.75 liradan sabitlenirken; yüzde 5 peşinatla, 36 ay faizsiz vadelendirme yapılıyor. 


İNŞAAT SÜRÜYOR 

Propa Plus Residence'da inşa çalışmaları ise devam ediyor. Teslimler de Mayıs 2017'de yapılacak. Projede; farklı büyüklüklerde toplantı odaları, spor salonu, plates ile yoga stüdyosu, SPA, terapi ve masaj hizmetleri yer alıyor.


Posta




Bu haber Vatan Emlak Rehberi'nde şu şekilde yer aldı;


Plus Residence Projesi; Zincirlikuyu Kore Şehitleri Caddesi'nde, Zincirlikuyu metro istasyonuna durağına 250 metre mesafede yer alıyor. İnşa çalışmalarının başladığı projede teslimler Mayıs 2017'de yapılacak. 



8 Daire Satıldı


Plus Residences'de büyüklükleri 69 ile 156 metrekare arasında değişen 38 rezidansın bulunduğunu söyleyen Can Özçiçek, "Proje yoğun ilgi görüyor. İlk ayda 390 talep aldık ve 8 dairemizi sahipleri ile buluşturduk. Lansmana özel ödeme fırsatları devam ediyor. Dairelerimiz 312 bin dolardan alıcı buluyor. Kuru 2.75 TL'den sabitledik ve yüzde 5 peşinatla 36 ay faizsiz vadelendirme yaptık" dedi. 



Ev, iş ve yaşam üçgeni Propa'da


Propa İnşaat'ın Zincirlikuyu'daki yeni projesi Propa Plus Residences, ev, iş ve yaşam üçgeni oluşturuyor. Projede kur 2.75 TL'de sabitlendi. 


Propa İnşaat, gayrimenkul sektöründeki 43 yıllık deneyimini son eseri Propa Plus Residences ile devam ettiriyor. Zincirlikuyu'da yükselen Propa Plus Residences'da kalite, konfor ve lüks bir arada sunuluyor. Proje için özel ödeme koşulları belirlendi. 


Propa Plus Residences'da ev, iş ve yaşam üçgeninin bir arada sunulduğunu söyleyen Propa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Can Reşit Özçiçek, "Tüm projelerimizde koşulsuz müşteri memnuniyetini amaçlıyoruz. Son projemiz Propa Plus Residences eşsiz konumu, çok amaçlı kullanımı ve özel mekânlarıyla bir rezidanstan fazlasını vadediyor. Daireler isteğe bağlı olarak ev, ofis ya da hoıue office olarak kullanılabiliyor. Projemizi hayata geçirirken yaşayan bir proje olmasını düşledik. Levent-Zincirlikuyu mevkiinde yer alması kapıdan çıkar çıkmaz hayatın içine dahil olmayı sağlarken, daireleri şehrin karmaşasını unutturmak üzere tasarladık diye konuştu.



ÖZEL HİZMETLER 


Projeyi bir rezidanstan beklenen tüm konforun yanı sıra daire sahiplerinin kendilerini ayrıcalıklı hissedeceği detaylarla donattıklarını söyleyen Can Reşit Öz çiçek, "Yeşil bir bahçe, terasta şehir manzaralı yüzme havuzu, SPA, terapi, masaj ve bakım hizmetleri, sağlıklı ve dinç bir yaşam için spor salonu, pilates ve yoga stüdyosu, tüm iş trafiğinin yönetilebileceği toplantı odaları, concierge ve Plus House Car özel şoförlü  transfer hizmetleri de mevcut" dedi. 



Vatan Ek



Geri Dön