02 / 05 / 2024

Londra emlak tanıtım günleri

Londra emlak tanıtım günleri

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Okyanus Emlak Reklam Gayrimenkul Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Kağıthane'de Arif Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Göller Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Mert Evdedurmaz tarafından kuruldu.

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Vizon Gayrimenkul Emlak Tanıtım Ve Pazarlama Limited Şirketi Ataköy'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Güler Demirci tarafından kuruldu.

Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor!

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtmak için tanıtım günleri düzenliyor. Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor.

Gayrimenkulde 300 milyon dolarlık tanıtım 15 milyar dolar getirir!

DAP Yapı Başkanı Ziya Yılmaz, gayrimenkulde azalan yabancı talebinin tanıtımla aşılabileceğini söyledi. Yılmaz, Emlak Konut ve inşaat firmalarının oluşturacağı 300 milyon dolarlık tanıtım fonunun yılda 15 milyar dolar gelir getirebileceğini belirtti.

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Malkadı Turizm Seyahat Tanıtım ve Hediyelik Eşya Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye bedeli ile Güngören'de, 17 Mart 2015'te Kubilay Öztürk, Ahmet Malkadı ortaklığında kuruldu.

DOKAP Cidde'de tanıtım günleri gerçekleştirdi!

GİRESUN - Artvin, Giresun, Gümüşhane, Ordu. Rize ve Trabzon'un kalkınmasından sorumlu Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı, Başbakanlık Kalkınma Fonu destekli yaptığı bir proje doğrultusunda Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde turizm amaçlı tanıtım günleri gerçek

Yeşil Ev Projesi tanıtım çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediyesi ve Gaziantep Üniversitesi ( GAÜN ) işbirliğiyle hazırlanan " Yeşil Ev Projesi " tanıtım çalışmaları devam ediyor.

The Address Residence'ın tanıtım gecesinde Tarkan sahne aldı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Emaar, İstanbul’daki Emaar Square projesinin ikonik binası The Address Residence İstanbul’un tanıtımını, Four Seasons Hotel’de gerçekleştirdi.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Meksika dönüşü müjdesini verdiği 3. Tüp geçit projesinin detayları belli oldu, Üçüncü tüp geçit, Marmaray ve Avrasya tünellerinden farklı olacak. İşte 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli tanıtım filmi...

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ABN Tanıtım Gayrimenkul ve Dış Ticaret Limited Şirketi 24 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Bağcılar 'da, Tamer İçduygu Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Moskova'da Bodrum tanıtım ofisi açılacak!

Bodrum Tanıtma Vakfı 'nın (BOTAV) desteğiyle "Bodrum'u Rusya'ya ve Rusça Konuşan Ülkelere Tanıtma" çalıştayı düzenlendi. Çalıştayda, Moskova'da açılacak olan "Bodrum Tanıtım Ofisi"yle ilgili imzalar atıldı.

Rusya'da Bodrum tanıtım ofisi açılıyor!

Muğla'nın Bodrum ilçesini Rusya'ya ve Rusça konuşan ülkelere tanıtmak amacıyla Moskova'da açılacak "Bodrum Tanıtım Ofisi" ile ilgili imzalar atıldı. Ofis Moskova Turizm Fuarı sırasında açılacak.

Londra emlak tanıtım günleri Haberi

Londra emlak tanıtım günleri

Londra'nın en prestijli inşaatçılarından Berkeley Group emlak projelerini tanıtacağı, yatırım, emlak piyasası, alım-satım işlemleri ile ilgili bilgileri paylaşacağı VIP sunum ve kokteyl  hazırlıyor. 


Londra emlak tanıtım günleri 9 Mayıs'ta başlıyor ve 10 Mayıs günü de devam edecek. Sunumu yapılacak olan emlaklar arasında 395 bin Sterlinden başlayan yeni potansiyel yatırım projelerindeki projelerden, Londra'nın en gözde semtlerindeki rezidanslara kadar birçok alternatif bulunuyor. 


Tanıtım günleri etkinliğinde yapılacak daire rezervasyonları için özel promosyonlar...