02 / 05 / 2024

londra pekin arası marmaray

londra pekin arası marmaray

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde "Biz, 10. Yıl Marşı'ndaki demiryollarını konuşmuyoruz. Biz demir ağlarla Türkiye'yi örüyoruz, üstelik yüksek hızlı trenle örüyoruz" dedi....

Türkler, konutta rotalarını Londra'ya çevirdi! Türklerin alımları yüzde 30-50 oranında arttı!

Türkiye’de yükselen konut fiyatlarının yanı sıra geri dönüş süreleri de uzayınca yatırımcıların rotası Londra’ya kaydı. Ağırlıkla Londra’dan yatırım amaçlı konut alan Türkler, Hong Kong ve Çinlilerin ardından en fazla alım yapanlar arasında 3’üncü sıraya yerleşti. 

Güngören Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii parselasyon planı askıda!

Güngören İlçesi, Eski Londra Asfaltı Caddesi Mevkii, 684 ada 1, 2 ve 3 parsel sayılı taşınmazları içeren düzenleme sahasına ait parselasyon planı Harita Müdürlüğü tarafından 08/06/2021 - 08/07/2021 tarihleri arasında askıya çıkarıldı.

Milyarder sayısında Pekin, New York'u solladı!

Çin ile ABD arasındaki ekonomik yarış milyarder sayılarında da kendini gösteriyor. 21 milyon nüfuslu Pekin'de ikamet eden dolar milyarderi sayısı son bir yılda 33 kişi yükselirken, 8,4 milyon nüfuslu New York'taki artış 7 kişiyle sınırlı oldu.

Nusret Gökçe yeni zinciri SaltBae'yi dünyanın dört bir tarafında açacak!

Adını dünya markası yapan girişimci Nusret Gökçe, yeni zinciri SaltBae'yi önce Londra, Pekin ve Honh Kong'a sonrada dünyanın dört bir tarafına açacağını söylüyor.

GRED yeni konut projelerini Londra’da tanıtacak!

Londra merkezli Türk kökenli gayrimenkul ve emlak danışmanlık firması Gred’in sahibi Meltem Türker, işlerinin yoğunluğu sebebiyle iki ülke arasında çalışmalara başladı.

GEMSS, Londra Mimarlık Festivali'nde RIBA’da sergilenecek!

Türkiye’nin yaratıcı genç mimarlarının katılımı için açık çağrı yapılan GEMSS, 1-30 Haziran 2020 tarihleri arasında Londra Mimarlık Festivali kapsamında RIBA’da sergilenecek.

Antyapı'nın Londra'daki Apex House projesi yapısal olarak tamamlandı!

Londra’nın kentsel dönüşüm alanları arasında yer alan Seven Sisters bölgesinde Ant Yapı UK tarafından inşaatı gerçekleştirilen Apex House, bölgenin gelişiminde önemli bir kilometre taşı olarak görülüyor.

Tabanlıoğlu Mimarlık Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil ediyor!

Tabanlıoğlu Mimarlık “housEmotion” enstalasyonu ile 4-23 Eylül 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan 2018 Londra Tasarım Bienali’nde Türkiye’yi temsil edecek.

İstanbul-Pekin arası 10 güne inecek!

İstanbul-Pekin arasını 2 aydan 10 güne inecek. Zaman tasarrufu sağlayan proje Mayıs'ta başlıyor. Türk TIR’larının engeller yüzünden iki haftada Almanya’ya ulaşamadığından yakınan iş dünyası, “Berlin uzaklaşırken Pekin yaklaşıyor” dedi

Londra'da yükselen kiralar teknede yaşamı patlattı!

Kanallarda dolaşarak yaşayacağınız bir tekneye dairenizi değişir misiniz? Bu yaşam tarzı Londralı gençler arasında giderek yayılıyor. 24 yaşındaki Matthew Winters iki yıldır Londra'nın en pahalı semtlerinde oturmuş. Ama şimdi bir teknede yaşıyor.

Tabanlıoğlu, Beloved/Azizem ile Londra Tasarım Festivali'nde!

Kürk Mantolu Madonna’nın 73 yıl sonra ilk kez İngilizce’ye çevrilmiş olması vesilesi ile Tabanlıoğlu Mimarlık, 17-25 Eylül tarihleri arasında düzenlenen Londra Tasarım Festivali kapsamında bu büyük aşk hikayesine odaklanıyor.

Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım sağlanacak!

Bakan Arslan "Pekin’den Londra’ya kesintisiz ulaşım için Türkmenistan ve Azerbaycan ile Aşkabat Bildirisi imzalandı" diye konuştu.

United Overseas Bank, Londra’daki konut kredilerini askıya aldı!

Singapur’un en büyük bankaları arasında yer alan United Overseas Bank (UOB) Londra’daki konut kredilerini askıya aldığını duyurdu.

londra pekin arası marmaray Haberi

londra pekin arası marmaray

Başbakan Erdoğan, Lüleburgaz Kongre Meydanı'nda düzenlenen toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada halka seslendi. 


Başbakan Erdoğan, Kırklareli'ne sadece gıda, tarım ve hayvancılıkta eski parayla 894 trilyon lira destek gönderdiklerini, muhalefetin bunu bilmeden konuşmasını anlamadığını söyledi. Kırklareli'ne iktidarda bulundukları 10 yıl içinde 3,5 katrilyon liralık yatırım yaptıklarını anlatan Başbakan Erdoğan, İstanbul-Kırklareli otoyolunu, gümrük kapılarını hep bu dönemde yenilediklerini, eksikliklerini giderdiklerini söyledi. 


AK Parti'den önceki iktidarların neden gerekli yatırım ve hizmetler için adım atmadığını sorgulayan Başbakan Erdoğan, "Dertleri yok, dertleri. Biz, dertliyiz, biz Ferhat, millet Şirin, dağları dele dele gidiyoruz, bizim millete aşkımız var, millete sevdamız var. Bu sevdadır bizi yollara düşüren. Aşık Veysel gibi uzun ince bir yoldayız, gidiyoruz, gündüz gece, gideceğiz gündüz gece" diye konuştu.


-"Biz, demir ağlarla Türkiye'yi örüyoruz, üstelik yüksek hızlı...