15 / 05 / 2024

Loop Fitness üyelik fiyatı

Loop Fitness üyelik fiyatı

Loop Fitness Kartal, Haziran ayında hizmete girecek. 3 bin 500 metrekare alana sahip Loop Fitness'ta 40 ayrı ders verilecek. Loop Fitness, Safi Espadon'un önünde yer alıyor

Spotify üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Müzik platformları arasındaki rekabet günden güne  artmaya devam ediyor. Peki Spotify üyelik ücretleri ne kadar oldu? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Spotify üyelik ücretleri ne kadar? İşte 15 Ekim 2022 fiyat listesi

Müzik platformları arasındaki rekabet her gün artmaya devam ediyor. Peki Spotify üyelik ücretleri ne durumda? İşte tüm detaylar...

Netflix’te çöküş devam ediyor! Güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri! 14 Eylül 2022 fiyat listesi...

Son dönemde ekonomik krizin eşiğinde olan Netflix, animasyon ekibine faturayı kesti. Şirket, büyük bir küçülme yaşarken işten çıkarmalarda başladı. Ayrıca Netflix geçtiğimiz gün ücretlerine de yeni bir zam daha yapmıştı. İşte güncel Netflix Türkiye üyelik ücretleri ve diğer detaylar...

Netflix üyelik ücretine büyük zam geliyor iddiası! Tek ekran abonelik bakın kaç lira olacak?

Dijital dizi ve film platformu Netflix'in abonelik ücretlerine büyük zam geleceği iddia edildi. Reklamlı üyelik seçeneğini de kullanıcıya sunmak için hazırlık yapan Netflix'in artan film maliyetleri nedeniyle rekabette zorlandığı ifade ediliyor.

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Hürriyet Emlak'tan iki ay ücretsiz üyelik!

Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerinin faydalanabileceği kampanya ile iki ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Hürriyet Emlak'tan 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı!

Hürriyet Emlak, koronavirüs salgını sebebiyle zor günler geçirmekte olan emlak sektörüne büyük destek paketini açıkladı. Kampanya kapsamında Hürriyet Emlak, hem mevcut üyelerin hem de üye olacak yeni emlak ofislerine 2 ay ücretsiz üyelik fırsatı sunuyor.

Loop İnşaat Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loop İnşaat Mühendislik Taahhüt Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bünyami Çakır tarafından kuruldu.

Kadıköy Belediyesi fitness salonunu 5 yıllığına kiraya veriyor!

Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi 1. Bodrum katında bulunan Fitness Salonu, 5 yıllığına kiraya veriliyor. İhale 22 Mayıs'ta yapılacak..

Kavaklı Spor Merkezi'ne fitness salonu!

Açıldığı günden beri ilçedeki kadınların yoğun olarak kullandığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi, şimdi de fitness bölümüyle üyelerine hizmete devam ediyor.

İhlas Marmara Evleri 2.Kısım'a fitness salonu geliyor!

Beylikdüzü Belediyesi tarafından inşa edilen İhlas Marmara Evleri 2. Kısmı’nda açtığı Kavaklı Kapalı Yüzme Havuzu ve Spor Merkezi hizmet vermeye başladı. SPA Merkezi niteliğinde olan merkezin içine fitness salonu da yapılıyor.

Jatomi Fitness mahkemeye iflas başvurusu yaptı!

Jatomi Fitness adına mahkemeye sunulan iflas başvurusu dosyasına ulaşıldı. Başvuruda, şirketin kurulduğu günden beri zarar ettiği belirtildi. 2011-15 dönemini kapsayan zarar 77 milyon TL olarak açıklandı.

Jatomi Fitness'tan açıklama!

Jatomi Fitness Group İdari Direktörü iflası doğruladı ve salonun mağdurlarına bundan sonraki süreçte neler yapmaları gerektiğini söyledi.. Salonun bir saat içinde tüm şubelerini kapattığı ve 40 bini aşkın üyeyi mağdur ettiği biliniyor.

Loop Fitness üyelik fiyatı Haberi

Loop Fitness üyelik fiyatı

3 bin 500 metrekare alana sahip Loop Fitness, Safi Holding tarafından hayata geçiriliyor. 200 metrekarelik stüdyolardan oluşan Loop Fitness'ta haftada 40 ayrı ders verilecek. 


Haziran ayında hizmete açılacak olan Loop Fitness geniş bir cardio alanı sunarken, hem amatör hem de profesyonel anlamda bir makine parkuru ve freeweight alanı bulunuyor. 


Loop Fitness'taki Personal Trainer ile özel bir egzersiz programı sadece sizinle ilgilenen bir eğitmen eşliğinde uygulanıyor. Loop Fitness içerisinde spinning, havuz, pilates, spa, fitness club, synrgy 360, tırmanma duvarı ile grup dersleri bulunuyor. 


Loop Fitness'ta bulunan sauna, buhar banyosu, 12 adet duş ve dinlenme alanı ile spor öncesi ve sonrası düşünülmüş durumda. 


Loop Fitness görselleri: 








Loop Fitness nerede?



Loop Fitness adres:

Safi Espadon Residence, Barbaros Hayrettin Paşa...