29 / 04 / 2024

Lordlar Kamarası nereye taşınıyor

Lordlar Kamarası nereye taşınıyor

İngiliz hükümetinin, parlamentonun üst kanadı Lordlar Kamarasını kalıcı olarak ülkenin kuzeyine taşımaya, alt kanadı Avam Kamarasını ise "turneye çıkarmaya" hazırlandığı iddia edildi...

İngiliz hükümeti Lordlar Kamarası binasını Londra dışına taşıyacak!

İngiliz hükümetinin, parlamentonun üst kanadı Lordlar Kamarasını kalıcı olarak ülkenin kuzeyine taşımaya, alt kanadı Avam Kamarasını ise "turneye çıkarmaya" hazırlandığı iddia edildi...

Başakşehir Avrupa Konutları Projesi nereye yapılacak?

Başakşehir Avrupa Konutları Projesi nereye yapılacak? Artaş İnşaat imzasını taşıyan Avrupa Konutları Başakşehir 1. etap projesi Emlak Konut GYO güvencesiyle 2016 yılında hayata geçiriliyor...

Emlak gelir vergisi nereye ödenir?

Sahip olunan emlakların elden çıkarılması halinde doğan vergisel yükümlülükler arasında değer artış kazancı vergisi de bulunuyor. Peki, emlak gelir vergisi nereye ödenir? Ödeme, internetten yapılır mı?

Çevre temizlik vergisi nereye nasıl ödenir?

Çevre temizlik vergisi, tüm gayrimenkuller için değil; yalnız mesken, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, çevre temizlik vergisi nereye nasıl ödenir?

Sone İstanbul Projesi Nereye Yapılacak?

Cathay Sone İstanbul ev fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Küçükçekmece Basın Ekspres'te inşa edilen Sone İstanbul'da teslimler Aralık 2017'de... Peki Sone İstanbul Projesi Nereye Yapılacak?

Park Mavera 2. Etap nereye yapılacak?

Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Park Mavera 2. Etap projesinde 556 daire ve 252 dükkan yapılacak. Makro - Akyapı imzasını taşıyan Park Mavera 2. Etap nereye yapılacak?

TOKİ Esnaf Evleri başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ Esnaf Projesi başvuru işlemleri devam ediyor. Proje kapsamında esnafların uygun koşullarda konut sahibi olmaları amaçlanıyor. Peki TOKİ Esnaf Evleri başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ İskenderun başvuruları nereye yapılacak?

TOKİ İskenderun Evleri 450 bin metrekare arsa üzerinde yükselecek. Toplam 4.500 adet konuttan oluşacak proje 2 ayrı kategoride satışa çıkarılıyor. Peki TOKİ İskenderun başvuruları nereye yapılacak?

Avrupa Konutları Başakşehir nereye yapılacak?

Avrupa Konutları Başakşehir nereye yapılacak? Avrupa Konutları Başakşehir Kayaşehir'de 882 ada 1 parselde inşa edilecek. Avrupa Konutları Başakşehir 1.etapta 603 daire, 17 dükkan olacak...

Emlak vergisi 2. taksit ödemesi nereye yapılır?

Emlak vergisi mükellefleri yıllık vergilerini senede iki taksitte ödeyebiliyor. 2015 yılı 2. taksit ödemeleri Kasım ayında başlayacak. Peki, emlak vergisi 2. taksit ödemesi nereye yapılır?

TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak?

Esnafın geleceğinin garanti altına alınacak TOKİ Esnaf Evleri başvurusu nereye yapılacak? TOKİ Esnaf Evleri başvuru şartları neler?

Apartmanda gürültü şikayeti nereye yapılır?

Apartmanlarda hafta içi ve hafta sonu gürültü saatlerine uyulması gerekiyor. Peki, apartmanda bu saatlere uymayan ve sürekli gürültü yayan maliklere ne yapılır? Apartmanda gürültü şikayeti nereye yapılır?

Emlak vergisi 2. taksidi nereye ödenir?

Emlak vergisi konut sahipleri tarafından her yıl belirli dönemlerde iki eşit taksitte ödenen bir vergi olarak karşımıza çıkıyor. Peki, emlak vergisi 2. taksidi nereye ödenir?

Lordlar Kamarası nereye taşınıyor Haberi

Lordlar Kamarası nereye taşınıyor

İngiliz hükümetinin, parlamentonun üst kanadı Lordlar Kamarası binasını kalıcı olarak ülkenin kuzeyine taşınırken, Avam Kamarası binası da turneye çıkarılacağı iddia edildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; göre Başbakan Boris Johnson'ın talimatıyla hazırlanan planla Lordlar Kamarası binası kalıcı olarak York kentine taşınacak.

Londra'ya trenle 3 saat mesafedeki kentte kamuya ait bir arsa Lordların yeni binası için tespit edilirken, mimari proje için de yarışma açılacak. Lordların yeni binası için Birmingham kenti de adaylar arasında yer alıyor.

Lordlar Kamarasının mekanıyla ilgili son kararın bahar aylarında başlatılacak anayasal gözden geçirme kapsamında verilmesi bekleniyor.

Habere göre, hükümetin bir diğer planı da Avam Kamarasını ülke turuna çıkarmak ve zaman zaman farklı kentlerde oturum yapmasını sağlamak.

Başbakan Johnson’ın parlamentoyu Londra dışına çıkartarak, kamunun ve özel sektörün aktörlerine ülkenin diğer bölgelerine...