04 / 05 / 2024

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi açılış

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi açılış

LÖSEV Onkoloji Kenti ve LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi, düzenlenen çeşitli etkinliklerle açıldı. Üstün Ezer, LÖSEV'in 16 yıl önce bir masa ve bir sandalye ile kurulduğunu ve devlet desteği almadan bugünlere ulaştığını söyledi.

Depreme dayanıksız olan Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı verildi!

Depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkılma kararı verilen Sami Ulus Çocuk ve Kadın Sağlığı Hastanesi için yıkım kararı alındı.

e-Devlet'ten başvuranın hesabına hemen yatırılıyor! Çocuk parası zamlandı mı? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca ihtiyaç sahiplerine çocuk yardımı gerçekleştiriliyor. e-Devlet'ten başvuranın hesabına hemen yatırılıyor! Çocuk parası zamlandı mı? Şimdi peş peşe açıklanan rakamlara bakın!

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı bitti!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından çocuklar ve gençler için yapılan Finike Çocuk ve Gençlik Evi'nin inşaatı tamamlandı. 170 kişilik tesis yeni eğitim öğretim yılında hizmet verecek.

Eskişehir 'de Çocuk ve Barış Sokağı açıldı!

Eskişehir'de Odunpazarı Belediyesince 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla organize edilen "Çocuk ve Barış Sokağı"nın açılışı gerçekleştirildi.

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Efes Grup Uluslararası Taşımacılık Seyahat ve Ticaret Anonim Şirketi Bayrampaşa Şubesi, Mustafa Dağıstanlı Şube Müdürlüğü'nde 15 milyon TL sermaye ile 2 Şubat'ta Bayrampaşa, Büyük İstanbul Otogarı Altıntepsi Mahallesi'nde açıldı.

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb. açıldı!

Cemah Halıcılık Turizm ve İnşaat Yatırımları Sa.ve Tic.A.Ş.Kommagene Turizm Seyahat Acentesi İstanbul Şb, Habibe Memi Şube Müdürlüğü'nde 80 bin TL sermaye ile 2 Şubat'ta Fatih, Cankurtaran Mahallesi'nde açıldı!

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emerci İnşaat Kimya Elektronik Yedek Parça Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sezer Özbey tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ocak'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

YKP İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YKP İnşaat Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yakup İşçan tarafından 10 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Büyükçekmece, Kumburgaz Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

DCM İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DCM İnşaatçılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hüseyin Esmeray tarafından 200 bin TL sermaye ile 14 Ocak'ta Gaziosmanpaşa, Karadeniz Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde kuruldu.

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özçoruh İnşaat Otomotiv Turizm ve Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Yalçın Öz ve Kadir Çoruhlu ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 13 Ocak'ta Maltepe, Gülsuyu Mahallesi, Fevzi Çakmak Caddesi'nde kuruldu.

12Bin İnşaat Gayrimenkul Gıda Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

12Bin İnşaat Gayrimenkul Gıda Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Basatemür ve Mehmet Bahattin Bartan ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 8 Ocak'ta Arnavutköy, Merkez Mahallesi'nde kuruldu.

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lalesaray İnşaat Turizm Sağlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Vildan Özbey ve Abdullah A.Q. Al-Rawhanı ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 6 Ocak'ta Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Y. Caddesi'nde kuruldu.

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi açılış Haberi

LÖSANTE Çocuk ve Yetişkin Hastanesi açılış

Müzik Grubu Sütlü Kakao'nun sahnesiyle başlayan açılış, Mavi Orkestra, çocuklardan oluşan bando, LÖSEV Okul Dansı, Farkındalık Korosu, LÖSEV Korosu, Balkan Topluluğu, Halk Oyunları Topluluğu'nun gösterileriyle devam etti.


Büyük, küçük birçok katılımcı, bir yandan şarkılara eşlik ederken bir yandan da palyaço, örümcek adam, Bad Man gibi çeşitli film kahramanlarının kostümleri giyen dansçılarla birlikte oynadı. 


Beni Unutma dizisinin başrol oyuncularından Osman Karakoç ve Didem Aygün'ün sunuculuğunu yaptığı açılış törenine, Beşiktaş taraftar grubu "çarşı" ve Beşiktaş Kulübü adına kaleci Tolga Zengin de katıldı.


"Bu binalar, bir anıt bir mabet gibi tarihe geçecektir"


LÖSEV Başkanı Üstün Ezer, açılışta yaptığı konuşmada, LÖSEV'in 16 yıl önce bir masa ve bir sandalye ile kurulduğunu ve devlet desteği almadan bugünlere ulaştığını söyledi. Gelinen süreç sonrasında Onkoloji Kenti ve tüm branşların yer...