30 / 07 / 2024

Losmar Ümraniye şirketi

Losmar Ümraniye şirketi

Losmar Mühendislik Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Loay Saad Abdelaziz Marzouk ve Doaa Ahmed Mohamed Abdalla ortaklığıyla 100 bin TL serrmaye ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ümraniye Hisar İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hilmi Molla ve Zekeriye Güzel ortaklığında kuruldu.

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Marca Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz sarıhan tarafından kuruldu.

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi açıldı!

Eyüboğlu İnşaat Turizm Otomotiv Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Otel Şubesi 110 bin TL sermaye bedeli ile Hızır Eyüboğlu ve Maksut Eyüboğlu tarafından açıldı.

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Star Alüminyum Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi 8 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Keten tarafından açıldı.

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Elite İnşaat Mimarlık Mühendislik Turizm Limited Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi 50 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Pınarlı tarafından açıldı. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Ümraniye  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

Gensa Teknik Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Gensa Teknik Yapı Kimya Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Melek Alev Bad tarafından kuruldu.

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Sinpaş Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi Ümraniye Şubesi Ümraniye'de 149 milyon 951 bin 943 TL sermaye bedeli ile Mehmet Doğan tarafından açıldı.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye Şb. Ümraniye'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şirin Uyanık tarafından açıldı.

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye şubesi 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salih Us ve Eyüp Keleş ortaklığında açıldı.

Losmar Ümraniye şirketi Haberi

Losmar Ümraniye şirketi

Losmar Mühendislik Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Loay Saad Abdelaziz Marzouk ve Doaa Ahmed Mohamed Abdalla ortaklığıyla 100 bin TL serrmaye ile 5 Haziran'da Ümraniye'de kuruldu.


Losmar Mühendislik Danışmanlık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1 - Her türlü sanayi ve iş makineleri, cihazları ile bunlara ait yedek parçaları, teçhizat ve ekipmanlarının alımını, satımını, pazarlamasını, ithalatını, ihracatını ve dahili ticaretini yapmak 2 - Sanayide kullanılan alüminyum, ahşap, pvc işleme makineleri,kesici ve delici makinelerin imalatını yapmak 3 - Hidrolik makineler, hidrolik sistemler, hidrolik güç üniteleri, hidrolik silindirleri, pnomatik, hidrolik, otomat makine ve güç motorları, bağlantı parça ve aksamlarını üretmek 4 - Bilumum elektrikli ve elektronik makine ve aletlerin üretimi, tamir ve montajını yapmak 5 - Her türlü...