05 / 05 / 2024

lounge 1 projesi

lounge 1 projesi

İstanbul Lounge 1 projesi 30 Mayıs 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Antalya May Vision Residence 1 projesi yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta!

May Vision Residence 1 projesi, Antalya'nın yeni incisi olarak adlandırılan Altıntaş'ta May grup tarafından hayata geçiriliyor. Antalya May Vision Residence 1 projesi, yüzde 50 peşin 18 ay vade fırsatıyla satışta. İşte detaylar...

Banu Evleri Bahçekent 1 yüzde 30 peşin 60 ay vade fırsatıyla!

Banu Evleri Bahçekent 1 projesi, Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Banu Evleri Bahçekent projesinde yüzde 30 peşim 60 ay vade imkanı sunuluyor.

Bizim Mahalle 1. Etap 2. Kısım 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Küçükçekmece Bizim Mahalle 1.Etap 2.Kısım Konut Ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı Ve Çevre Düzenleme İnşaatı İşleri (Bizim Mahalle 1-2 (884/1) projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı.

Semt Bahçekent 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap İkmal İnşaatı İşi kapsamında "Semt Bahçekent 1-1" Projesi ile ilgili olarak hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınlandı.

Bahçekent Emlak Konutları değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, Bahçekent Emlak Konutları 1-1 projesi 1 Adet bağımsız bölüm ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım değerleme raporu!

Emlak Konut GYO tarafından Kocaeli Gebze Emlak Konutları 3. Etap 1. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi (Gebze Emlak Konutları 3-1) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınlandı. 

Gebze Emlak Konutları 3-1 değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Gebze Emlak Konutları 3-1 projesi için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Gebze Emlak Konutları 3-1 değerleme raporu 2019!

Emlak Konut Gebze Emlak Konutları 3-1 projesi kapsamında yer alan bağımsız bölümler için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı...

Gebze Emlak Konutları 3-1 değerleme raporu 2018!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Gebze Emlak Konutları 3-1 projesi için hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı... 

Emlak Konut Ispartakule Evleri-1 2018 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut tarafından Emlak Konut Ispartakule Evleri 1 projesi ile ilgili hazırlatılan 2018 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı.

Innovia 1 projesi 2017 değerleme raporu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Innovia 1'de yer alan 75 adet gayrimenkule ilişkin yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Yeşil İnci Evleri 1 projesindeki konutlar teslim edildi!

Yeşilyurt Belediyesi iştiraklerinden Yeşil Yurt İnşaat tarafından hayata geçirilen ve inşaat çalışmaları yürütülen  ‘Yeşil İnci Evleri-1’ projesi kapsamında konutların yapımı tamamlandı. 

Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesi Manisa'da heyecan yarattı!

İzmir'in 12 ilçesinde 13 ayrı projeyle faaliyet gösteren Ege-Koop Turgutlu Prestij Evleri -1 projesini anlattı. Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Proje Manisa'da heyecan yarattı'' şeklinde konuştu.

lounge 1 projesi Haberi

lounge 1 projesi


Eroğlu İstanbul Lounge 1'in havadan en yeni görüntüleri için...