03 / 05 / 2024

Lozanpark etapları

Lozanpark etapları

Çankaya Belediyesi, halkın dinlenme, nefes alma ve spor alanlarının sayısını artırıyor. Çankaya Belediyesi, 2017 sonuna kadar 10 parkı hizmete açacak..

Sinpaş GYO Finansşehir projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finansşehir Projesi Palas ve Yeni Palas Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Sinpaş GYO Finans Şehir Time ve Park etaplarının değeri belli oldu!

Sinpaş GYO Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'na ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Finans Şehir Projesi Time ve Park Etapları'nın değeri ne kadar oldu?

Şanlıurfa GAP Vadisi'nin 2 ve 5 etapları açıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ve toplamda 3 milyon 500 bin metrekarelik alanı kapsayan GAP Vadisinin 2. ve 5. etapları açıldı. 

Deniz İstanbul’un yeni etaplarında teslim heyecanı başladı!

Keleşoğlu Holding'in Yakuplu sahilde hayata geçirdiği Deniz İstanbul’un Marina Evleri ve Mercan Konakları etaplarında teslimler yaklaşıyor..

Ege Vadisi Sinpaş'ta yüzde 5 peşinatla!

Sinpaş GYO imzası taşıyan Ege Vadisi  projesinde 3 etap bulunuyor. Etaplar Ege, Foça ve Cunda olarak isimlendirildi..

Nidapark Küçükyalı dükkan ve daire fiyatları 2018!

2020 yılı içerisinde teslimleri yapılacak olan Maltepe Nidapark Küçükyalı projesinde Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları bulunuyor..

3. havalimanı 225 bin kişiye istihdam sağlayacak!

3. havalimanı polis sayısıyla da 51 ili geride bırakıyor. 1850 polisin görev alması beklenen havalimanının İlk etabı 29 Ekim 2018 yılında açılacak. Tüm etapları tamamlandığında ise tam kapasite ile hizmet verildiğinde 225 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları!

Nidapark Küçükyalı projesi Kınalı, Burgaz, Heybeli, Sedef etapları olmak üzere hayata geçiriliyor. Nidapark Küçükyalı güncel fiyatları daire tiplerine göre değişiyor.

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları!

Nidapark İstinye Sarıyer fiyatları kapsamında dairelerin metrekare birim fiyatı 23 bin TL'den başlıyor. Proje Panaroma, Koru ve Vadi etaplarından oluşuyor...

İnistanbul Gala ve Lokal etaplarında cazip kampanya!

İnistanbul Lokal etabında yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma imkanı sunuluyor. Lokal ve Gala etaplarında son 76 daire için ödeme kampanyası sunuluyor...

Konak Tramvayı’nda son etaplar geçiliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Konak Tramvayı'nın hat imalatlarındaki son etaplardan biri daha geçiliyor. 15 Kasım Çarşamba gününden itibaren eski Vergi Dairesi’nden Üçkuyular İskelesi Kavşağı yönüne yapılan  ulaşım "tek taraflı" olarak trafiğe kapatılacak. 

Eston Şehir basın lansmanı 14 Kasım'a alındı!

Polatyol; tüm etapları tamamlandığında Avrupa’nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden biri olacak Eston Şehir 14 Kasım'da basına tanıtılacak.

İzmir Örnekköy'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Örnekköy Mahallesi'nde kentsel dönüşüm projesi başlıyor. 3 bin 520 konut ve 338 ticaret biriminin dönüşeceği projede yıkımlar etaplar halinde gerçekleşecek..

Lozanpark etapları Haberi

Lozanpark etapları

Çankaya Belediyesi, 2017 sonuna kadar 10 parkı daha hizmete açacak. Belediye, Çankaya’ya 163 bin 452 metrekarelik yeni park alanı kazandırmış olacak. 19 bin 786 metrekarelik park alanında ise yenileme çalışması gerçekleştirecek.


Çankaya Belediyesi, halkın dinlenme, nefes alma ve spor alanlarının sayısını artırıyor. 2014 yılından bu yana Çankaya’ ya 356 bin 152 metrekarelik park ve yeşil alan kazandıran Belediye, yıl sonuna kadar 163 bin 452 metrekarelik alanı daha Çankayalıların hizmetine sunacak. Aslına uygun olarak yenileme çalışması başlattığı Anıtpark ile birlikte 19 bin 786 metrekarelik alanda da yenileme çalışması yapan Çankaya Belediyesi, Eylül ayı itibariyle yeni parkların açılışlarını gerçekleştirecek.


Lozanpark 3 ve 4. Etabında (İsmet İnönü Parkı) sürdürdüğü çalışmalarını tamamlayarak 10 Eylül’de açılışlarına başlayacak Belediye, sırasıyla İshak Öztürk, Hayrettin Karaca, Güneş Bahçesi, Kurtuluş...