28 / 05 / 2024

LPG kapalı alan

LPG kapalı alan

Makine Mühendisleri Odası Sıvılaştırılmış Petrol Gazı ( LPG ) Komisyonu Başkanı Gürkan Topuzlar, LPG sistemli araçların kapalı otoparklara girmesinin yolunu açacak düzenlemenin tamamlanma aşamasında olduğunu belirtti.

İstanbul Fuar Merkezi’nin kapalı alanı 225 bin metrekare olacak! Resmen düğmeye basıldı!

İstanbul Yeşilköy'de 11 salonun yer aldığı İstanbul Fuar Merkezi’nin (İFM) kapalı fuar alanı 225 bin metrekareye yükseltiliyor. Tüm ayrıntılar resmen belli oldu. İşte detaylar...

Türk Boğası Tümosan Traktör'ün 8000 serisinin Eylül fiyatı açıklandı. İşte 12 Eylül 2022 fiyat listesi 

Tümosan 8000 serisinin Eylül Ayı fiyatı açıklandı. İşte Tümosan'ın Konya'da 93 bin metrekare kapalı alan üzerindeki fabrikasında beş farklı modelde üretilen Tümosan 8000 serisinin 12 Eylül 2022 fiyat listesi:

Kırıkkale'de 8.917 metrekarelik akaryakıt alanı satılıyor! İşte fiyatı...

Kırıkkale ili Delice Belediye Başkanlığı, Kırıkkale ili, Delice ilçesi, Aktepe Mahallesi'nde yer alan 8.917 metrekarelik akaryakıt ve bakım istasyonu ile LPG tesis alanı imarlı arsayı satıyor. İşte fiyatı... 

Weltew Home’dan 2021'in ilk yatırım hamlesi!

Weltew Home, 45 bin metrekaresi kapalı alan olmak üzere, toplam olarak 90 bin metrekareden oluşan fabrikasına ek olarak, Bursa İnegöl’de hayata geçirdiği 10 bin metrekarelik yeni üretim merkezinde de hız kesmeden faaliyete başladı.

Van'da 32 fabrikanın inşaatı tamamlandı!

 Van'da Cazibe Merkezleri'ni Destekleme Programı kapsamındaki 'Tekstil ve Hazır Giyim Organize Sanayi Bölgesi'nde 32 fabrika binası ve sosyal tesislerle birlikte 54 bin metrekare kapalı alanın inşası tamamlandı.

Batman Yeni Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılıyor!

Sağlık Bakanlığınca Batman'ın Sason ilçesinde inşa edilen 16 bin metrekare kapalı alanı bulunan 50 yatak kapasiteli Sason Devlet Hastanesi 18 Aralık'ta açılacak.

Yeni AKM'nin inşaatında son durum ne?

Taksim'de temeli 10 Şubat 2019'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi (AKM) binası yükseliyor. Hummalı bir çalışmanın yürütüldüğü 95 bin 596 metrekare kapalı alanı olan AKM'nin inşaatında sona geliniyor...

TK Sera, Ankara Polatlı 2. OSB'de tesis inşaatına başladı!

Tarım Kredi Genel Müdürü Fahrettin Poyraz "Ankara Polatlı 2. OSB'de, 37 bin metrekare arazi üzerinde, 5 bin metrekare kapalı alan olarak soğan depolama ve işleme tesisi inşaatına başladık" diye konuştu.

Koronavirüs satılık adalara talebi artırdı!

Muğla Bodrum'da Mavi Bayraklı Koyu’ndaki bir yarım adanın 27 bin metrekarelik alanı 125 milyon TL'ye satılıyor. Adada, 27 bin metrekarelik açık alan ve 650 metrekarelik kapalı alan bulunuyor. 3 katlı lüks bir villa ve 150 metrekarelik müştemilat ve iskele de satışa dahil...

Ekrem İmamoğlu’ndan Atatürk Havalimanı'nın hastaneye dönüştürülmesi için öneri!

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, birçok boş ve kapalı alanı bulunan Atatürk Havalimanı’nın koronavirüs ile mücadele kapsamında geçici hastaneye dönüştürülmesini istedi…

Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı!

Mersin'de 14 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulu 150 yatak kapasiteli Mersin Üniversitesi Onkoloji Hastanesi açıldı. Açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, hastanenin Mersin'in değil, çevre illerin de ihtiyacını gidereceğini belirtti...

Ankara'nın en büyük kültür ve kongre merkezinin temeli atıldı!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy yaptığı açıklamada, Sincan'da inşa edilecek kültür ve kongre merkezinin Selçuklu mimarisinin özelliklerini taşıyacağını belirterek, "Merkez, 25 bin 500 metrekarelik kapalı alanıyla Ankara'nın en büyük merkezi unvanını taşıyacak." dedi. 

Giresun Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı!

Giresun Müftüoğlu Camisi'nin temel çalışmaları başladı. Cami yaklaşık 2 bin 200 kişilik olacak ve toplam 72 metrekare kapalı alanı bulunacak.

LPG kapalı alan Haberi

LPG kapalı alan

Makine Mühendisleri Odası Sıvılaştırılmış Petrol Gazı (LPG) Komisyonu Başkanı Gürkan Topuzlar, LPG sistemli araçların kapalı otoparklara girmesinin yolunu açacak düzenlemenin tamamlanma aşamasında olduğunu belirterek, "LPG'li araçların kapalı otoparklara giriş yasağının gelecek yıl içerisinde kaldırılmasını bekliyoruz" dedi.


Topuzlar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, LPG'li araçlara ilişkin otogaz firmaları ve derneklerinden oluşan komisyon kurulduğunu, bu komisyonun kapalı otoparklara giriş yasağının kaldırılması için altyapı çalışmalarını sürdürdüğünü belirtti.


LPG sistemli araçların kapalı otoparklara girmesinin yolunu açacak düzenlemenin tamamlanma aşamasında olduğunu anlatan Topuzlar, şöyle konuştu: "LPG'li araçların kapalı otoparklara giriş yasağının gelecek yıl içerisinde kaldırılmasını bekliyoruz. Ruhsatlarına LPG işletmeden trafiğe çıkan yaklaşık 350-400 bin araç bulunuyor.


LPG'YE İNDİRİM!


Yasağın kaldırılmasının ardından otoparklar, havalandırma ve yangın söndürme sistemleri açısından daha güvenli hale getirilmeli. Aynı zamanda, araçlar tekrar Makine Mühendisleri Odası...