23 / 05 / 2024

Lufthansa pilotları iş bırakma eylemi

Lufthansa pilotları iş bırakma eylemi

Lufthansa pilotları, Frankfurt'ta kısa ve orta mesafe uçuşlarda iş bırakma eylemi başlattı. Lufthansa, grev sebebiyle 200'den fazla uçuşun iptal edildiğini ve yaklaşık 25 bin yolcunun grevden etkilendiğini bildirdi.

Babacan Holding, TALPA Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu!

Babacan Holding, Türkiye Havayolu Pilotları Derneği TALPA’nın 26 Nisan’da düzenleyeceği Dünya Pilotlar Günü Balosu’na sponsor oldu. Etkinlik 26 Nisan Çarşamba günü saat 19.00’da Renaissance Polat İstanbul Hotel’de gerçekleşiyor.

3. havalimanı havacılık sektörü için kazanım!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Geçer, İstanbul Yeni Havalimanı'na ilişkin, "Havacılık sektörü için çok büyük bir kazanım yaratacak." dedi.

Atatürk Havalimanı inşaatında son durum!

Atatürk Havalimanı’nın dört bir tarafında devam eden inşaat çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Uçakların yolu üzerinde kulenin altında inşaat sahası oluşturan yetkililer, pilotlar için yola ışıklandırma sistemi yerleştirdi.

Atatürk Havalimanı inşaatı devam ediyor!

Atatürk Havalimanı’nın dört bir tarafında devam eden inşaat çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Uçakların yolu üzerinde kulenin altında inşaat sahası oluşturan yetkililer, pilotlar için yola ışıklandırma sistemi yerleştirdi.

Lufthansa Havayolu Şirketi'nin gözü 3. Havalimanı'nda!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanı için göz kırptı. Löcherbach “Bu havalimanı ile büyüme imkanı bulacağız" diye konuştu.

Lufthansa uzun mesafeli uçuşlar için SunExpress'i düşünüyor!

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

Lufthansa greve gitti! Uçuşlar iptal oldu!

Atatürk Havalimanı’ndan Frankfurt’a gidecek yolcular, Lufthansa Hava Yolları’nda çalışan pilotların iş bırakma eylemleri nedeniyle uçuşlar iptal edilince mağdur oldu. Yeni bilet almak için saatlerdir sırada bekleyen yolcular uzun kuyruk oluşturdu...

THY ile Lufthansa Grubu düşük maliyetli havayolu şirketi kuracak!

AVRUPA Havayolları Birliği’nin toplantısı için İstanbul’a gelen Lufthansa Grubu’nun CEO’su Carstem Spohr, THY ile uzun menzilde uçacak düşük maliyetli bir havayolu şirketi kurma konusunda görüştüklerini söyledi.

Almanya'da 56 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile 56 uzun mesafe uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Lufthansa pilotları iş bırakma eyleminden vazgeçti!

Bugün sabah saatlerinde yaptığı açıklamaya göre Lufthansa pilotları iş bırakma eyleminden vazgeçti. Alman Cockpit (VC) pilot sendikasından, Frankfurt Havalimanı'nda yapılması planlanan iş bırakma eyleminden vazgeçildiği bildirildi.

Münih Havalimanı'nda 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman hava yolu şirketi Lufthansa'nın pilotlarının toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için greve gidecek olması nedeniyle Münih Havalimanı'nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Almanya'da grev nedeniyle 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeni ile Münih Havalimanı’ nda 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi.

Münih Havalimanı’nda yarın 110 uçak seferi iptal edildi!

Alman havayolu şirketi Lufthansa’ nın pilotlarının, toplu sözleşme görüşmelerinde anlaşma sağlanamadığı için aldığı greve kararı nedeniyle Münih Havalimanı’ nda yarın 110 uçak seferinin iptal edildiği bildirildi...

Lufthansa pilotları iş bırakma eylemi Haberi

Lufthansa pilotları iş bırakma eylemi



Alman Cockpit (VC) pilot sendikasına bağlı Lufthansa pilotları, Frankfurt'ta kısa ve orta mesafe uçuşlarda iş bırakma eylemi başlattı. Lufthansa, grev sebebiyle 200'den fazla uçuşun iptal edildiğini ve yaklaşık 25 bin yolcunun grevden etkilendiğini bildirdi. Saat 23.00'e kadar sürecek eylemin etkilerinin yarın sabaha kadar devam etmesi bekleniyor.


Lufthansa, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, eylemden etkilenen yolcuları için 2 bin 200 otel odası rezerve edildiğini ve ayrıca Lufthansa ve Fraport'un vize sebebiyle Almanya'ya giremeyen yolcular için 500 yataklı alan oluşturduğunu duyurdu.


Lufthansa Yönetim Kurulu Üyesi Kay Kratky, yaptığı açıklamada, sendikanın eylemi geç duyurduğuna dikkati çekerek şunları kaydetti:

"Grev sebebiyle oluşan aksaklıklardan dolayı yolcularımızdan özür diliyoruz. Sendika dün grevi saat 17.00'den sonra duyurduğu için çok kısa bir zamanımız vardı. Dün akşamdan beri yolcularımıza bilgi verebilmek için...