13 / 05 / 2024

Lufthansa uzun mesafeli uçuş

Lufthansa uzun mesafeli uçuş

Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.

Bayramda uzun yola çıkmayı düşünenler dikkat! Yola çıkmadan önce kontrol edilmesi gerekenler tek tek sıralandı...

Kurban Bayramı tatilinin başlamasıyla birlikte milyonlarca sürücü kendi aracıyla uzun mesafeli yolculuklara çıkmaya başladı. Uzun yola çıkmadan önce araçla ilgili pek çok kontrolün kolay bir biçimde sürücüler tarafından da yapılabileceğini söyleyen uzmanlar, yüksek maliyet gerektiren onarımlarla ve

Karadeniz'in en uzun teleferik hattı tamamlandı!

Trabzon'un Beşikdüzü ilçesinde kurulan Karadeniz'in 3 bin 600 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesi tamamlandı. 

Karadeniz'in en uzun mesafeli teleferik projesi Nisan'da açılıyor!

Trabzon Beşikdüzü ilçesinde hayata geçirilen Karadeniz'in 3 bin 100 metre ile en uzun mesafeli teleferik projesinde çalışmalar devam ediyor. Deneme seferleri yapılan projenin Nisan'da hizmete girmesi planlanıyor.

Karadeniz’in en uzun teleferik projesi Ekim'de açılacak!

Ordu ve Samsun’daki teleferik projelerinden daha uzunu Trabzon'a inşa ediliyor. Karadeniz’in en uzun mesafeli teleferik projesinin Ekim ayında hizmete açılması planlanıyor.

Sakarya'daki Tarihi Uzunçarşı yenilenecek!

Tarihi Uzunçarşı aslına uygun olarak yeniden düzenlenecek. Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Tarihi Uzunçarşı Yenileme Projesi’nin yakında ihaleye çıkacağını söyledi.

Uzun vadede arsa yatırımı her zaman kazandırır!

Ankara Gayrimenkul Müşavirleri Derneği Başkanı Erkan Aslan " Uzun vadede arsa yatırımı daima kazandırır. Gelişmiş muhtemel bölgeleri sıkı takıp ederek yüksek kazanç elde etmek mümkün” dedi.

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor!

Sinop’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi ev tehlike saçıyor. Kaleyazısı Mahallesi Öztürk Sokak’ta uzun süredir kullanılmayan tarihi evin çatısından kopan tahtalar ve yerinden oynayan tuğlaları mahalle sakinlerinin korkulu rüyası haline geldi.

Konut kredisi borcu İsveç'e uzun vadede ciddi zararlar verebilir!

Merkez Bankası (Riksbank) Başkanı Stefan Ingves, ülkede yaşanan yoğun konut borcu sıkıntısının ülke ekonomisinin gidişatına uzun vadede ciddi zararlar verebileceği konusunda uyarılarda bulundu.

TOKİ ilk kez konut alacaklar için uzun vadeli projeler üretecek!

Konut fiyatlarındaki hızlı artış vatandaşların gayrimenkule olan ilgisini frenlerken, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ilk kez konut sahibi olacaklar için şehrin içinde, sosyal odaklı ve uzun vadeli projeler üretmek için atağa geçti.

Sakarya Uzunçarşı ihaleye çıkıyor!

Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşama ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yeni bir sürece girildiğini açıkladı. Toçoğlu, “Kısa süre içerisinde Uzunçarşı’nın yapım ihalesine çıkıyoruz” dedi.

Sakarya Uzunçarşı projesinde kamulaştırma bedelleri ödeniyor!

Sakarya Uzunçarşı Yenileme Projesi’nde gelinen son aşamayı açıklayan Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, “Bölgede ticaret yapmakta olan bir kısım esnafımıza kamulaştırma bedelleri ödenmeye başladı.

Mehmet Muaz Uzun Sivas'taki kentsel dönüşümü anlattı!

Esentepe, Alibaba, Eski Sebze Hali ve Eski Sanayi kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Sivas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Muaz Uzun, konu hakkında açıklama yaptı.

Lufthansa Havayolu Şirketi'nin gözü 3. Havalimanı'nda!

Lufthansa Türkiye Genel Müdürü Stefan Löcherbach, 3. havalimanı için göz kırptı. Löcherbach “Bu havalimanı ile büyüme imkanı bulacağız" diye konuştu.

Lufthansa uzun mesafeli uçuş Haberi

Lufthansa uzun mesafeli uçuş


Alman havayolu Lufthansa'nın CEO'su Carsten Spohr, şirketin başlatmayı planladığı düşük maliyetli ve uzun mesafeli uçuşlar için büyük ihtimalle THY ile ortak olduğu SunExpress havayolunu seçeceğini söyledi.


Spohr, konu hakkındaki görüşmelerin 'iyi ilerlediğini' ifade etti.


SunExpress'te THY ve Lufthansa'nın yüzde 50'şer payı bulunuyor.


Spohr, Lufthansa'nın yeni bir marka ile uzun mesafeli ve düşük maliyetli uçuşlar başlatabileceklerini ve konuda THY ile ileri düzeyde görüşmeler yürüttüklerini Temmuz ayında...