20 / 05 / 2024

luis de garrido

luis de garrido

Lionel Messi için adına yakışır bir ev tasarlandı. Arjantinli yıldızın kişiliğine uygun bir tasarım yapmak istediğini belirten Ünlü İspanyol mimar Garrido'nun eseri, yukarıdan bakıldığında büyük bir futbol topunu andırıyor...

Gratis’te indirimler bitiyor! Yetişen alacak! Luis Bien yağ 119 TL yerine 83 TL! 24 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gratis’in Ekim ayına özel uyguladığı yüzde 50 indirimine yeni ürünler eklendi. Bu ürünlerden biri de Luis Bien saç yağı oldu. Luis Bien saç yağı fiyatı 119 TL’den 83 TL’ye düştü.

Uzmanlardan kritik kripto para uyarısı!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkan Yardımcısı Luis de Guindos,  kripto para piyasasındaki yüksek büyüme oranına dikkat edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Luis Nani, İstanbul'daki evini satışa çıkardı!

İlk olarak lüks arabasını ülkesine yollayan Luis Nani, İstanbul'daki evini de boşaltarak ayrılık sinyalini verdi. Nani, evinin talipleriyle görüşmelere başladı.

Lionel Messi'nin Barcelona'daki 7 milyon euroluk evi!

Lionel Messi'nin yukarıdan bakıldığında bir futbol topunu andıran evin tasarımını ünlü İspanyol mimar Luis de Garrido yaptı. Büyük bölümü ahşap olan evin tahmini maliyeti 7 milyon euro.

Lal katlı Evler`de 315 bin YTL`ye

Hasanoğlu İnşaat, Bahçeşehir'de Katlı Ev ve Villalardan oluşan 103 bin metrekare üzerinde inşa ettiği Banu Evleri'nin son etabı olan Lal Katlı Evler ' de daire teslimlerine başlıyor.

200 bin euroya İstinye Hillpark Suites`de

İstinye'de Bay İnşaat tarafından inşa edilen Hillpark Suites'te 76 metrekare konutlar 200 bin eurodan satılıyor. Projede fiyatlar 900 bin euroya kadar yükseliyor.

Ataşehir`de yükselecek finans merkezine onay

Ataşehir'de yükselecek finans merkezi için TOKİ'nin yaptığı planlar Belediye Meclisi'nde dün CHP'nin şerh koymasına karşın oy çokluğuyla kabul edildi.

Ataşehir'de boş arazi kalmayınca, primi komşu bölgeler kaptı!

Ataşehir'in finans merkezi olacağı tartışmalarıyla prim yapacak her gayrimenkul satıldı. Bu nedenle de Ataşehir'e komşu bölgeler Kayışdağı, Ferhatpaşa ve Şerifali prim yaptı. Şerifali'de arsaların metrekaresi bin 500 dolara kadar çıktı.

2008`de 27 bin kişi yeni evine taşınacak!

Sabah Emlak & Mortgage'den Ebru Erdoğan araştırdı! 2008'de 27 bin kişi yeni evine taşınacak!

Parkcity‘de 97 metrekare 97 bin YTL

383 konuttan oluşan Parkcity'de brüt 97 ile 177 metrekare büyüklüğündeki 1+1, 2+1 ve 3+1 tipindeki daireler 97 bin 500 ile 247 bin 500 YTL arasında değişen fiyatlardan satılıyor.

Yabancılara mülk satışına sınırın gerekçesi Resmi Gazete`de

Anayasa Mahkemesi'nin, yabancılara bazı koşullarda taşınmaz satışını öngören kanunun bazı hükümlerinin iptaline ilişkin kararının gerekçesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

My World`de yüzde 12.5 peşinata 240 taksit!

Konut kralı Ali Ağaoğlu, Ataşehir'deki My World projesindeki yeni finansman modelini açıkladı. Peşinatı yüzde 12.5'e düşüren Ağaoğlu, ilk taksiti de 6, 10 ve 13 ay sonra başlatıyor!

Veliefendi'de tekstil bitti, fabrika arazileri değerlendi

Ekonomist Dergisi bu hafta piyasaya çıkan sayısında büyük değişime hazırlanan Zeytinburnu'nu mercek altına aldı. Zeytinburnu'nda hangi arsaya? Ne inşa edilecek? İlçeyi nasıl bir değişim bekliyor?

luis de garrido Haberi

luis de garrido


Lionel Messi için adına yakışır bir ev tasarlandı. Arjantinli yıldızın kişiliğine uygun bir tasarım yapmak istediğini belirten Ünlü İspanyol mimar Garrido'nun eseri, yukarıdan bakıldığında büyük bir futbol topunu andırıyor.


Ünlü isimlerin tercihi İspanyol Mimar Luis de Garrido, birçokları tarafından dünyanın en büyük futbolcusu olarak gösterilen Lionel Messi için Katalonya'da ultra-modern bir malikane...