04 / 08 / 2024

Lüksemburg Ticaret Odası Genel Direktörü Carlo Thelen

Lüksemburg Ticaret Odası Genel Direktörü Carlo Thelen

Lüksemburg Ticaret Odası Genel Direktörü Thelen: "Lüksemburg şirketleri Türkiye ile daha üst düzeylerde ticari ve ekonomik ilişkiler kurarsa karlı çıkacaklardır" dedi.

Ankara Ticaret Odası 100’üncü yılında depremzedelere 100 konut inşa edecek!

Ankara Ticaret Odası (ATO), 100. yıl kutlamalarını iptal ederek, kaynaklarını depremzedelerin kalıcı konut ihtiyacının giderilmesi amacıyla kullanacak. Bu sene kuruluşunun 100. yılı olan ATO, ilk etapta 100 milyon TL'lik kaynakla deprem bölgesinde toplamda 100 kalıcı konut inşa edecek.

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Derinler Proje Geliştirme Danışmanlık Ve Yazılım Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile Aylin Kenar tarafından kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asilyürek İnşaat Hırdavat Hafriyat Metal Elektrik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Mehmet Darçın kuruldu.

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hugo Grup Organizasyon İşletmecilik Ve Reklamcılık Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Burak Karabacak ve Alsatas İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Lezar İnşaat Sağlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lezar İnşaat Sağlık Ticaret Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  100 bin TL  sermaye bedeli ile Abdulkadir Demirel tarafından kuruldu.

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arşia İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde   1 milyon  TL sermaye bedeli ile Recep Kaya tarafından kuruldu.

Historia Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Historia Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Fatih’te 1 milyon TL sermaye bedeli Metin Kaçar ve Murat Çetinkaya tarafından kuruldu.

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gng Gayrimenkul İnşaat Hayvancılık Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hacer Güngör, İbrahim Özgür Güngör ve  Resul Güngör ortaklığında kuruldu.

Vertex İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vertex İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Petrol Ürünleri Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Onur Uslay tarafından kuruldu.

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Ckd Havacılık Ticaret  Limited Şirketi Beşiktaş’ta   200  bin TL sermaye bedeli  Cenan Kemal Demirkanlı tarafından kuruldu.

Asg Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asg Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve Tarım Hayvancılık Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da   500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Askar tarafından kuruldu.

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Ameen Emlak Otomotiv Ve Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Al-Ameen Adnan Al-Kawak tarafından kuruldu.

Lüksemburg Ticaret Odası Genel Direktörü Carlo Thelen Haberi

Lüksemburg Ticaret Odası Genel Direktörü Carlo Thelen

Türkiye'nin gayrimenkul sektörünün tanıtılması, genel ekonomik ve yatırım ortamı hakkında bilgi verilmesi ve Lüksemburg fonlarının gayrimenkul projeleri için Türkiye'ye çekilmesi amacıyla Lüksemburg'da "Gayrimenkul Fonları ve Türkiye Gayrimenkul Sektöründeki Yatırım Fırsatları" başlıklı toplantı gerçekleştirildi. 


Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) ile DEİK Türkiye-Lüksemburg İş Konseyi ortaklığında düzenlenen toplantı için avro bölgesinin en büyük yatırım fonu merkezi olan Lüksemburg seçildi. 


Lüksemburg Ticaret Odası ile Lüksemburg'daki Türkiye Büyükelçiliği'nin de desteklediği toplantı ile ülkeler arası ticaret ve yatırım hacminin arttırılması, iş dünyaları arasında köprü oluşturulması da amaçlandı. 


Toplantıda, Lüksemburg yatırım fonlarına gayrimenkul sektörü tanıtıldı, ülkenin genel ekonomik ve yatırım ortamı hakkında bilgi verildi. Toplantı ile Lüksemburg yatırım fonlarının gayrimenkul projeleri için Türkiye'ye çekilmesi hedeflendi. 


Etkinliğin açılışında konuşan Lüksemburg Ticaret Odası Genel...