17 / 07 / 2024

Lukson Services şirketi kimin

Lukson Services şirketi kimin

Lukson Services İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amer Aljarrah ve Mohammad Asha ortaklığında kuruldu. 

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ebb Consultant Services Lojistik Uluslararası Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Ergin Büyükbayram tarafından kuruldu.

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Invest Services Group Gayrimenkul Üretim İthalat Ve İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde Bilal Gül, Mohammet Mesut Kabiri ve Muhammet Zilgey ortaklığında kuruldu.

United Services Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

United Services Group Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mohammad Zaher Dakelbab tarafından kuruldu.

Gandur Services Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gandur Services Gayrimenkul Danışmanlık Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi  Sancaktepe’de   50 bin TL sermaye bedeli  ile İzzettin Gandur tarafından kuruldu.

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Mba7 For Trading Services Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.M.S. tarafından kuruldu.

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

White Services İnşaat İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hanan Hicazi ve Saad Saleh A Alazwari ortaklığıyla kuruldu.

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

PFS Perfect Facility Services Tesis Yönetim Hizmetleri Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Korkmaz tarafından kuruldu.

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Pat Aerıservices Havacılık Eğitimleri ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile A.M.F. Mohamed Seifelnasr, M.S.S. Mahmoud Mohamed Ramy Mamdoh H. Alkateb ve Samer Rabah ortaklığında kuruldu.

Apple Holidays Destination Services Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Apple Holidays Destination Services Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Vıkash Kumar Muthusamy tarafından kuruldu.

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aziz Travel Services Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Radhia Belghith tarafından kuruldu.

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

Public Services Gayrimenkul Alım Satım Sanayi ve Ticareti Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Chain ve Khalid Alghazzi ortaklığıyla kuruldu. 

Uzman Services Grup Turizm İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Uzman Services Grup Turizm İnşaat Emlak Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Otman L Kharbach L Yousphı tarafından kuruldu. 

Lukson Services İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lukson Services İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amer Aljarrah ve Mohammad Asha ortaklığında kuruldu. 

Lukson Services şirketi kimin Haberi

Lukson Services şirketi kimin

Lukson Services İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amer Aljarrah ve Mohammad Asha ortaklığında kuruldu. 

Lukson Services İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. 2. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. 3. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlübileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. 4. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. 5. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir. 6. Hava araçları ile ambulans hizmetleri vermek. 7. Her türlü...