17 / 05 / 2024

Lüleburgaz nerede

Lüleburgaz nerede

Lüleburgaz Belediyesi'nin 2015 Ocak ayı olağan toplantılarının birincisi Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Hamamı'nda yapıldı. Lüleburgazlılara hizmet vermeye başlayalı Lüleburgaz Kongre Meydanı katlı otoparkı yıkılarak yeniden inşa edilecek.

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

2023 seçimleri için yer sorgulama nasıl yapılır? Nerede oy kullanacağım?

2023 yılı, seçim yılı oldu için büyük bir önem taşıyor. Bir aydan az bir süre kalan cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimleri için seçmenler nerede oy kullanacağını merak etmeye başladı. 14 Mayıs seçiminde nerede oy kullanılacağı belli oldu mu?

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekaresi 3 bin TL'ye! 24 ay vade fırsatıyla!

Nef Arsa Lüleburgaz'da metrekare fiyatları 3 bin TL'den başlıyor. Projeden arsa almak isteyenler yüzde 40 peşinat ödeyerek, 24 ay vade imkanından yararlanabiliyor. 

İnegöl Vizyon nerede? İnegöl Vizyon fiyat listesi!

İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Bursa'da hayata geçirilen İnegöl Vizyon nerede sorusunun yanıtı ve İnegöl Vizyon fiyat listesi...

TOKİ Kırklareli Lüleburgaz’da 240 ay vadeli sosyal konut!

Cumhurbaşkanının açıkladığı, dar gelirlinin yüzünü güldürecek TOKİ 2022 sosyal konut projesinin detayları paylaşılmaya başlandı. Peki, TOKİ Kırklareli Lüleburgaz Sosyal Konut Projesi detayları nedir?

Tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır?

Tapu iptali davası kanunsuz bir şekilde düzenlenen tapu kaydının yeniden hukuka uygun hale getirilmesi için açılan tapu davası olarak biliniyor. Peki, tapu iptal davası nasıl ve nerede açılır? İşte tüm merak edilenler...

Türkiye Petrolleri, Lüleburgaz'daki akaryakıt istasyonunu kiraya verecek!

Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü, Kırklareli Lüleburgaz Dere Mahallesi'nde yer alan akaryakıt istasyonu için kiralama ihalesi düzenliyor.

Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Belediye binası metaversede 10 dolara satıldığını duyurdu.

Lüleburgaz'da taşkında ağır hasar gören binalar yıkılıyor!

Kırklareli Lüleburgaz'da sağanak sebebiyle yaşanan taşkında ağır hasar gören 3 bina yıkılıyor. Ekipler, Yıldırım Mahallesi'ndeki yan yatmış olan iki katlı binanın yıkımını iş makinesi aracılığıyla gerçekleştirdi.

Lüleburgaz'da 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 3 gayrimenkul!

T.C. Lüleburgaz 2. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi'nde yer alan 3 gayrimenkulü 11 milyon 95 bin 165 TL'ye satıyor...

Kartepe Sağlıkkent Konutları nerede? 

Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Kartepe Sağlıkkent nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Lüleburgaz'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika ve müştemilatı!

T.C. Lüleburgaz 1. İcra Dairesi, Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Celaliye Mahallesi'nde yer alan fabrika ve müştemilatını 14 milyon 314 bin 534 TL'ye satıyor...

Edip Gayrimenkul Lüleburgaz Tesisleri'nin satışı tamamlandı!

Edip Gayrimenkul'ün aktifinde kayıtlı Kırklareli ili, Lüleburgaz ilçesi, Büyükkarıştıran Mahallesi'nde bulunan 8 adet parsel ve tesisin tamamının tapuda satış işlemi bugün itibarıyla tamamlandı.

Lüleburgaz nerede Haberi

Lüleburgaz nerede

Lüleburgaz Belediyesi'nin 2015 Ocak ayı olağan toplantılarının birincisi Lüleburgaz Sokollu Mehmet Paşa Hamamı'nda yapıldı. 

Yeni yılın ilk olma özelliği taşıyan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek gerekli komisyonlara havale edildi. 

5 Ocak Pazartesi günü. saat 18:00'de Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak'm Başkanlığında gerçekleştirilen toplantı açılış ve yoklama başladı. 


AĞUSTOS AYI TATİL 


Gündem maddelerinden birincisi. Belediye Meclisi'nin tatil ayının belirlenmesi konulu gündem maddesi oldu. 

Belediye Meclisi'nde Ağustos ayının tatil olarak kabul edilmesine oy birliğiyle karar verildi. 

Gündem maddelerin ikincisi. Lüleburgaz Belediyesi Denetim Komisyonu üyesi seçimi oldu. 

Denetim Komisyonu üyesi seçiminde adaylar oylamaya sunuldu. 

Gündem maddelerinden üçüncüsü. 


MEYDAN VE OTOPARK YENİLENECEK 


Meclis toplantısında en önemli gündem maddelerinden biri de. Lüleburgaz'ın simgesi olan Kongre Meydanı ve onun altında bulunan otoparkın  yıkılarak yeninden düzenlenmesi konusu oldu. 

Toplantıda. Lüleburgaz'ın giderek artan nülusu. 

belirlenen ihtiyaçlarına cevap verebilmek adına...