04 / 05 / 2024

lunch box restoran kapandı mı

lunch box restoran kapandı mı

İstanbul, Tekirdağ ve Kayseri başta olmak üzere birçok şubesi bulunan Lunch Box Restoran için mahkeme iflas kararı verdi...

Lunch Box Restoran şubelerini kapatacak mı?

İstanbul, Tekirdağ ve Kayseri başta olmak üzere birçok şubesi bulunan Lunch Box Restoran için mahkeme iflas kararı verdi...

Good Food Society, Londra'da restoran açacak!

Türk girişimciler yurtdışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak.

Frencobaldi Restoranı'nın yüzde 50’sini Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu aldı!

Frencobaldi ismini taşıyacak olan restoranın yüzde 50’sini ise geçtiğimiz yıl çoğunluk hissesini Doğuş Grubu'na satan İstanbul Doors’un kurucuları Büyükuğur kardeşler ve de Berk Ekşioğlu aldı.

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Vanesa Nasraoğlu, Özel Ertürk, Pietro Caniglia tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi, Kemal Demirasal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beşiktaş, Adnan Saygun Caddesi, Yeşilevler Sitesi, No:5'de kuruldu.

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Birgül Göralcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, 27 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

Bozdoğan Su Kemeri'ne restoran mı yapılacak?

Şehir Plancıları Odası, Bozdoğan Su Kemeri ' ne seyir terası ve restoran projesine, " Daha sonra başka ticari işletmeler de yapılacaktır " diyerek karşı çıktı...

Meal Box 2014 sonuna kadar 30 şubeye ulaşacak!

‘Meal Box’ haziran ayından bu yana 6 şubeye ulaştı. İnternet üzerinden ev yemekleri satışı gerçekleştiren firma Ağustos 2013’ten bu yana melek yatırımcısı Aslanoba Şirketler Grubu’ndan 2 milyon dolar yatırım aldı.

Muğla'da 1 milyon 265 bin TL'ye satılık restoran!

Muğla İli Marmaris İlçesi'nde yer alan restoranın toplam bedeli 1 milyon 265 bin 764 TL olarak belirlendi. Restoranın satışı Marmaris 1. İcra Dairesi tarafından yapılacak.

Black Box İstanbul, Travis konseri ile dün açılışını yaptı!

Cendere Yolu Maslak'taki UNIQ İstanbul kompleksi içinde yer alan Black Box İstanbul, dün akşam Travis konseri ile açılışını yaptı. Açılışa 5 bin kişi katılım sağladı...

Nobu Restoran Yalıkavak Palmarina'da hizmete giriyor!

Yalıkavak Palmarina'da hizmete girecek olan Nobu Restoran'nın açılışına Robert De Niro ile birlikte, mekana adını veren aynı zamanda ortağı olan dünyaca ünlü şef Nobu Matsuhisa da katılacak...

Murat Ülker, Yeniköy‘deki yalısını restoran yapıyor!

Murat Ülker’in Yeniköy’de sahip olduğu yalıyı bir restorana dönüştürecek olması. Aylardır süren çalışmalar sonucu Murat Ülker’in açacağı bu iddialı restoran için konsepte karar verdiği ve gerekli yasal izinlerin alındığı öğrenildi.

lunch box restoran kapandı mı Haberi

lunch box restoran kapandı mı

Ünlü Lunch Box Restoran için mahkemeden karar geldi. Mahkeme Lunch Box Restoran için iflas kararı verdi. Kararın ardından markanın bağlı olduğu 2 şirket için tasfiye süreci başladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Lunch Box Restoran zincirleri için mahkeme iflas kararı verdi. Kararın ardından markanın bağlı olduğu 2 şirket için likidasyon süreci başladı.

İstanbul'da Mall Of İstanbul, Metro City, CapaCity ve Forum İstanbul gibi AVM’lerde şubesi bulunan Lunch Box için geçen yıl konkordato talebinde bunuldu.

Mahkeme, yapılan başvuru sonrası şirketlere yönelik tedbir kararı alınca, şirketler alacaklılara karşı korumaya alındı.

Yargılama devam ederken, şirkette işler düzelmedi. Gelen olumsuz raporlarla birlikte mahkeme, Şef Gıda Restoran İşletmeleri San. ve Turizm ve Dış Ticaret Limited Şti. ile Dünya Mutfağı Gıda Sanayi Ticaret Limited Şti’nin konkordato talebini reddetti.

Mahkeme kararıyla...