15 / 05 / 2024

M-Alı Alshawı

M-Alı Alshawı

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, M-Alı Alshawı ve Sabah Kasem ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Viransaray Sokak'ta kuruldu.

Erzurum'da doğa, kış ve inanç turizmi tanıtım çalışması yapılıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen: Erzurum’da doğa, kış ve inanç turizmiyle alakalı tanıtım çalışması yapıyoruz. Şehrimizdeki beş bin yatak kapasitesini 20 bine çıkarmayı planlıyoruz.

Kentsel dönüşüm çalışmalarında asbest ölçümleri yapılmalı!

Türkan Akyol Göğüs Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. İbrahim Ocak, 'Kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yıkılacak binalarda asbest, maddesi ölçümleri yapılması gerekiyor. " dedi..

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Kırşehir'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor. Kırşehir Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü, riskli yapı çalışmalarının aralıksız şekilde devam ettiğini bildirdi. Konu ile ilgili Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından açıklama yapıldı.

Balıkesir'de yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, kırsal mahallelerdeki yol yapım çalışmalarıyla ilgili denetlemelerde bulundu. Başkan Uğur, ilk olarak Altıeylül ilçesindeki Pamukçu-Cinge mahalleleri arasındaki 4.5 kilometrelik yolda inceleme yaptı.

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Yıldırım'da kentsel dönüşüm çalışmaları sürüyor. Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım'daki en büyük zenginliğin tarihi miras olduğunu, bu yüzden dönüşümü tarihi mirası koruyarak tasarlayacaklarını söyledi.

Fevzi Demirkol yol yapım çalışmalarını inceledi!

Haliliye'de yol yapım çalışmaları devam ediyor. Yeni yol açma çalışmalarını yerinde inceleyen Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye İlçesi'nin trafik ağını genişletecek yeni yolları açmaya devam edeceklerini belirtti.

Bahçebaşı Konak Mahallesi'nde yol yapım çalışmaları devam ediyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanlığı, Bahçebaşı (Konak) Mahallesi, Malatya Caddesinde yol yapım, bakım ve de onarım çalışması yapıyor. Büyükşehir Belediyesi ekipleri çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

Tekirdağ sahilinde yıkım çalışmaları devam ediyor!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Münür Karaevli, Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak ve CHP İl Başkanı Recep Palabıyık ile birlikte, sahilde devam eden yıkım çalışmalarını inceledi.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 yol yapım çalışmalarını belirledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı. Yapılan sunumda, 2015 yılı yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgiler de verildi.

Pelitli'de kentsel dönüşüm çalışmaları devam ediyor!

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Pelitli Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında ihale süreci tamamlanan 132 adet binanın yer aldığı 78 bin m2’lik alanda yıkım çalışmalarının başladığını açıkladı

Ceyhan kentsel dönüşüm çalışmaları için Alemdar Öztürk'e yetki verildi!

Ceyhan Belediye Meclisi'nin Kasım ayı olağan toplantısı Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'ün başkanlığında gerçekleştirildi. Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk'e, ilçedeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında meclis yetki verdi.

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hazır!

Esentepe Mahallesi'nde incelemelerde bulunan heyet daha sonra Eski Sanayi ve Aksu Parkıtıı gezme fırsatı buldu.Esentepe Mahallesi, Eski Sanayi, Alibaba ve şehrin farklı bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verildi.

Sivas'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hazır!

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, Esentepe Mahallesi, Eski Sanayi, Alibaba ve şehrin farklı bölgelerinde kentsel dönüşüm çalışmalarına hız verdi. Başkan Aydın, kentsel dönüşüm projeleri hakkında bilgi de verdi..

M-Alı Alshawı Haberi

M-Alı Alshawı

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi, M-Alı Alshawı ve Sabah Kasem ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 16 Ekim'de Üsküdar, Ahmediye Mahallesi, Viransaray Sokak'ta kuruldu. 

Tasweq Turistik Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek.  b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak.  d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç...