29 / 04 / 2024

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 yol yapım çalışmalarını belirledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 2015 yol yapım çalışmalarını belirledi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılacak yatırımlar hakkında bilgi aldı. Yapılan sunumda, 2015 yılı yol yapım çalışmalarıyla ilgili bilgiler de verildi.







SUNUM YAPILDI


Başkan Vekili Zekeriya Özak, Genel Sekreter Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Genel Koordinatör Adnan Bilgiç da yer aldığı sunumda görev yapan şube müdürleri, birim amirleri, mühendisler ve görevliler hazır bulundu. Fen İşleri Dairesi Başkanı Mustafa Altay tarafından yapılan bilgilendirmede, Başkan Karaosmanoğlu'na yapımı tamamlanan, bitme aşamasına gelen ve projesi devam eden Kocaeli genelindeki işlerle ilgili sunum yapıldı.


ALTAY HİZMETLERİ ANLATTI


Altay, belediye sınırları dâhilinde meydan, bulvar, cadde ve ana yolları yapmak, yaptırmak; bakım ve onarımlarının yapılmasını sağlamak, açılacak yolların yerinde tespitinin yapılarak, etüt çalışmalarını yapmak, kar ve buzlanma ile mücadele hizmetleri yürütmek, sıcak asfalt, sathi kaplama, rotmiks benzeri bitüm katkılı malzeme üretmek veya ürettirmek gibi hizmetleri yerine getirdiklerini vurguladı.


“TÜRKİYE'DE ÖNCÜ VE MODELİZ”


Büyükşehir ekiplerinin yaptıkları her işi aşkla, severek yaptığını dile getiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Medeniyet yolunda önemli mesafeler aldık. Artık dünyada kentler yarışıyor. Biz bu yarışta geride değiliz, Türkiye'de ise öncü ve modeliz. Kocaeli'ne gelen, bu kentten geçen herkes değişimi ve gelişimi görüyor. Ben bu çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum'' şeklinde konuştu.




“KALİTE VE VERİMLİLİK ÖNCELİĞİMİZ”


Verilen bilgilerden duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yaptığımız çalışmalarda iş verimliliği ve kalite çok önemli. Personelimizin eğitimine de önem veriyoruz. Büyükşehir ve Fen İşleri, adeta bir eğitim yuvası, bir okul gibi olmalıdır. Önceliklerimizi iyi belirleyip, hizmetlerimizi buna göre yönlendirmeliyiz. Yaptığımız her hizmet bize ayrı bir mutluluk veriyor. İşimize sevgimizi ve gönlümüzü katarak çalışıyoruz.’ ifadesini kullandı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön